Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 41.
-
xiaomi redmi note 3 pro
Stoad - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΒασικά μετά το πρώτο flash, πιο πολύ ώρα παίρνει το κατέβασμα της ρομ, από το πέρασμα της. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έξυπνο ποδήλατο από την Xiaomi σε επίσημη παρουσίαση την ερχόμενη Πέμπτη ;
Stoad - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΘα xiaomi-ποιηθουμε στο τέλος! Ενδιαφέρουσα ιδέα! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Χμμμ, έχω θέμα. Κλείδωσε η οθόνη και στο swype to unlock, το δέχτηκε ως ναι στην ερώτηση που πάλι ήταν με swype. Τι κάνω; Από αυτά που βρήκα σε άλλο θέμα, λέει μέσα από τις ίδιες του τις ρυθμίσεις να το σβήσω. Άρα το κάνω πρώτα πλήρη εγκατάσταση από το playstore και μετά το σβήνω; Ή να ξαναπάω από την αρχή της διαδικασία με το flash της ROM απλά στο τελευταίο βήμα να το κάνω σωστά;
-
Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης tethering σε όλες τις συσκευές Xiaomi
Stoad - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΣε ευχαριστούμε πολύ!
-
Επιλογή rom ??
Μήνυμα@NasDriver Χαχαχα φρόνιμαααα :p Και γω νέος κάτοχος.. Το σ/κ θα βάλω ρομ για πρώτη φορά. Λέω σε πρώτη φάση να παίξω με 7 Ελληνική dev Και μετά πάμε για 8.
-
xiaomi redmi note 3 pro
Stoad - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΠάλι καλά να λέμε που υπάρχει αυτή η κοινότητα για τα Xiaomi και με κάποια μερική ενασχόληση, ελληνοποιουνται πλήρως τα κινητά, επομένως μπορεις να τα αγοράσεις με κλειστά μάτια.. Κατ εμέ δεν είναι τόσο η γλώσσα, αλλά η αφαίρεση όλων των αχρήστων εφαρμογών κλπ της Κίνας.
-
RE:
Stoad - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Καλώς ήρθες @Stoad. Το ότι παρουσιάστηκε ενα θέμα με την SG Post δεν σημαίνει ότι η συγκεκριμένη υπηρεσία ταχυδρομείου εγινε ξαφνικά η χειρότερη του πλανητη. Απλά κάποιο φίλοι ήταν άτυχοι και ταλαιπωρούνται ακόμα με την διαδικασία επιστροφής των χρημάτων τους.. Και απο ότι καταλαβαίνω τις περισσότερες φορές το Paypal καλύπτει την επιστροφή των χρημάτων και όχι ο πωλητής .. ?(” Ίσα ίσα, και γω έγραψα την πιο πρόσφατη εμπειρία μου από SG Post για να ενισχύσω την θέση της και τ…
-
Ωραία πρόταση!
-
Ένα like ακόμη για τη συλλογή