Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 126.

• Ευχαριστώ πολύ. Τη ρύθμιση αυτή τελικά την βρήκα στις ρυθμίσεις εφαρμογών συστήματος. Από ότι είδα το ειχε να πηγαίνουν οι κλήσεις μάλλον στον αυτόματο τηλεφωνητή. Ειχε δηλαδη κατι τέτοιο +306941136χχχχχχ. Ο αριθμός μου ξεκινά απο 6936... Μάλλον δεν εχω ενεργοποιήσει τηλεφωνητή; Ποιος ξέρει.... Και επίσης δεν με άφηνε να αφησω κενό τον αριθμό σε περίπτωση που δεν έχω σήμα. Θα το τσεκαρω. Ευχαριστώ και πάλι.

• Καλησπέρα. Ένα πολύ κουφό θεματάκι προέκυψε με το τηλέφωνο. Όταν δεν έχει σήμα , δείχνει κατηλλειμενο!!! Είναι θέμα Vodafone που είμαι άραγε ή θέμα ρυθμίσεων; Έχω την 11 miui . Βασικά αύριο θα ξεκλειδώσω και θα περάσω την ελληνική, αλλά πραγματικά θα ήθελα να μάθω τι παίζει αν γνωρίζετε.

• Καλημέρα. Εχω κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα, περιμένω 75654906845 ώρες και έχουν μείνει ακόμα 34! Όμως πρέπει να φύγω σε ταξίδι και όταν επιστρέψω θα έχουν περάσει κατά πολύ αυτές οι ώρες. Θα ισχύει άραγε η αίτησή μου ή θα πρέπει να το ξανακάνω από την αρχή? Τι λέτε?

• Χμ το δοκίμασα αλλά δεν βλέπω να κάνει κάτι! Δείχνει να μεταφέρονται πράγματα βέβαια, αλλά μετά το πέρας της διαδικασίας δεν τα βλέπω! - Ανοίγω το πρόγραμμα και στα δυο τηλέφωνα - Συνδέονται - Στο μέν παλιό επιλέγω System data που λογικά εκεί θα κρύβονται οι κλήσεις, τα wifi κτλ - Στο δε καινούριο επιλέγω "είμαι παραλήπτης" - Ξεκινάω την μεταφορά, φαίνεται η πρόοδος και στα δυο τηλέφωνα - ΟΜΩΣ στο τέλος , στο καινούριο τηλ πουθενά δεν φαίνονται αυτά που μεταφέρθηκαν! Νομίζω ότι θα έπρεπε τα δεδο…

• Καλησπέρα κι εδώ Να ρωτήσω το εξής: Πως μπορώ να μεταφέρω τα αποθηκευμένα wifi από αυτό το τηλέφωνο σε ένα άλλο? (στo mi9T-pro δηλαδή...) Πρέπει να ρουτάρω το mia2 lite για να γίνει αυτό? Όπως επίσης ήθελα να μεταφέρω την λίστα με τις ανεπιθύμητες κλήσεις στο νέο μου τηλ από το παλιό.... Θέλει ρουτ ή κάποια εφαρμογή? Τι προτείνετε?

• Καλησπέρα και Καλή χρονιά! Μετά απο από ένα χρόνο με το mi a2 lite επιστρέφω στο αγαπημένο miui και σε μια κινητάρα. Το πήρα από το mistore Θεσσαλονίκης και είναι global. Στο μεταξύ έβαλα οτι είμαι στην Ινδία και πήρα και την miui11. Διάβασα πολλά εδώ και καπου μπερδεύτηκα. Μπορείτε να μου υποδειξετε ποιους οδηγούς να ακολουθησω ώστε να ξεκλειδώσω και να περάσω την xrtv? Από ότι καταλαβαίνω χρειάζεται :)forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/66244/

• Mi9T VS Mi9 Se

alsthomGR - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Χμμμ... Ξεφεύγει λίγο στην τιμή όμως το mi9 σε σχέση με τα δύο (εκτός κι αν δεν έχω ψάξει καλά) Μήπως να κοίταζα και σε Mi8? Απλώς μου άρεσαν πάρα πολύ και εμφανισιακά τα δύο αυτά. Το ένα λόγω διαστάσεων και ίσως πολυτέλειας και το άλλο λόγω... εχμ στυλ! Για πείτε...

• Mi9T VS Mi9 Se

alsthomGR - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Καλησπέρα. Όπως καταλαβαίνετε είμαι ανάμεσα στα κινητά του τιτλου. Αλλά δε μπορώ με τίποτα να διαλέξω. Αυτή τη στιγμή είναι πολύ κοντά στις τιμές τους... Μου αρεσει που το mi9se είναι πιο συμμαζεμένο σε διαστάσεις αλλά μου αρέσει που το mi9t είναι πιο γρήγορο και έχει όλη την οθόνη δικιά του καθώς και μεγαλύτερη μπαταρία. Εγώ αυτό που κάνω με το κινητό μου είναι: -το προφανές μιλάω -παίζω κάνα παιχνιδάκι με λέξεις -ιντερνετ -κοινωνικά δικτυα -πολύ μουσική 1. Είναι κάποιο από τα κινητά καλύτερο σ…

• Παράθεση από amavroudis: “Και το redmi note 6 pro (tulip) να πάρεις πάλι αναβαθμισμένος είσαι. Και κάνει <200€. ” Όντως. Όμως αν πρόσεξες , γράφω ότι θέλω κάτι όσο πιο μαζεμένο γίνεται. Το redmi note 6 είναι μάλλον μεγάλο

• Όχι, για το mi8 se, αναφέρομαι. Ναι τα ξέρω αυτά φίλε μου περί Miui και android... όπως και για τον επεξεργαστή. Σκεπτόμουν απλά, ότι όποιο από τα δύο και να διαλέξω, θα έχω "αναβαθμιστεί" σε σχέση με το mi4c, έτσι δεν είναι? Φαντάζομαι ότι μεταξύ Miui και android, καλύτερο είναι το miui, σωστά?

• Καλημέρα. Ήρθε πλέον ο καιρός να αλλάξω κινητό. Είμαι κάτοχος ενός mi4c (2ram/16 rom) Με ενδιαφέρει να είναι συμμαζεμένο στις διαστάσεις του. Σκεφτείτε παλιότερα πούλησα ένα redmi note 3 επειδή μου φαινόταν τεράστιο. Βέβαια μεγαλώνοντας ήρθε κι η πρεσβυωπία οπότε αναγκαστικά θέλω ένα μεγαλύτερο από το mi4c αλλά και πάλι να μη ξεφευγει πολύ. Επίσης δεν θέλω να ξεφύγω πολύ στα οικονομικά. Περίπου στα 200 ευρώ... (+-) Και έχω βρεί δυο. Το mi a2 lite και το mi8 se. Γράφω από κάτω χύμα σκέψεις και ..…

• Αναβάθμιση mi4c

alsthomGR - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Γιατί όπως σου είπα και στο άλλο νήμα (με τα θέματα) έχω ένα προβλημα και ίσως μου το λύσει η νέα ρομ. Επίσης το κινητό έχει αρχίσει και σκαλώνει οπότε θέλει ένα καθάρισμα και στρώσιμο (λέω εγώ τώρα

• Αναβάθμιση mi4c

alsthomGR - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Καλημέρα. Πάει καιρός που έβαλα ρομ τελευταία φορά για το mi4c μου. Εχω την MIUI 10 by xiaomi- miui.gr XTRV-8.7.26 Beta Κατέβασα αυτήν εδώ: xiaomi-miui-hellas-7.0_libra_arΩma_Stable_V9.5.2.0 Θέλει factory reset πριν το φλασάρισμα? Καταρχάς μπορώ να πάω σ'αυτήν ?

• V10 Themes

alsthomGR - - V10 Themes

Μήνυμα

Σ'ευχαριστώ για την απάντηση. Έχω το mi4c με την XTRV 8.7.26 Δεν βρήκα ρύθμιση για την περιοχή εκεί που μου ειπες. Κι έκανα μια αλλαγή γλώσσας από ελληνικά σε αγγλικά και έψαξα για region. Πράγματι βρήκε κάτι που έγραφε Additional Settings/region. Το πάτησα και άνοιξε μια γραμμή που έγραφε China. Το πάτησα , είδα στιγμιαία που έγραψε κάτι (μάλλον region changed) αλλά δεν έγινε τπτ! Αν λέω ...πατάτες, σχώρα με! Πάω να δω αν έχει κανένα update η συσκευή μου, μπας και...

• V10 Themes

alsthomGR - - V10 Themes

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Άλλαξε το region σε εκτός ευρωπαϊκής Ένωσης και θα μπορείς. ” Καλημέρα. Μάλλον αυτό θα φταίει και σε μένα. Τι εννοώ....Ανοίγω την εφαρμογή θέματα, βλέπω κανονικά όσα κυκλοφορούν, χωρισμένα σε κατηγορίες και μπορώ να εγκαταστήσω όποιο θέλω! Ομως δεν μπορώ να κάνω αναζήτηση για τίποτα. Πάντα μου βγάζει το "αδυναμία σύνδεσης στο διαδίκτυο" , παρόλο που είμαι συνδεδεμένος. Να φταίει άραγε το region? Από που πάω να το αλλάξω?

• Εξαφανίστηκαν οι επαφές

alsthomGR - - RedMi 4A (Rolex)

Μήνυμα

Παιδιά παίζει να μιλάμε για χακάρισμα λογαριασμού? Πραγματικά είναι πολύ κουφό όλο αυτό που συνέβει.... Από τις 400 επαφές να σβηστούν από παντού οι 370.

• Δυστυχώς στο gmail υπάρχουν αλλά είναι παλιές. Θέλω να πω είναι από πέρσι. Εντάξει μας κάνουν αν δε βρεθεί τίποτα άλλο αλλά πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω το πως έγινε. Στο μεταξύ έχω την εντύπωση πως της έγινε αυτόματα (?) αναβάθμιση από MIUI7 σε 8 κι αν θυμάμαι καλά η έκδοση που έχει είναι global 8.5 (δεν είναι εδώ για να δω) Να φταίει αυτό σε τίποτα? ----- EDIT: Mου ερχεται καπως, που από τις 400 επαφές μείναν μόνο 30! Δύσκολο δηλαδή το βρίσκω να επιλέξει 370 προς διαγραφή και να μεινουν οι…

• Καλημέρα Ένα πολύ παράξενο πρόβλημα παρουσιάστηκε στο τηλ της γυναίκας μου. [Redmi_4A] Ξαφνικά εξαφανίστηκαν οι επαφές της και έχουν μείνει μόνο ελάχιστες! Το κουφό είναι ότι εξαφανίστηκαν και από online στο micloud και έχουν μείνει και εκεί ελάχιστες. Βέβαια επειδή με τις γυναίκες δεν βγάζεις κι εύκολα άκρη , δεν είναι σίγουρη λέει, αν γινόταν συχρονισμός. Όμως θυμάμαι ότι πριν 3 μήνες περίπου είχα κάνει μια επαναφορά εγώ από το micloud και όλα ήταν εκεί. Τώρα δείχνει σαν κάποιος να διέγραψε επ…

• @thanag7 ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!! Έβαλα το κλείδωμα οθόνης σε "ποτέ" και η ρομ κατέβηκε μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα.

• Παρόλο που πολλά παιδιά με mi4c κάναν την αναβάθμιση μέσω ΟΤΑ χωρίς πρόβλημα......το δικό μου μάλλον δε γουστάρει Είμαι με την ... αρωματική 7.8.31 κι έχω περάσει και το patch που μας είχατε στείλει. Το download ξεκινάει και διακόπτεται μετά από κάμποσο ή βγάζει check error... To αναφέρω για την ιστορία. Πάω να την βάλω από το mail ΥΓ. Για άλλη μια φορά ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!