Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 159.
-
Δεν υπάρχει πρόβλημα φίλε SomniusX. Σ ευχαριστώ για το χρόνο σου,.Oι απαντήσεις δοθηκαν ήδη από τον αδμινιστράτορα.Φυσικά το οτι εγώ έκανα μ...α δεν σημαίνει οτι θα έχουν και άλλοι φίλοι αυτό το πρόβλημα. Anyway μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Σε αναμονή επισκευής μόλις δεήσει ο θεός και ολοκληρωθεί το download της armani_image.
-
Καλησπέρα.Δυστυχώς προσπάθησα να κάνω επανεκκίνηση το 1s μου μετά από τις αλλαγές στον ήχο και έχει κολλήσει στην εμφάνιση του λογότυπου της mi, από κάτω γράφει android και ...παπαλα.Μένει εκεί.Δυστυχώς η προσπάθεια φλασαρίσματος απέτυχε καθώς το αρχείο με τη rom είναι στην sd card και δεν το διαβάζει.Μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος φίλος; Ευχαριστώ
-
Δεν πρέπει να είναι πρόβλημα του red rice το παραπάνω.Φίλος με iphone όταν μου μιλάει μέσω bluetooth ακούω τη φωνή μου σε επανάληψη από όποια συσκευή και να τον καλέσω (σταθερή, ασύρματη ή κινητό) πράγμα που είναι τρομερά ενοχλητικό. Όταν απομάκρυνε αρκετά τη συσκευή του από το bluetooth τα πράγματα βελτιώθηκαν λίγο αλλά και πάλι το θέμα παρέμενε.
-
Παράθεση από Fillio: “Καλησπέρα και απο εμένα, Θα ήθελα να ρωτήσω εσας που είστε ποιο εμπειροι σχετικα με τα θεματα τελωνειου αν γνωρίζετε με ποια λογικη βγαζουν το ποσο που πρεπει να πληρωσουμε αν το δεμα τελικα περάσει απο το τελωνειο. ” Ερώτηση:Επειδή οι περισσότεροι την έχουν γλυτώσει σχετικά με το τελωνείο μπορείς να αναφέρεις μερικές λεπτομέρειες ώστε να καταλάβουμε πως σε σταμάτησαν στο τελωνείο;Με ποιο τρόπο εσταλη το δέμα σου, τιμή και άλλα που τυχόν θα βοηθήσουν τους υπόλοιπους σε μελλ…
-
Παράθεση από M3AT5O5: “Έχει τύχει σε κανένα να κάνει το κινητό random επανεκκινήσεις στην 3.21 σε Redmi 1S? μπορεί να μην κάνει καθόλου σε 1 μέρα αλλά να κάνει και 2 φορές σε μία μέρα....εχει καμία ιδέα κανείς τι παίζει?” Δεν μου έχει κάνει ποτέ επανεκκινηση.Το μόνο που καμιά φορά αντιμετωπίζω είναι το fc κάποιων εφαρμογών.
-
[V5 Theme] MIUI V6 Like
ΜήνυμαΠαράθεση από FreddyK: “Παράθεση από velissarios1: “To like miui v6 theme είναι πραγματικά εντυπωσιακό αλλά και λειτουργικό καθώς με διπλό tap στο πάνω μέρος της οθόνης ενεργοποιείται η μουσική, με συρσιμο προς τα δεξιά ενεργοποιείται ο dialer και προς τα αριστερα τα sms. Λες να μοιυ ξεφεύγει και καμια άλλη λειτουργία;” Εμένα μου τη σπάει που ψιλό μπαγκάρει το unlock, άμα το πας μέχρι πάνω δεν ξεκλειδώνει.” Σωστός.Και γω στην αρχή είχα το ίδιο θέμα μέχρι που είδα οτι δεν χρειάζεται να "πας" το un…
-
[V5 Theme] MIUI V6 Like
ΜήνυμαTo like miui v6 theme είναι πραγματικά εντυπωσιακό αλλά και λειτουργικό καθώς με διπλό tap στο πάνω μέρος της οθόνης ενεργοποιείται η μουσική, με συρσιμο προς τα δεξιά ενεργοποιείται ο dialer και προς τα αριστερα τα sms. Λες να μοιυ ξεφεύγει και καμια άλλη λειτουργία;
-
[V5 Theme] MIUI V6 Like
ΜήνυμαΜε καθαρισμό δεδομένων περάστηκε και μένα μέσω του Server της Xiaomi
-
[V5 Theme] MIUI V6 Like
ΜήνυμαΣτη συσκευή μας επιλέγουμε θέματα και πάνω πάνω στη γραμμή αναζήτησης των θεμάτων πληκτρολογούμε "Looks Like miui V6" Μετά search. Αφού βρούμε το θέμα το κατεβάζουμε και το εγκαθιστούμε απλά. BTW πολύ ωραίο δείχνει.
-
Καλημέρα σε όλους.Αν μπορεί κάποιος φίλος σε 1S ας ελέγξει αν λειτουργεί η περιστροφή μηνυμάτων στην 3.19. Σε μένα δεν λειτουργεί (νομίζω παρατηρήθηκε κα σε αλλους) και αναγκάζομαι να βάζω τις multi για να λύνω το πρόβλημα.
-
Έχω σε ένα S4 mini μια εφαρμογή για πληρωμή τραπεζών κλπ (alpha safe access).Σε κάθε αναβάθμιση της συσκευής έπρεπε να επικοινωνήσω με την τράπεζα για νέα ενεργοποίηση της εφαρμογής. Τώρα που χρησιμοποιώ αποκλειστικά το 1s σκέφτομαι να την εγκαταστήσω σε αυτό.Μήπως κάποιος φίλος έχει τη συγκεκριμένη εφαρμογή;Και αν ναι πως συμπεριφέρεται στις αναβαθμίσεις;
-
Περασα την 19 και το μοναδικό μου πρόβλημα είναι ότι δεν λειτουργεί το pop3 email μου στα εξερχόμενα. Ενώ οι ρυθμίσεις που έχω κάνει είναι ίδιες με τις ρυθμίσεις που έχω σε άλλη συσκευή δυστυχώς δεν μπορώ να στείλω email. Μήπως κάποιος φίλος έχει λύση;
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Άρα όλα OK. Και εγώ το φλάσαρα ξανά το TWRP με την βοήθεια του "θείου". Έχει γράψει κανείς εδώ την λύση για τους 160 χαρακτήρες στα SMS, γιατί εγώ το έλυσα ακολουθώντας τις οδηγίες που έδωσε ένας στο myphone.gr. Αν δεν υπάρχει κάτι εδώ πέστε μου για να αναπαράγω και εδώ τις οδηγίες. Μιλάμε για 143 χαρακτήρες ελληνικούς και με το "μαμά" πρόγραμμα” Ξαναβάλε τις οδηγίες και εδώ.Δεν νομίζω να πειράζει κανέναν.Εγώ σε Redmi 1S με την εφαρμογή Handcent sms πετυχαίνω τους 160 χ…
-
Introducing Xiaomi Mi-4
ΜήνυμαΣε πιάνει ένα ρίγος βλέποντας την κατασκευή του Mi4 στο ακόλουθο βίντεο youtube.com/watch?v=kLDS_4jqkoQ
-
Αντιμετώπιζα ένα πρόβλημα με την περιστροφή μηνυμάτων μετά την εγκατάσταση τη; 3.17 και 3.18. (Δεν περιστρεφόταν η οθόνη στο 1S μόνο στα μηνύματα).Ελυσα το πρόβλημα περνώντας την 31.stable από το ευρωπαϊκό forum xiaomi. Mα καλά κανείς άλλος δεν είχε το παραπάνω πρόβλημα;
-
Το backup σε μένα λειτουργεί κανονικά.
-
Μετά την αναβάθμιση σε 3.17 δεν λειτουργεί η περιστροφή στα μηνύματα.Δυστυχώς αυτό το κάνει σε δύο συσκευές που έχω.Με τη 3.15 δεν είχα αυτό το θέμα.
-
Σ ευχαριστώ φίλε μου. Edit Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.