Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 455.
-
NFC τελος?! Help!
ΜήνυμαΚαι σε μένα το ίδιο πρόβλημα σε mi11 lite
-
σε redmi note 10 pro ολα ειναι οκ ευχαριστω παιδια!!!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από kostas234: “windows_fastboot_update_rom ξεκινάει και μετα από λίγο κλείνει το παράθυρο ενώ το τηλέφωνο παραμένει σε fastboot ” Πιθανώς μπορεί για κάποιο λόγο να κόπηκε η επικοινωνία με το USB καλώδιο. Η ROM δεν έχει κάποιο πρόβλημα από όσο είδα. ” ολα ενταξει miui art την ξαναπερασα και ολα καλα ευχαριστω
-
παιδιά καλησπέρα προσπάθησα να περάσω την νεα Ρομ για το redmi note 10pro XTRV V14.0.7.0.TKFMIXM ROΜ με αυτόν τον τρόποwindows_fastboot_update_rom ξεκινάει και μετα από λίγο κλείνει το παράθυρο ενώ το τηλέφωνο παραμένει σε fastbootόταν το ανοίγω πάει να ξεκινήσει και κάνει συνέχεια επανεκκίνηση. Ξανά πέρασα την προηγουμένη ρομ και είναι ένταξη τώρα
-
Καλημέρα Όταν ξεκλειδωσα δεν είχα περάσει twrp γιατί δεν έβρισκα οπότε όπως πέρασα την eu έτσι πέρασα καί την δικιά σας με fastboot μπορείς να μου επιδείξεις κάποιο συμβατό twrp ?
-
Την πέρασα παιδιά μέχρι στιγμής όλα καλά Το μόνο πρόβλημα είναι ότι στην αναβάθμιση λέει miui 13 ενώ στο σχετικά με το τηλέφωνο miui 14
-
mi 11 lite 5g renoir @MIUI_ART
-
μολις την περασα στο redmi note 10 pro με καθαρη εγκατασταση μεχρι στιγμης ολα φαινονται καλα ευχαριστουμε παιδια!!!!!
-
Καλησπέρα παιδιά Μόλις ξεκλείδωσα το mi 11 lite 5g Renoir και θέλω να περάσω την ρομ από εδώ και επειδή έχω μπερδευτεί γιατί υπάρχει και η έκδοση lisa αυτή η ρομ κάνει για ο δικό μου? xiaomi-miui-hellas-XTRV-MI11Lite5G_V14.0.22.12.8.DEV_v14-13-fastboot.zip
-
Καλησπερα παιδια εχω το redmi note 10 pro θα παρουμε καμια αναβαθμηση και σε miui 14 ?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από kostas234: “παιδιά καλησπέρα μου έπεσε ένα παλιό redmi note 4 mido στα χέρια και προσπαθώνα το ξεκλειδώσω για να περάσω την ρομ απο εδώ. όσο και αν προσπάθησα δεν μπόρεσανα ξεκλειδώσω ουτε με λογαριασμό δικό μου απο Ελλάδα ειτε απο λογαριασμό αποusa που έφτιαξα μπορεί κάποιος να βοηθήσει ? ” Δοκίμασες να περάσεις κάποια ROM και δεν μπόρεσες ? Νομίζω ότι το Mido είναι τόσο παλιό που έχει ξεκλείδωτο Bootloader από την μαμά του (Δεν θυμάμαι καλά). Δοκίμασε να δώ…
-
Καλημέρα παιδιά χρόνια πολλά στους Δημητραδες Την πέρασα τι Ρομ για το redmi note 10 pro ο updater μου έβγαλε πρόβλημα και την πέρασα χειροκίνητα
-
Redmi note 10 pro
ΜήνυμαΝαι εννοείται θα ενημερώσω το θέμα είναι πότε θα κατέβω Αθήνα για να περάσω από την info-quest για να μου το φτιάξουν