Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 441-455 από 455.
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από geobas: “Παράθεση από kostas234: “Παράθεση από geobas: “Το Skin του Dupas δεν μου είπες αν έχει 1080χ1920 ανάλυση στον υποφάκελο που σου είπα ............... Γιατί αν δεν έχει τσάμπα ψάχνεσαι .......... ” οχι δεν το εχει ” O φάκελος Doupas πρέπει να έχει τους υποφακέλους ui_android και gfx και το αρχείο info.ini Αν ο ui_android μέσα δεν εχει άλλο υποφάκελο 1080χ1920 ή 1920χ1080 που αυτός περιέχει όλες τις εικόνες που παρουσιάζει ο πλοηγός , τότετι να σου δε…
-
Παράθεση από geobas: “Παράθεση από kostas234: “εχω το σκιν του Doupas_v9.0 ” Δεν το ξέρω το v9.0 . 'Εχει για ανάλυση 1920χ1080 . 'Ανοιξε τον φάκελο το Skin και κοίταξε στον υποφάκελο "ui_android" . Επίσης στον υπολογιστή που έχεις το iGo (αυτό που πέρασες στο κινητό) , άνοιξε το αρχείο sys.txt με το Notepad κάνε scroll και κοίταξε εκεί που γράφει [rawdisplay] να έχει τουλάχιστον τα παρακάτω ή σε κάθε περίπτωση να έχει το screen_xy="1080_1920:1920x1080/1080x1920:fullscreen" [rawdisplay] driver=en…
-
Παράθεση από geobas: “Παράθεση από kostas234: “Παιδιά δεν μπορώ να κάνω τίποτα έβαλα και το sdfixγια να κάνω εγκατάσταση από την sd card αλλά το πρόβλημα παραμένει δεν ανοίγει το igo κάποια βοήθεια ώστε να το φτιάξω. ” Μήπως δεν έχεις skin με την ανάλυση του κινητου ???? ” που θα το δω αυτο φιλε αν και GR_Macedon που εχει το ιδιο τηλ το εκανε και δουλευει.
-
Παράθεση από makis1024: “Ασφάλεια, δικαιώματα, δικαιώματα ροοτ. Και ενεργοποίηση στην συγκεκριμένη εφαρμογή , που είναι το πρόβλημα , δεν σου δίνει να επιλέξεις την ενεργοποίηση της συγκεκριμένης εφαρμογής, γίνε πιο σαφής. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” δεν μπορω να βρω αυτο Ασφάλεια, δικαιώματα, δικαιώματα ροοτ.
-
Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από kostas234: “έχω το εξής πρόβλημα θέλω να περάσω το igo primo και ενώ κάνω εγκατάσταση το apk το igo δεν προχωραει σε άλλο φόρουμ (navimania.gr/showthread.php?t=…e=582&p=345544#post345544 (GR_Macedon ) μου είπαν να βάλω την εφαρμογή sdfix και να δώσω δικαιώματα αλλά πρέπει να είσαι ρουτ το οποίο το πρόγραμμα μου το ζηταει. ” Δώσε από εκεί που σου είπα δικαώματα στην συγκεκριμένη εφαρμογή και θα είσαι οκ. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” το θεμα εινα…
-
έχω το εξής πρόβλημα θέλω να περάσω το igo primo και ενώ κάνω εγκατάσταση το apk το igo δεν προχωραει σε άλλο φόρουμ (navimania.gr/showthread.php?t=…e=582&p=345544#post345544 (GR_Macedon ) μου είπαν να βάλω την εφαρμογή sdfix και να δώσω δικαιώματα αλλά πρέπει να είσαι ρουτ το οποίο το πρόγραμμα μου το ζηταει.