Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-116 από 116.

• Λεκέδες στην οθόνη;

Shadow - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Έχεις ζελατίνα στην οθόνη;

• Να το παρω?

Shadow - - Hongmi (HM2013023)

Μήνυμα

Ακόμα δεν το πήρες; χαχα πολύ καλό κινητό.

• Χρηστες red rice

Μήνυμα

Φανταστικά θα είμαι και στα 2 όσο μπορώ.

• Χρηστες red rice

Μήνυμα

την ρομ την βρήκα και την κατέβασα αλλά recovery δεν εχω βρει ακόμα. Θα τα περάσω όλα για να είμαι σίγουρος. livechat δεν εχει το forum ή εγώ δεν το βλέπω;

• Χρηστες red rice

Μήνυμα

Εγώ τους είπα να μην κάνουν ροοτ να το στείλουν έτσι αλλα αυτοί το έκαναν. Android version 4.2.2 HM2013023 MIUI Version 5.3.21 Factory reset.απο recovery η απο settings?To recovery ειναι στα κινεζικα δεν βγαζω ακρη το θέμα με μεταφορά αρχείων απο το pc στο κιν το έλυσα και με την SD.

• Χρηστες red rice

Μήνυμα

Ανάβει και δείχνει κανονικά την οθόνη ξεκλειδώματος ή θα αργεί πολύ να ανάψει (10+ δευτερόλεπτα). ζελατίνα δεν έχω βάλει. απο theme το default. δοκίμασα και ένα άλλο αλλα τα ίδια. Εχω βάλει και μια SD 512mb αλλα δεν την αναγνωρίζει.και στο pc που το βάζω δεν την βλέπει και όταν πάω να βάλω αρχεία στο φάκελο download μου λέει οτι δεν ανταποκρίνετε ή η συσκευή έχει αποσυνδεθεί. Όταν πάω να κάνω update και πατάω system updates βγάζει μνμ δυστυχώς οι ρυθμίσεις σταμάτησαν και με πάει πίσω.

• Χρηστες red rice

Μήνυμα

Εχει κανένας θέμα στο ξεκλείδωμα; ανάβει η οθόνη και δεν μπορώ να το ξεκλειδώσω. δεν πιάνει την κίνηση. (μερικές φορές το κάνει). πουθενά αλλού το πρόβλημα αρα δεν είναι η οθόνη. Όταν το παράγγειλα τους είπα να μην κάνουν ροοτ για ελληνικά αλλα το κάνανε. λέτε να φταίει αυτό; Πώς βάζω την original Rom;

• RED RICE (προγραμματάκια)

Μήνυμα

Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα το GPS. Αλλά λογικά θα πρέπει να κατεβάσω κάποιους χάρτες για να δουλέψει. (πρώτη φορά έχω smartphone με gps και είμαι χαμένος )

• RED RICE (προγραμματάκια)

Μήνυμα

Τι προγραμματάκια έχετε στα ριζάκια σας; Τί προτείνετε απο προγράμματα; Για το GPS τι πρέπει να κατεβάσουμε για να δουλέψει;

• Χρηστες red rice

Μήνυμα

έχω την ίδια θήκη αλλά μπαίνει απέξω απο το κάλυμα μπαταρίας δεν το βγάζεις όπως σε αυτή που μου έστειλες!

• Χρηστες red rice

Μήνυμα

Είναι καλό να έχουμε screenprotector; για δωσε λινκ αν μπορείς.

• Χρηστες red rice

Μήνυμα

screen protectors που μπορούμε να βρούμε; Σήμερα παρέλαβα και το δικό μου ριζάκι

• Χρηστες red rice

Μήνυμα

Περιμένω το δίκο μου μετα το πάσχα!

• Ανάλογα πότε θα το στείλουν τότε θα σου δώσουν και το tracking number..