Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-9 από 9.
-
Τελικα ηταν πιο ευκολο απ οσο νομιζα.Εκανα τισ αναβαθμισεις μεσω της εφαρμογης που υπαρχει στο τηλεφωνο(updater) και τωρα εχω 3.9.20 και Ελληνικα στην συσκευή.Σας ευχαριστω για την βοηθεια Υ.Γ Σαν μια πρωτη ματια πάντως, έχω την εντυπωση πως οι δυνατοτητες που εχει το android είναι περισσότερες απο το ios...
-
τελικα τα καταφερα και το τηλεφωνο ανοιξε.Το μονο που δεν ξερω ειναι αν εκανα καλα που επελεξα το system one ή θα επρεπε να επιλεξω το δευτερο που στην παρενθεση εγραφε ''latest"( χωρις να ξερω τί σημαινει. Παντως το περασμα απο ios σε android ' ηταν πολυ αγχωτικο και θα το θυμαμαι για καιρο :wacko:
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Δεν μπορείς να μπεις στο Recovery mode με Volume UP + Power ώστε να κάνεις Wipe & Reset ? Μην πανικοβάλεσαι υπάρχει τρόπος επαναφοράς. Υπάρχουν και κάποιοι οδηγοί ανάγκης.... - Οδηγός εγκατάστασης ROM (Upgrade) - Update Συσκευής (Αφορά αποκλειστικά κινητά της ΧΙΑΟΜΙ) - Οδηγός επαναφοράς Κινητού Mi2/Mi2s "Brick" - Όταν το κινητό δε μπορεί να μπει σε recovery mode (αχρείαστος να 'ναι!!) ” ως δια μαγειας μπηκα σε αυτο που λες.Τι να επιλεξω? reboot, wipe&reset install update.…
-
Παράθεση από pelegrin07: “Γεια σας ειμαι νεος κατοχος του τηλεφωνου και πηγα να κανω update μεσα απο την συσκευη αλλα οταν αυτη τελειωσε με το κατεβασμα της τελευταιας εκδοσης, μετα την επανεκκινηση εχει κολλησει στο logo :(” εκανε η συσκευη update apo jbl17 se 21 και μετα την επανεκκινηση εχει μεινει στο λογοτυπο της εταιριας.Καποιος που μπορει να με βοηθησει?