Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 116.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Ολες οι ROMs έχουν Original MIUI Recovery και προεραιτικά σας δίνεται η δυνατότητα να κάνετε Flash σε TWRP Recovery. Eπειδή όπως καταλαβαίνω έχεις ενεργό TWRP Recovery και θέλεις να γυρίσεις πίσω σε Original MIUI, αυτό δεν είναι δυνατόν με την Ελληνική, γιατί έχουμε απενεργοποιήσει αυτή τη δυνατότητα μέσα από το Script του Updater. Όμως θα σας ετοιμάσω ένα Zip για να επαναφέρετε το Original MIUI Recovery και θα το κάνετε Flash είτε μέσα από τον Updater ή από το TWRP Recov…
-
εννοώ το recovery που έχει απο την μάνα του όχι το TWRP.
-
πότε θα έχουμε την 3,10 για hongmi με MIUI recovery;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Shadow: “Εμνένα συνεχίζει να μην θέλει να κάνει εγκατάσταση με το MIUI recovery. χωρίς να αλλάξω recovery δεν γίνετε να μπεί;” Περίμενε το αυριανό fix, και θα πρέπει να είσαι εντάξει..” Μάλιστα καπετάνιε!!! Ελπίζω να φτιάξει και το gps.στην 3.8 δούλευε άψογα
-
Εμνένα συνεχίζει να μην θέλει να κάνει εγκατάσταση με το MIUI recovery. χωρίς να αλλάξω recovery δεν γίνετε να μπεί; τώρα ανακάλυψα η 3,9 εχει πρόβλημα με το gps. δεν κλειδώνει με τπτ..
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Shadow: “παω να κανω το update και μου λεει aborted μετα απο 5-6 δευτερόλεπτα. ξανακατεβαζω την ρομ και βλεπουμε!” Ποιό Recovery έχεις ?TWRP ή ΜΙUI ?” MIUI
-
παω να κανω το update και μου λεει aborted μετα απο 5-6 δευτερόλεπτα. ξανακατεβαζω την ρομ και βλεπουμε!
-
απο την 3,9 στην 3,10 δεν χρειάζεται να κανουμε dalvik/cache wipe και factory default ετσι;
-
Θα την βάλω αμέσως μόλις ανέβει και θα σας πώ εντυπώσεις..βασικά εμένα με νοιάζει πιό πολύ να έχει φτιάξει το mail τα άλλα (φακός κτλ) δεν είναι τόσο σημαντικά αφου δουλεύουν!
-
που το ξέρεις ότι θα ανέβει;
-
Πού είναι η 3,10 οεο; χαχαχαχαχα
-
και εμένα το κάνει αυτό με τον φακό!
-
εμας που εμφανίζεται αλλά δεν συνδέεται να την βάλουμε;
-
Οδηγίες και πληροφορίες για την νέα GTV-3.9 (Stable 15) στα Hongmi-Redmi 1
Shadow - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαη 3,9 είναι η μούλτι 15 χωρίς περιτά κινέζικα προγράμματα και απο γλώσσες έχει μόνο ελληνικά-αγγλικά-κινέζικα. Τώρα πώς και έχω 160 δέν ξέρω αλλά έχω.
-
Shadow - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΝαι το διαβάζει και για μεταφορά αρχείων αλλά αυτό δεν μας πειράζει. όσο για τα μυνήματα με την 3,9fixed έχω 160 χαρακτήρες.
-
οχι φίλε δεν κάνει για το 1S.
-
Shadow - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαεγω έβαλα την ρομ χώρις dalvik/cache wipe και όλα μια χαρά. φορτίζει απο το pc κανονικά δεν έχω παρατηρήσει κανενα πρόβλημα.