Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 126.
-
Μπα... Δε λέει να μπει με τίποτα. Έκανα αυτά που έλεγε το βίντεο αλλά η έκδοση του dolby που είναι να κατεβάσουμε δεν είναι συμβατή με την έκδοση του android που έχω τώρα. Θέλει λέει να κατέβω μία έκδοση πιο κάτω και βγάζει fail. Από το forum XDA βρήκα μία έκδοση την 6,8 η οποία εγκαθίσταται χωρίς πρόβλημα αλλά δυστυχώς δεν παίζει. Υποψιάζομαι λάθος στην εγκατάσταση του audio compatibility ... Εκεί που πατάμε τα πλην και τα συν μην κάνω εκεί κάνα λάθος. Αλλά το τσέκαρα δεν μπορώ να καταλάβω τι φ…
-
Παράθεση από Tseligas2000: “mi9 t pro - Τελικά μετά από αρκετές δοκιμές για όσους θέλουν dolby στην τελευταία stable xtrv ο μόνος τρόπος είναι αυτός και δουλεύει μια χαρά. ( Απλά θα έχετε και το VIPER ).Το δοκίμασα 2 φορές. 1) Εγκατάσταση το Viper4Android FX από το Magisc. Δεν κάνουμε επανεκκίνηση. Πάμε πίσω με το βελάκι μπαίνουμε στο VIPER κάνουμε εγκατάσταση τους drivers και δίνουμε δικαιώματα.Μετά επανεκκίνηση. 2) Κατεβάζουμε το ICESound Unity Audio Port απο εδώ "http://www.mediafire.com/file…
-
Καλησπέρα. Μετά από αρκετό καιρό ανακάλυψα ότι δεν υπάρχει στο κινητό το dolby. Είχα συνηθίσει παλιότερα με το mi4 και βασικά θυμάμαι που το βάζαμε μέσω της εγκατάστασης από το twrp. Στο άρωμα αν θυμάμαι καλά, που είχαμε να επιλέξουμε διάφορα.. Από ότι διάβασα και αν κατάλαβα καλά νομίζω ότι πρέπει να βάλουμε το magik και μετά το dolby. Και μάλιστα μεσω του twrp. Αλλά πως; Ξεστραβωστε με πληζ
-
Να μαι και πάλι! Παρατηρώ το εξής: Ανοίγω κάμερα και μου λεει "τοποθετείστε κάρτα SD πριν την χρήση της κάμερας" Γκουγκλάροντας διάβασα ότι μάλλον έχω διαγράψει τον φάκελο DCIM . Πράγματι έτσι είναι . Μπάινοντας στην διαχείριση αρχείων δεν υπάρχει τίποτα εκεί. Προσπάθησα να δημιουργήσω έναν νεο φάκελο αλλά δεν μου επιτρέπεται. Επίσης διαπίστωσα πως δεν κατεβαίνει κανένα θέμα. Βγάζει σφαλμα 300005 Να έχει να κάνει κι αυτό με την εξαφάνιση των φακέλων?
-
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το πως θα περάσω οδηγούς... Εννοώ αφού τους έχω βάλει ήδη μιας και στο cmd φαίνεται το κινητό σαν adb device (sorry αν λεω αρλουμπες) Και επίσης για να βάλω οδηγούς το κινητό πρέπει να ναι ανοιχτό στο twrp ή δεν παίζει ρόλο? ---- Κατεβάζω το xiaomi aio toolbox και ελπίζω να τα καταφερω
-
UPDATE! Στην διαχείριση το βλέπει σαν "φορητη συσκευή Redmi k20 pro". Μάλλον εδώ είναι το πρόβλημα από ότι καταλαβαίνω. Προσπαθώ να θυμηθώ που υπήρχε ένας οδηγός ώστε να βλέπει το κινητό σαν usb... κάτι τέτοιο.... Καθε βοήθεια ευπρόσδεκτη! ------- Κι αλλο Update! NA KANΩ ΑΥΤΟ? Από ότι καταλαβαινω πρέπει να βάλω fastboot forum.xda-developers.com/gener…nt-to-reboot-fix-t3326344
-
To δοκίμασα φίλε μου. Δυστυχώς δεν ξεκινάει ποτέ η μεταφορά. Του άλλαξα θύρα, τίποτα. Στον υπολογιστή φαίνεται σαν internal storage . Δοκίμασα να βάλω μια φωτογραφία μέσα εκεί αλλά τζιφος Σαν να λείπουν drivers μου κάνει, όμως είμαι σίγουρος ότι τους έχω βάλει σωστά. έχω κάνει κι αυτό με τις "υπογραφές" στα windows 10....
-
THN ΠΑΤΗΣΑ! Θα σας περιγράψω τι έκανα και πραγματικά ελπίζω να λυθεί το θέμα. Είχα φαγούρα ότι δεν έκανα καλά την εγκατάσταση της rom και ακολούθησα τις οδηγίες Absolute Full Wipes & Install New Rom (καθαρή εγκατάσταση) από το βίντεο. Πρίν κάνω το οτιδήποτε πέρασα την ρομ στο κινητό μέσω του υπολογιστή. Μετά έκανα μέσω του twrp , advanced wipe και τσέκαρα τα: Dalvik cache, system, data, internal storage, cache Aφού τελείωσε πάτησα "πίσω" και πήγα στην αρχική του twrp για να κάνω install. Έλα όμω…
-
Καλημέρα. Αφού ξεπέρασα το θέμα με το ...img πέρασα την MIUI by xiaomi-miui.gr 11.0.5 σταθερή. Κάποιες ερωτήσεις έχω: 1. Το όνομα είδα άλλαξε κι από Mi9T pro, έγινε Redmi K20 pro, νομίζω όμως ότι είναι το ίδιο πράγμα, σωστά? (απλώς μου μπήκε μη τυχόν κατέβασα καμιά λάθος ρομ) 2. Θυμάμαι που παλιότερα όταν πατούσες το κουμπί τροφοδοσίας παρατεταμένα έβγαζε επιλογή reboot to recovery , τώρα δεν το κάνει. Μιλάω βέβαια για παλιά xrtv, που χρησιμοποιούσα στο mi4c... Εχει καταργηθεί αυτό στις τωρινές …
-
Στο γενικό οδηγό για την εγκατάσταση του twrp λέει σε κάποιο σημείο "Από το TWRP που κατεβάσαμε αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το recovery.img" Εγώ αυτό που κατέβασα για το mi9t pro είναι το twrp_raphael_3.3.1_03-12-2019_blue_ss.img Δενβρίσκω recovery.img Το οποίο ούτε "μοντάρεται" (λέει ότι είναι κατεστραμμένο), ούτε ξεζιπάρεται για να δώ μη τυχόν υπάρχει εκεί μέσα το recovry.img Τι να χω κάνει λάθος? Ή μήπως θα χρησιμοποιήσω το img που κατέβασα?