Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
geotzia - - Recoveries
ΜήνυμαΕίναι το μόνο πού δεν έχω κάνει αλλά το φοβάμαι γιατί αν μου κάνει bootloop στο twrp ως συνήθως,θα πρέπει να στήσω το τηλ. από την αρχή. Επίσης αν ξέρεις πoιά particion πρέπει να τσεκάρω στο restore αν τελικά το αποφασίσω;
-
geotzia - - Recoveries
ΜήνυμαΘα ήθελα γνώμες και απόψεις από όσους κατέχουν το θέμα....και το θέμα είναι ότι έχω το Μι 9 Lite (Pyxis) και την τελευταία xtrv dev.Μετά από κάποια bugs θέλησα να γυρίσω σε προηγούμενη ρομ με το ίδιο android και miui αλλά είναι αδύνατον,ότι και να κάνω(χωρίς βέβαια factory reset και format data αλλά με dalvik και cache μόνο) κάνει bootloop στο twrp ,δεν φορτώνει την ρομ οπότε είναι και πρακτικά αδύνατον να κάνεις και επαναφορά σε nandroid backup. Ένα άλλο μεγάλο θέμα είναι ότι το nandroid backup…
-
Παράθεση από tan: “Ευχαριστώ το έκανα! Έχει κάποιος εγκατεστημένη την 20.8.6_v12-10 σε Mi9lite?Δουλεύει καλά? Ερώτηση:Αν δεν θέλω να κάνω ενημέρωση κάθε εβδομάδα και κάνω κάθε μήνα ας πούμε,θα μπορώ ή θα χρειάζεται factory reset? Ευχαριστώ. ” Εγώ απο την 20.7.16 πήγα στην τελευταία 20.8.6 αλλά έχω πρόβλημα με τα widgets... Μερικά αργούν να φορτώσουν και άλλα δεν έρχονται με τίποτα πρέπει να τα αφαιρέσω και να τα ξαναβάλω και πάλι έχουν προβλημα μερικα ιδίως αυτό της ωρας... Εγω θα σου έλεγα να μ…
-
Κατι παίζει με το encryption γιατί κατι μου έγραψε που δεν το θυμάμαι για decrypto fail κάτι, όταν έβαλα τον κωδικό στο twrp. Οταν στην συνεχεια ξαναφλασαρα την τελευταία όλα ηταν νορμαλ. Το προβλημα είναι μόνο οταν θελω να γυρίσω σε προηγούμενη ρομ
-
Με τι wipes θα κάνω φλας μία προηγούμενη έκδοση και πως μπορώ να δω το backup ποια έκδοση ρομ είναι; Προσπάθησα να φλασαρω την προηγούμενη ρομ με wipes dalvik και cache αλλά μου εκανε bootloop στο twrp... δεν πήγαινε στο xtrv logo Ευχαριστώ
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από geotzia: “Μετά την τελευταία αναβάθμιση δεν φορτώνουν τα μισά widgets και όταν μετά από πολύ προσπάθεια τα έφερα βόλτα,μετά από επανεκίνηση πάλι τα ίδια....κρασσάρει και ο nova launcher .Υπ όψιν τα widgets δεν φορτώνουν ούτε με τον μαμά launcher.Έκανα καλού κακού και ένα καθάρισμα cache και dalvik αλλά τα ίδια...Κάποια ιδέα;;;;; ” Τα widget είναι έτσι εδώ και 3 ROM. Παίρνει κανά πεντάλεπτο μετά το boot για να συμπεριφερθούν φυσιολογικά. Ο Nova που σου κρασάρε…
-
Μετά την τελευταία αναβάθμιση δεν φορτώνουν τα μισά widgets και όταν μετά από πολύ προσπάθεια τα έφερα βόλτα,μετά από επανεκίνηση πάλι τα ίδια....κρασσάρει και ο nova launcher .Υπ όψιν τα widgets δεν φορτώνουν ούτε με τον μαμά launcher.Έκανα καλού κακού και ένα καθάρισμα cache και dalvik αλλά τα ίδια...Κάποια ιδέα;;;;;
-
geotzia - - Recoveries
ΜήνυμαΑς πούμε ότι δοκιμάζεις κάτι άλλο Μάκη (άλλη ρομ πχ) που έχει χρειαστεί να κάνεις Format data γιά να την περάσεις και τελικά θέλεις να γυρίσεις πίσω σε ότι είχες ήδη...τι κάνεις;; Το ξαναστήνεις από την αρχή;
-
geotzia - - Recoveries
ΜήνυμαΠαίδες έχω μία -ίσως βλακώδη- απορία... Μπορούμε να κάνουμε nandoid restore μετά από formt data, αφού θα έχουμε σβήσει το εσωτερικό χώρο; Λογικά θα απαντήσω, μάλλον όχι. Σε περίπτωση λοιπόν που έχουμε κάνει format data θα πρέπει να φλασσάρουμε την ρομ που είχαμε όταν κάναμε το backup και έπειτα να κάνουμε restore; Θα δουλέψει αυτό; Και στο restore τι θα πρέπει να τικάρουμε επειδή στο backup έχω τσεκάρει κάμποσα partitions και άλλα διάφορα...Έχω το mi9 lite με περασμένη την τελευταία xtrv miui12
-
1) Πολύ ωραία η lock screen charging animation style ιδίως το wave αλλά μήπως γίνεται να φαίνεται όχι μόνο με το που το συνδέσεις στον φορτιστή αλλά κάθε φορά με το που κάνεις ον την οθόνη; 2) Τα στατιστικά χρήσης μπαταρίας λένε ότι νάναι,μετά από κάποιες ώρες μηδενίζουν και αρχίζουν από την αρχή κλπ... 3) Κάποιες φορές μένουν τα εικονίδια των ειδοποιήσεων στην οθόνη κλειδώματος για λίγο, αφού τις έχεις ήδη δεί. Mi 9 Lite
-
Πάντως καλού κακού παρε στατιστικά στην μπαταρία και με κάποια εφαρμογή οπως το GSam γιατί οπως είπα και πιο πάνω εμένα η εφαρμογή των στατιστικών της μπαταρίας γράφει οτι να ναι....
-
Η τελευταία ειναι v11-10 που σημαίνει miui11 android10 αν και η δικη σου τώρα είναι Android 10 την περνάς απο πάνω, ότι έκανες δηλαδή, αν ομως είναι Android 9 αυτη που εχεις κανονικά θελει πέρασμα με Format data που διαγράφει οτιδήποτε και τον εσωτερικό χώρο με οτι αυτό συνεπάγεται....
-
Παράθεση από xtolicc: “παλι τα ιδια... δεν ανοιγει το wifi, κολλαει . κανει ρρ μονο του ” Τα ίδια ακριβώς μου έκανε και μένα και έκανα Format data και έστρωσε.... Δυστυχώς πολύ δουλειά αλλά έστρωσε. Αν εξακολουθείς να έχεις το ίδιο πρόβλημα και μετά το Format data πέρασε ξανά το twrp και παλι την ρομ
-
Βλέπω και τα στατιστικά της μπαταρίας λένε ότι να ναι και στον χρόνο λειτουργίας και στην κατανάλωση, το έχει προσέξει κάποιος άλλος;
-
Στο κατέβασμα της ρομ μου βγάζει κάθε λίγο "Σφάλμα κατά την λήψη.Το mds δεν ταιριάζει" Τι γίνεται; Τελικά βέβαια την κατέβασα και την έβαλα χωρίς προβλήματα... Mi 9 lite(pyxis)
-
Παράθεση από Green Dragon: “Καλημέρα παίδες! Έχω ένα θέμα - απορία, που μπορεί να είναι και βλακεία, αλλά καλύτερα να ρωτήσω. Έχω εγκαταστήσει το titanium backup και θέλω να κρατάω ένα backup τουλάχιστον των εφαρμογών μου, ώστε όταν βάζω μία καινούργια rom να μπορώ να επαναφέρω τα apps. Το θέμα είναι ότι το backup αποθηκεύεται στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο και όχι στην sd card. Έτσι όταν χρειάζεται να κάνω format για καθαρή εγκατάσταση, μου σβήνεται και το backup και τόμπολα!!! Τι κάνω σε αυτ…