Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 159.

• Παράθεση από centris: “Εμένα γιατί δεν μου βγάζει επιλογή ελληνικά;” Αν εγκατεστησες μόλις χτες (ας πούμε) το Google now πηγαίνεις Ρυθμίσεις-Γλώσσα και Εισαγωγή-Φωνητική πληκτρολόγηση Google (πατάς στο βελάκι μέσα στο πλαίσιο δεξιά) και μετά πάνω πάνω ανοίγει τις γλώσσες και επιλέγεις Ελληνικά.(κάτω από τα Τουρκικα). Αν δεν βλέπεις Ελληνικά απεγκατέστησε και στήσε ξανά το Google now.

• Το συγκεκριμένο είναι πολύ βολικό και σε μένα λειτουργησε και στα μηνύματα και στην αναζήτηση μεσω internet.Πολλά μπράβο στο Gr_Macedon

• Παράθεση από DownUnder: “Δημιούργησα αντίγραφο ασφαλείας με την εφαρμογή του τηλεφώνου ώστε να κάνω clean install. Αφού κάνω wipe cache kai data που το βρίσκω να το επαναφερω; το titanium κανει αυτή τη δουλεια και πως; Ευχαριστώ εκ των προτερων” Ρυθμίσεις - Αντίγραφα και επαναφορά - Τοπικές ρυθμίσεις. Εκεί βρίσκεις το αντίγραφο που έχεις και αφού το ανοίξεις πατάς επαναφορά.

• Καλησπέρα.Η τελευταία rom που κυκλοφορεί είναι η 4.9.26.Με αυτήν έχουν σταματήσει να κλείνουν μόνες τους οι εφαρμογές που τρέχεις και η συσκευή λειτουργεί (προσωπική αποψη) πολύ στρωτά. Για να την περάσεις αρχικά κατεβάζεις το αρχείο xiaomi-miui-hellas-4.3_armani_Stable43-Hellas-GTV-4.9.26.zip που βρίσκεται εδώ (Global version) Προσοχή.Αναφέρεσαι σε Hongmi 1s και στο προφίλ σου έχεις το Hongmi 1.Αποφάσισε ποιο από τα δύο έχεις και μετά κατεβάζεις τη σωστή rom. Αν δεν έχεις το 1S μην κάνεις τίποτ…

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από alonso_7: “Φίλε μου το.tempered glass.μπαίνει.ευκολα?” Δες στο YouTube πως την τοποθετούν. Αν πάρεις το "κολάει" δεν είναι τίποτα, αλλά ο σκοπός είναι να μην χαλάσεις πολλές μέχρι να μάθεις... Για εργαλείο χρειάζεσαι μια πιστωτική κάρτα για να πιέσεις τις φυσσαλίδες του αέρα προς τα έξω, αφου πρώτα έχεις καθαρίσει την επιφάνεια σχολαστικά πολύ καλά, με τα ειδικά πανάκια που έχει μέσα η συσκευασία...” Φίλε caeser το tempered glass μπαίνει 10 φορές πιο εύκολα από…

• Παράθεση από alonso_7: “Φίλε μου το.tempered glass.μπαίνει.ευκολα?” Για πλάκα.Αρκεί να καθαρίσεις καλά την οθόνη του κινητού σου για να αποφύγεις δαχτυλιές κλπ.

• Ο ενθουσιασμός που αισθάνομαι όταν κάποιο μέλος επαναφέρει το τηλέφωνό του είναι τεράστια (παθών γαρ).Τελικά τείνω να πιστέψω οτι ο μόνος τρόπος να "καταστρέψεις" ένα Xiaomi είναι να φλασάρεις λάθος rom.Μπράβο στο φίλο που συνέφερε το Note του

• Τέρμα τα FC!!!

velissarios1 - - Redmi 1S (Armani)

Μήνυμα

Είχα δει και γω από τις πρώτες ώρες λειτουργίας οτι η 4.26 έχει κάνει το fc παρελθόν.Αυτό που πραγματικά ήταν πονοκέφαλος τελείωσε.Επίσης διακρίνω αύξηση διαθέσιμης ram καθώς και καλύτερη διαχείρηση της μπαταρίας.Ειδικά για το τελευταίο είναι η πρώτη φορά που η συσκευή "αντέχει" τόσο.

• Πρόβλημα

Μήνυμα

Παράθεση από sk7man: “Βάλε την 4.9.26 πάει σφαίρα ;)” Δεν είναι μόνο οτι πάει σφαίρα αλλά δεν έχω δει ακόμα fc ούτε για πλάκα.

• Παράθεση από pasxalis: “Αναβάθμιση το redmi 1s στην καινούργια και η κάμερα πολλά προβληματα. Κολλάει και ανοίγει οποτε θελει. ” Κάτι άλλο θα φταίει.Εμένα η κάμερα δουλεύει τζάμι.Δοκίμασε να καθαρίσεις τα δεδομένα από την εφαρμογή (αν και τελικά τείνω να ασπαστώ οτι κάθε αναβάθμιση της rom θέλει wipe cache για να δουλέψει σωστά).

• Παράθεση από Airnikg: “Τις φωτογραφιες που υπήρχαν πριν μπορω να τις μεταφερω στην sd για να αδειάσει λιγο η μνήμη??Δλδ έχω 32 sd χωρις να μπορω να την εκμεταλευτω??” Πηγαίνεις στο φάκελο αρχεία-εσωτερικός χώρος απόθήκευσης-DCIM-camera.Επιλέγεις με παρατεταμενο πάτημα τις φωτο που θελεις, αντιγραφή και πηγαίνεις στην SD και τις επικολλάς.Μετά τις σβήνεις από την εσωτ.μνήμη

• Το 1S δυστυχώς δεν κάνει update μέσα από την sd card. Μπορείς να μεταφέρεις φωτογραφίες βίντεο έγγραφα αλλά όχι εφαρμογές.Επίσης από ρυθμίσεις αποθηκευτικός χώρος κλπ επιλέγεις να αποθηκεύονται τα παραπάνω κατευθείαν στην sd card

• Antutu score από τα xiaomi

velissarios1 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

2euojti.jpg

• Πρόβλημα με Redmi 1S

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Σήμερα 27 Σεπτεμβρίου .... παρέλαβα το καινούργιο τηλέφωνο ..... σε αντικατάσταση του προβληματικού. Δυστυχώς έπιασαν το πακέτο στο τελωνείο και πλήρωσα 42€. Εχω όμως την εντύπωση ότι το πακέτο δεν ανοίχτηκε ποτέ!!! Απο τους φίλους που και το δικό τους πακέτο πέρασε απο το τελωνείο των ΕΛΤΑ μπορεί κάποιος να θυμηθεί και μου πει αν το πακέτο του ήταν ανοιγμένο ή έστω αν προσπάθησαν να το ανοίξουν στο τελωνείο??” Επειδή θα ενδιαφέρει πολλούς όπως και μένα το πως και έπιασαν το…

• προβλημα στην 9.26

Μήνυμα

H cache καθαρίζει πατώντας παρατεταμένα το πιο αριστερό κομβίο.

• προβλημα στην 9.26

Μήνυμα

Παράθεση από zetaki: “το clear ram δουλευει? εμενα οχι” Δυστυχώς ούτε και μένα

• προβλημα στην 9.26

Μήνυμα

Παράθεση από zetaki: “επισης το mail crashari” Αν από τις εφαρμογές κάνεις καθαρισμό δεδομένων ανοίγει κανονικά.Προσοχή.Θα πρέπει να ξαναστήσεις το λογαριασμό σου με τις αρχικές ρυθμίσεις

• Είπα να περάσω την cyanogenmod έτσι για να δω τι ψάρια πιάνει. Μέχρι ένα σημείο η εγχείρηση πήγαινε καλά.Κάποια στιγμή στο τελευταίο στάδιο μου έβγαλε ένα μήνυμα οτι απέτυχε στο αρχεί gaps... Δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία καθώς και δεύτερη προσπάθεια απέτυχε.Συνεχισα παίζοντας με την cyanogenmod που μου ξένισε αρκετά σαν εμφάνιση.Όταν αποφάσισα να επιστρέψω είδα οτι δεν υπήρχε εσωτερική μνήμη στη συσκευή.Δεν εμφανιζόταν πουθενά.Το να ξαναγυρίσω στη miui φαινόταν πολύ δύσκολο.Ευτυχώς έμπαινε Fastbo…

• fake root?

Μήνυμα

Σωστά πας.Αν είναι απενεργοποιημένα τα δικαιώματα θα τα βρεις κάτω κάτω στο "όλες" τις εφαρμογές.(Αν είναι απενεργοποιημένα τα δικαιώματα τα τοποθετεί στο τέλος της σελίδας).