Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 159.

• Με την τελευταία rom έχω πέσει σε χρήση ram στο 75% περίπου (από 82-84%) και το location δουλεύει και στη stock εφαρμογή και στην Καιρός & ρολόι Widget που πρότεινε ο φίλος Pallaros. Εκτός αν το πρόβλημα εντοπίαζεται μόνο στο Mi3

• Xiaomi Mi Pad

velissarios1 - - Mi-Pad (Mocha)

Μήνυμα

Παράθεση από fanatic: “Έβαλα την τελευταια ελληνική που υπάρχει στο σάιτ και το ταμπλετ σέρνεται! Ανεβάζει θερμοκρασία και παει υπερβολικά αργά. Πολλές εφαρμογές αργούν να ανοίξουν ή/και κρασαρουν. Το σκρολινγκ σπάει πολυ. Παρακαλώ κοιτάξτε το. Sent from my MI 3W using Tapatalk” Δεν έχω τολμήσει να αγγίξω άλλη rom πέρα από την 4.9.19.Θα σου πρότεινα αφού κάνεις τα απαραίτητα wipes να περάσεις την συγκεκριμένη rom που δεν έχει fc δεν έχει προβλήματα ήχου youtube κλπ,κλπ.

• Παράθεση από cy67: “Καλη μέρα φιλοι ξέρει καποιος το τροπο να μην ακούγεται ήχος τον έρχονται emails με τα sms δεν εχω θεμα αλλα τα emails καμία φορά εχω πρόβλημα Αν Υπαρχει τρόπος μόνο για τα emails και οχι για τα sms θα με βοηθούσε ευχαριστω cy67” Στο 1S το απενεργοποιείς ως εξής: Ρυθμίσεις- ήχος-προεπιλεγμένη ειδοποίηση-σίγαση(επιλέγεις δηλαδή αντί για ήχο την επιλογή κανένα πάνω πάνω) Λογικά και για το Redmi 1 δεν πρέπει να έχει διαφορές.

• Παράθεση από foyla: “Βρε παιδεία τα έχω λίγο χαμένα με τις ROM. Έχω ένα Redmi 1SW και δεν ξέρω ποια ROM να βάλω. Λίγη βοήθεια;;;;” Ο φίλος tora33 σου παρουσίασε σωστά τις roms για το redmi 1s.Έσυ στο προφίλ σου έχεις το redmi 1.Μήπως να βάλεις τη σωστή συσκευή γιατί λάθος ρομ σημαίνει ...αντίο τηλέφωνο για πάντα;

• Παράθεση από dk8: “Καλησπέρα και από μένα! Συγχαρητήρια για την δουλειά που κάνετε για την μετάφραση της rom! Έχω το mipad και έκανα την αναβάθμιση σήμερα, μέσω recovery, μετονομάζοντας το αρχείο σε update.zip και εγκαταστάθηκε κανονικά. Η συσκευή στην αρχή άνοιξε κανονικά αλλά δυστυχώς μετά από μισή με μία ώρα, κόλησε και έσβησε. Από τότε δεν έχει ξανα ανοίξει και έπαθε softbrick. Δεν μπαίνει ούτε στο recovery ούτε στο fastboot. Ξέρει κανείς τι κάνω σε αυτή την περίπτωση;” Δεν είσαι ο μόνος που…

• Μετά το πέρασμα της 4.10.15 η μεταφορά ανοίγει κανονικά.

• Redmi 1s unbrick? (solved)

velissarios1 - - Redmi 1S (Armani)

Μήνυμα

Αν είσαι προς Δυτική Αττική (μενω Ίλιον) ευχαρίστως να αλλάξουμε μπαταρίες μπας και ανοιξει και σου φύγει η αμφιβολία.

Μήνυμα

Παράθεση από demek33: “ Ερωτηση: Χωρις μπαταρία, το κινητό έπρεπε να ανοίγει; Γιατι τωρα ακομα και χωρις μπαταρία το κινητό κανει ακριβως τα ίδια που κανει και με μπαταρια Eπισης μέτρησα την μπαταρια με πολυμετρο και ειναι σταθερα στα 3.55V οτι κι αν κανω, οσες ωρες κι αν το φορτισω Ευχαριστω” Έβγαλα τη μπαταρία μου, το σύνδεσα σε pc και κάνει ακριβώς τα ίδια που κάνει και το δικό σου στο βίντεο.Πάμε παρακάτω.Αφού μπάινεις σε fastboot mode δοκίμασε να φλασάρεις μια από τις τελευταίες fastboot ro…

• Παράθεση από nik0s: “καλημερα! πως απενεργοποιήσω αυτο το feature που οταν ανοιγω την θήκη-βιβλίο ,ξεκλειδώνει αυτόματα η οθόνη?” Φίλε μου νομίζω οτι δεν μπορείς να το κάνεις αυτό.Έχω το Mi pad με μαγνητική θήκη (σαν τη δική σου) που κρατάει το tablet σε κατάσταση αγρυπνίας και ανοίγει με το που την ανοίγεις.Σε ερώτηση που έκανα στο en miui δεν έλαβα απάντηση και στο myphone μου είπαν οτι έτσι πρέπει να λειτουργεί.Και μένα μου φαίνεται απίστευτο.

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από velissarios1: “Αν ισχύουν αυτά που γράφει ο Hugo Barra για την τελευταία αναβάθμιση του Redmi 1s τότε λύνονται αρκετά πρόβλήματα για το 1S.(Θερμοκρασία, διαχείρηση ram, διαχείρηση μπαταρίας κλπ)” Για δώσε κανά url να ενημερωθώ και εγώ... modo” Έφτασεεεεε!!! και ξαναέφτασεεε! Edit. Να θυμηθώ να γράψω τη λέξη διαχείρηση με γιώτα. (διαχείριση)

• Αν ισχύουν αυτά που γράφει ο Hugo Barra για την τελευταία αναβάθμιση του Redmi 1s τότε λύνονται αρκετά πρόβλήματα για το 1S.(Θερμοκρασία, διαχείρηση ram, διαχείρηση μπαταρίας κλπ)

• Τους τελευταίους τρεις μήνες παρατηρώ με λεπτομέρεια πολλούς φίλους που μπαίνουν στο forum για να λάβουν απάντηση σχετική με κάποιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν με τη συσκευή τους.Μέχρι εδώ όλα άψογα.Αυτό που μου ξενίζει αφάνταστα είναι το οτι πολλοί δεν μπαίνουν καν στον κόπο να αναφερθούν στο οτι λύθηκε το πρόβλημα. Και βέβαια η λύση δεν έχει να κάνει με ευχαριστήρια ή με το χρόνο που ξόδεψε κάποιος άλλος φίλος για να βοηθήσει κλπ,κλπ.Η λύση που δόθηκε και βοήθησε τον τάδε κάτοχο θα αποτελέσει …

• Xiaomi Mi Pad

Μήνυμα

Παράθεση από toniachem: “Παράθεση από Bodai: “Υπάρχει περίπτωση να έμεινε απο μπαταρία?? Αστο για λίγο συνδεδεμένο με τον υπολογιστή σου.... δεν θα πάθει κάτι...” Είναι φουλ φορτισμένο αν και δε δείχνει κάποια ένδειξη για να καταλάβω...δοκιμασα fastboot αλλά το pad δεν ανοίγει και το miflash δεν το βλέπει για να προχώρησω τη διαδικασία..να το στείλω πατεκο στους κινέζους ή έχω χασει την εγγύηση τώρα;” Στο Mi pad για να μπεις σε fastboot mode πατάς volume down and power.Nα υποθέσω οτι πατάς αυτά …

• Xiaomi Mi Pad

Μήνυμα

Παράθεση από toniachem: “Παρακαλώ έχω πρόβλημα με το mipad μου.. Έχω την 4.9.19 και πήγα μέσω OTA update να κάνω ενημέρωση..κατέβασε την ενημέρωση και πατησα flash μου είπε οτι θα ανοίξει σε recovery και τέτοια αλλά το pad δεν άνοιξε ποτε..περιμενα περιμενα αλλα τπτ..πατησα το power button και τπτ..μετα το πατησα με το volume up να μπει σε recovery να δω τι γίνεται και για λίγο άναψε η οθόνη και έγραφε πανω mi_recovery 2.0.1 μετα έσβησε παλι...το συνδεω με τον υπολογιστη κ είναι νεκρό..τι να κάν…

• Καλημέρα φιλέ caeser.Δυστυχώς δεν αντιμετώπιζω το παραπάνω πρόβλημα. Με οποίο θέμα και να δοκιμασα ( και το default) ο καθαρισμός μνήμης δεν παρουσιάζει επαναφορτωση του launcher. Μήπως να ξαναπερνουσες την 4.9.26 κάνοντας μόνο wipe cache (αν δεν το έχεις κάνει ήδη);

• Παράθεση από saleakos: “να ρωτησω; ποια ειναι η πιο stable ελληνικη ρομ για το hongmi 1s ως τωρα, να δουλευουν ολα, και το mail και να μην εχει fc ? γιατι το κινητο θα παει σε μεγαλο ανθρωπο που δεν κατεχει και δεν θα ξαναγινει αναβαθμιση, τουλαχιστον συντομα, να του φλασαρω αυτην και να ειναι κομπλε” Η 4.9.26 αποδείχτηκε (παραδεκτό και από άλλους) η πιο σταθερή rom.Δεν είδα ποτέ fc, emaI, ραδιο δουλεύουν άψογα και μάλλον θα αργήσω να πάρω ρίσκο για άλλη αναβάθμιση.Το μόνο πρόβλημα(αν το θεωρήσε…

Μήνυμα

Παράθεση από nassosp: “Ρε παιδιά, προσπαθώ να κατεβάσω την fastboot rom για το 1s από τα λινκ που υπάρχουν σε προηγούμενα ποστ αλλά δεν δουλεύει κανένα. Υπάρχει κάπου αλλού για κατέβασμα? Στάλθηκε από το IdeaTab A3000-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Nassosp αν δεν τα καταφέρεις θα ανεβάσω το μεσημέρι την fastboot rom 33 σε dropbox.Ενημέρωσε με αν δεν έχεις βρει άκρη. Edit Τη βρήκα εδώ και κατεβαίνει armani_images_JHCCNBF36.0_4.3_cn_5360473a1c.tgz | Uloz.to

• Παράθεση από aoritis: “Σε hongmi 1 δεν παίζει το μεσαίο πλήκτρο παρατεταμένα. Τι κάνουμε? Red Rice” Nομίζω οτι οι ιδιότητες του παρατεταμένου μεσαίου πλήκτρου έχουν περάσει στο πιο αριστερό πλήκτρο.Τουλάχιστον αυτό ισχύει για το 1S. Λογικά θα ισχύει και για το Hongmi

• Καλωσόρισες στην περιπετειώδη παρέα μας.Άλλαξε την συσκευή που έχεις στο προφίλ σου με την 1S.Αν έχεις διάθεση να μάθεις δεν θα εχεις πρόβλημα να αλλάξεις rom.Το κατάστημα που αγόρασες θεωρείται αξιόπιστο.Άρα πρέπει να δούμε τι φταίει στις συσκευές.( που αποκλείεται και οι τρεις να έχουν "θέματα".)Να τονίσω οτι και γω έχω αγοράσει δύο 1S και όταν τα σετάρισα σωστά δεν ξανααντιμετώπισα πρόβλημα.

• Παράθεση από mixalis_kr: “Σωστά έτσι μου έβγαλε και μένα τα ελληνικά. Να ρωτήσω κάτι άλλο ρε παίδες; Μήνυμα πως του υπαγορεύουμε να γράψει; Ποιες εντολές λέμε. Εγώ στη φωνητική καθοδήγηση όταν μπω αν πω τη λέξη "μηνύματα" μου κάνει αναζήτηση στο google! χαχα! Τι πρέπει να κάνω;” Έτσι έκανα και γω στην αρχή.Μετά όμως μπήκα στα μηνύματα πάτησα νέο μήνυμα και εκεί μόλις άνοιξε το πληκτρολόγιο για να γράψω πάνω πάνω είχε το μικρόφωνο.Είναι τρομερό να του υπαγορεύεις μήνυμα και αυτό να γράφει.Και με …