σε 3 λεπτα τελιωνει!! =============== Ιαν 6th 2017, 9:26pm =============== οποτε την κανω extrack και την μετενομαζω hydrogen και την φλασαρω με τον ιδιο τροπο.
επειδη με το edl mode sto cmd δεν το αναγνωριζε στην αρχη το εκανα με τον τροπο που λεει ο οδηγος στο τελος κρατωντας πατημενα vol+ kai vol-.Το ιδιο εκανα και τωρα και το αναγνωρισε κανονικα QUALCOM 9008 COM 10.Κατεβαινει τωρα η ρομ του οδηγου china developer.
φιλε μου καλησπερα αλλαξα τα windows τελικα σε 64 εκανα ολα τα βηματα του οδηγου ξεκινησα το flash αλλα καποια στιγμη σταματησε και ελεγε οτι ο αποθηκευτικος χωρος δεν ειναι επαρκης.Εκανα reboot τη συσκευη και εχει κολλησει στο λογοτυπο της ΜΙ.Ειχα κατεβασει την τελευταια china developer του μαχ 32.Τωρα τι γινεται εχει brickarei.ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ γιατι θα μεινω χωρις κινητο.
ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ SCREENSHOOT ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΛΕΞΕΙ ΤΟΝ BOOTLOADER ειναι κλειδωμενος.Τι μπορω να κανω λες υπαρχει οδηγος για να περασω οfficial και αν την περασω μετα τι γινετε?
Παιδια καλησπερα και καλη χρονια.Εχω το MI MAX 2/16 με global stable 8.0.2.0.0 προσπαθω χωρις αποτελεσμα να ξεκλειδωσω το BOOTLOADER για να μπορεσω να περασω την τελευταια ελληνικη ρομ 6.12.22.Αρχικα και ενω εχω παρει την εγκριση για ξεκλειδωμα πηγα να περασω τηv DEVELOPER 6.12.22 απο το ΜIUI FORUM για ΜΑΧ 32GB καθως δεν εχει για ΜΑΧ 16GB(Μεσα απο δω μου ειπαν οτι ειναι το ιδιο).Την εγκατεστησα στη μνημη και οταν πηγα στο UPDATER μου λεει could not verify update package.Επισης προσπαθησα και με …
Παιδια καλησπερα και χρονια πολλα.Πηρα μολις χτες το mi max 2/16 εχει την 8.0.2.0 stable.Πως μπορω να βαλω την ελληνικη ρομ γιατι ειδα οδηγο μονο για 32 και 64 gb.
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΕΧΩ ΤΟ REDMI NOTE 3 PRO ΜΕ ΤΗ ΡΟΜ 8.1.1.Ο GLOBAL.EΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ.ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ Η ΕΓΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ XTRV -6.12.22?
Παιδια καλησπερα θα ηθελα την βοηθεια σας.Μολις πηρα το redmi note 3 pro και εχει περασμενη την MIUI 8.1.1.O GLOBAL ΕΚΔΟΣΗ 6.0.1.Δεν ξερω αν ειναι ξεκλειδωμενο πως θα μπορεσω να περασω την ελληνικη του gkalen thunder MIUI V8.0.1.0?Εχω ξαναβαλει στο redmi note 2 αλλα ειδα οτι εδω η διαδικασια ειναι διαφορετικη.Ευχαριστω.