Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 126.
-
Mi 11 lite 4G
ΜήνυμαΤαλαιπωρηθηκα λίγο είναι η αλήθεια (σε σχέση με το δικό μου κινητό) αλλά τελικά κατάφερα και πέρασα και το twrp αλλά και την xtrv στο τηλεφωνο της συζύγου. Κάνοντας όμως ένα reboot to recovery δεν μου ανοιξε στο twrp αλλά σε κάτι άλλο! Γραφει Main Menu Κι από κάτω MIUI Recovery 5.0 Και εχει 4 επιλογές -Reboot -Wipe data -Connect with assistant -Safe Mode Πως ξεφέυγω από αυτό? Με το reboot to system επέστρεψα στο σύστημα όντως. Όμως τι έχει παιχτεί? Να το αφήσω ώς έχει ή να ξαναπροσπαθήσω να ξανα…
-
Mi 11 lite 4G
ΜήνυμαΣ'ευχαριστώ. Κατέβασα TWRP από εδώ (courbet) και για την εγκαταστασή του θα ακολουθήσω αυτόν τον οδηγό Σωστά?
-
Mi 11 lite 4G
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Η γυναίκα μου έχει πάρει το mi 11 lite 4G. Ακολούθησα τους γενικούς οδηγούς ώστε να το ξεκλειδώσω ( θέλει ακόμα 3 μέρες περίπου) και θέλω μετά να περάσω TWRP και φυσικά την ελληνική ρομ. Όμως δεν μπορώ να βρώ πουθενά κάτι για το lite 4g. Παρά μόνο για το 5G. Για αυτό γράφω και στο νήμα του (συγχωρέστε με οι mods) Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει που να βρώ υλικό και πως να προχωρήσω? Ευχαριστώ πολύ
-
Καλην εσπέραν άρχοντες! Μια ερώτηση παρακαλώ: έχω την 12.5.4 miui by xiaomi-miui.gr και βλέπω ότι έχει έρθει μια νέα έκδοση μεγέθους 3.1gb (12.5.5) Πατάω λήψη, μου βγάζει "fetching download link " και λίγο αργότερα "προέκυψε σφάλμα λήψης. δοκιμάστε ξανά". Τι κάνω εδώ? Έχει κάμποσες μέρες που το δοκιμάζω ξανα και δε βλέπω προκοπή. Πως να προχωρήσω λέτε? Να το κατεβάσω χειροκίνητα και να το εγκαταστήσω ως συνηθως μεσω twrp? Μετά ποια clean cache πρέπει να κάνω? ----Πολλές ερωτήσεις τελικα!
-
Καλημέρα. Λύστε μου ρε σεις παιδιά μια απορία. Έχω το Mi9t pro και στο about βλέπω ότι έχει την έκδοση MIUI by xiaomi-miui.gr| 12.0.6 Σταθερή | 12.0.6.0 (QFKCNXM) Ανακαλύπτω σήμερα λοιπόν στον παρακάτω πίνακα ότι η τελευταία έκδοση για το κινητό μου είναι η 12.0.3! Λέτε να χω βάλει ρομ από το mi9t το "απλό"? Παράξενο.... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/69769/
-
Πέρασα σήμερα την 12.0.5 μέσω του updater και διαπιστώνω οτι η εφαρμογή ,, Υγεία,, δε δουλεύει. Το μήνυμα βγαίνει σφαίρα και συνεχόμενα και δεν προλαβαίνω να το διαβάσω. Μi9t pro Τι κάνουμε εδώ; ---- Βασικά την απενεργοποιησα. Έκανα και διαγραφη δεδομένων και βλέπουμε
-
Καλημέρα. Την βλέπω οτι υπάρχει σαν ενημέρωση αλλά όταν παω να την κατεβάσω, μου βγάζει οτι η συσκευή μου είναι ενημερωμένη. Οπότε παω για χειροκίνητη εγκατάσταση. Μετά πρέπει να καθαρισω κάποια cache; Και ποια ; Σκαλωσα πάλι (mi9t pro)
-
Καλησπέρα. Περασε καιρός με την 12.0.2 stable και εχω διαπιστώσει δυο τρία πραγματακια: 1. Αν κλείσεις το κινητό και μετα το ανοίξεις, "ξεχνάει" τον κωδικό WiFi και πρέπει να τον ξαναγράφω 2. Η μπαταρία νομίζω πέφτει πιο γρήγορα. 3. Οταν κατεβαζω απο αριστερά το κέντρο ελέγχου, 9 στις 10 φορές δεν θαμπώνει το απο πισω του. 4. Για κάποιο λόγο δεν ειδοποιουμαι για κλήση στη διάρκεια μιας άλλης κλησης. Δεν εχω αναμονή δηλαδή. Παρα μονο παιρνω μηνύμα για τη κληση... Να πω οτι εχω το mi9t pro και τη …
-
Καλημέρα. Αυτή τη στιγμή εγκαθίσταται η τελευταία beta. Να ρωτήσω κάτι όμως. Πως επιστρέφουμε πίσω σε stable - σε miui11 ας πουμε ή - σε miui12 όταν βγεί η stable Με format data καλύπτομαι?
-
Κινέζικα; Οχι στα αγγλικά ειναι σε μενα. Κι απο κει σου γράφω. Το μόνο που εχω να πω ειναι οτι ΙΣΩΣ η μπαταρία εξαντλείται πιο γρήγορα. Κατα τα αλλα αισθάνομαι οτι εχω νεο λειτουργικό:)
-
Αυτο που παρατήρησα εγώ, επειδή έχω θέμα και με την αναμονή κλήσης (αλλά αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο) ειναι πως όταν πάω να πατήσω *43# το τηλεφωνο δείχνει σα να κάνει reset στις κάρτες σιμ. Δηλαδή εξαφανίζονται για λίγο τα σήματα των παρόχων και μετά επανέρχονται. Πατώντας *43# κι ακολούθως το πλήκτρο κλήσης συμβαίνει αυτό και φυσικά δεν μπορώ να ολοκληρώσω την ενεργοποίηση που θέλω
-
Εγω άργησα να πάρω χαμπάρι ότι άλλο δειχνει από το αριστερό scroll-down και άλλο από το δεξί! Όχι όμως, σε μένα δε συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ίσως επειδή εγω έκανα format data...Ποιος ξερει...
-
Αν σε βοηθάει σε κάτι μιας κι εχουμε το ίδιο τηλ, μόλις πέρασα την beta με το παρακάτω 3,3,1_03-11
-
Θα δοκιμάσω να την βάλω. Πριν όμως θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι. Αυτη τη στιγμή έχω την miui 11.0.8 και το τελευταίο twrp. Νομίζω 3.3.1 Μπορώ να την περάσω κι αν ναι, πως? Με τον κλασσικό τρόπο? Κι επίσης τι wipe θέλει μετά?
-
Καλησπέρα κι από μένα Στην συσκευή μου έχω την MIUI by xiaomi-miui.gr 11.0.8/Σταθερή Στον έλεγχο ενημέρωσης λέει MIUI 11 | V11.0.8.0 QFKCNXM Στη λιστα με τις rom βλέπω αυτο xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMK20ProMI9TPro_20.3.19_v11-10.zip Σκέφτομαι να το κάνω γιατί έχω κάποια θεματάκια που ελπίζω να λυθούν. Θυμίστε μου λίγο τα wipe που θα πρέπει να κάνω πληζ Και επίσης επειδή μπερδεύτηκα: η διαφορά ποια είναι στους παρακάτω συνδέσμους? O πρώτος είναι beta? ota.xiaomi-miui.gr/suktew23/roms/20.3.19/ ota.…
-
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Κρίμα και μύριζε τόσο ωραία! Στο μεταξύ μ'αρέσει που λέω, δείτε στην εικόνα και εικόνα δεν εβαλα! Πάντως η απορία μου μετετρέπεται αλλιώς: Μέσα στο φάκελο της ρομ υπάρχει to dolby, το magisk . Αυτά είναι για να μπουν χειροκίνητα ας πούμε? Να και η εικόνα!
-
Καλησπέρα. Έχω το mi9t pro και όταν ξεκλείδωσα πέρασα την XTRV 11.0.5 (βασικά φαίνεται στην εικόνα το πλήρες όνομα) Κατά την εγκατάσταση της ρομ δεν βγήκε πουθενά εκείνο το μενού (άρωμα ) που έδινε επιλογές του τι θες να εγκαταστήσεις. Δείτε λίγο στην εικόνα και τα υπόλοιπα αρχεία της rom που έβαλα. Βλέπω μέσα διάφορα καλούδια. όπως το dolby. Όμως δεν "ρωτήθηκα " σε κανένα σημείο της εγκατάστασης αν θέλω να τα βάλω. Απλως πάτησα εγκατάσταση του zip μέσω twrp και απο κει και πέρα περίμενα και δεν…