Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-8 από 8.
-
Δεν με κάνει συγχρονισμό με το mi cloud σε sms ,ιστορικό κλίσεων .
-
Ναι Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ψάχνω για την πιο απροβληματιστη για το κενζο Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιπος ξέρεις πια ήταν η τελευταία ντεβελοπερ χωρίς θεματακια με το recovery? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
H 6.10.20 thunder δεν είναι η τελευταία? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
η σύντομευση για τις επαφές στην επιφάνεια δεν δουλεύει. Μπαταρία μία χαρά.
-
εχω το note3 και αύριο θα έχω το νοτε3προ. Το πρώτο το ξεκλειδωσα με αίτηση στην χιαομι. Πως θα ξεκλειδωσω τώρα και το δεύτερο; υπόψιν ότι θέλω να έχω και τα οποία δύο τηλέφωνα με τον ίδιο λογαριασμό. Δεν νομίζω με το που θα ξεκλειδώσει στο νέο να κλειδώσει το παλιο. Αυτό το ρωταω γιατί νομίζω ότι στην ουσία το ξεκλειδωμα γίνεται στον λογαριασμό σου και όχι στην συσκευή. Έχω δίκιο ή όχι,; Πως θα ξεκινήσω την διαδικασία ξεκλειδωματος του προ χωρίς να αλλάξει κάτι στο απλό νοτε3;
-
Αγορά xiaomi
ΜήνυμαΚαλησπέρα και από εμένα. Είμαι ανάμεσα στο να πάρω το note 3pro ή το mi5 4g 32gb. Τι να πάρω. Ποι θεωρητε ή μαστ xiaomi μέχρι 300ευρω; Ευχαριστω Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk