Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Λοιπόν τα κατάφερα...το μπρίκαρα το εργαλείο!!! Μάλλον η μ@λ@κία έγινε όταν σε προσπάθεια restore σε προηγούμενο backup στο twrp έκνα wipe και στο system. Στο restore λοιπόν κολλάει όταν φτάνει στό σημείο να κάνει restore system image. Δεν προχωράει με τπτ. Οταν δε ξεκινάω στο twrp και μου ζητάει κωδικό,με το που τον βάλω γράφει cannot find root ή κάτι τέτοιο... Βοήθεια παίδες!!!!
-
@geoanto555 οκ έστρωσε κάνοντας ότι είπες...
-
Εγώ πάλι φλάσσαρα την τελευταία stable γιά το pyxis 3.3.0 νομίζω, μετά φλάσσαρα το magisk που είχε μέσα η ρομ αλλά δεν βλέπω ρουτ δικαιώματα και το magisk manager γράφει ότι το magisk δεν έχει εγκατασταθεί....Το ξαναφλάσσαρα,τα ίδια!!! Τι γίνεται;
-
Ευχαριστωωωωωωωωωωωώ !!!!!!!
-
Η stable ρομ της κοινότητας γιά pyxis ξέρουμε ποιά android έκδοση έχει;
-
Παράθεση από amavroudis: “Ναι. Επιστροφή με miflash σε fastboot. Τι θα σου δώσει το magisk στην αύξηση ήχου; Θελει συνοδεία module του magisk για να ενισχύσεις την ένταση. Μπορείς να το κάνεις, αν ξέρεις τι θέλεις να περάσεις. Σε περίπτωση αναβάθμισης της rom θεό πάντα επανεγκατάσταση του magisk και των παρελκόμενων... ” Ναι γιά μοντούλα του magisk εννοούσα και εγώ...
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Δεν μπορείς να συνδυάσεις twrp recovey με original ROM. Και φυσικά ξεχνάς και το Dolby Atmos που πλέον δεν δουλεύει σε καμία rom με Android 9 και πάνω... οΠότε ” Οπότε να υποθέσω ότι σε περίπτωση που περάσουμε την Ελληνική ρομ και θέλουμε γιά κάποιο λόγο-που δεν το βλέπω- να ξαναγυρίσουμε σε μαμά global θα περάσουμε μία fastboot rom και είμαστε ο.κ;; Γιά αύξηση λίγο της έντασης του ήχου (το μόνο μικρό μειονέκτημα γιά τα γούστα μου της συσκευής) τι μπορούμε να βάλουμε μετά…
-
@kwstpap Πολύ καλό!!!! Ευχαριστούμε εμείς οι λίγο άσχετοι... Εν αναμονή γιά ξεκλείδωμα... Έχω κάμποσες ερωτήσεις και θα ήθελα απαντήσεις όσο το δυνατόν απλές. 1) Μπορώ να βάλω Twrp και να αφήσω την μαμά ρομ; 2) Τσέκαρα το ΑΝΤΙ της συσκευής και είναι 1. Τι θα πεί αυτό; 3) Αν βάλω developer της κοινότητας μπορώ να πάω μετά stable η παίζει κάτι με το ΑΝΤΙ; 4) Downgrade ούτε σε custom roms; 5) Τώρα έχω την έκδοση 11.3.4.0(PFCEUXM) Θα έχω πρόβλημα με την Ελληνική stable ή developer;;; Αυτά τα λίγα πρ…
-
Παράθεση από kwstpap: “Παράθεση από geotzia: “Είναι η ιδέα μου;;; Έχω την εντύπωση ότι το κατέβασμα εφαρμογών από το Μάρκετ αργεί πολύ(σε σχέση με άλλες μου συσκευές) σε αντίθεση με την εγκατάσταση η οποία γίνεται σφαίρα... ” δεν εχω δει καποιο προβλημα,μηπως εχει καποιο θεμα το ιντερνετ σου?στο κανει και με δεδομενα? ” Με τα δεδομένα πάει σφαίρα κάτι παίζει με το internet... Edit Το ξανατσέκαρα με άλλες τρείς συσκευές πού έχω και στο mi 9 lite κάνει παραπάνω από τον διπλάσιο χρόνο γιά να κατεβά…
-
Α ρε πατρίδα...
-
Σήμερα το πήρα και εγώ στα χέρια μου, πολύ μα πολύ καλό κινητό προσπάθησα να ξεκλειδώσω bootloader αλλά μου έγραψε αναμονή μίας βδομάδας... υπομονή λοιπόν. Κατά τα άλλα μου ήρθε η αναβάθμιση σε miui 11 αλλά ρε παίδες το σκέφτομαι γιατί έχω ακούσει γιά διάφορα bugs και πολλοί λένε γιά battery drain. Όποιος την έχει ας μας πεί την γνώμη του,αξίζει να περάσω 11 ή όχι; Αυτά πρός το παρόν... @geoanto555 περιμένουμε το twrp σου,στρώσου στη δουλειά!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Τον Μήτσο , ή τον αγαπάς ή τον μισείς , κάτι ενδιάμεσο δεν υπάρχει , εγώ και εσύ ανήκουμε στην πρώτη κατηγορία. ” Βάλε με και εμένα μέσα!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα και από εμένα... Να ευχηθώ και στον συντοπίτη μου @makis1024 Χρόνια καλά και ευτυχισμένα Μανώλη!!!!