καλησπέρα παιδιά λέω να αγοράσω τι κάμερα αυτή Xiaomi Mi Home Ασύρματη IP Camera 360° PTZ λέω να πάρω δυο στην εφαρμογή που θα βάλω στο τηλέφωνο μπορώ να της βλέπω και τις δυο και να της χειρίζομαι?
καλησπέρα πέρασα και εγώ την ρομ για το poco x3 pro η ρομ παιδιά δεν παίζεται καμία σχέση με αυτή που είχε το κινητό ευχαριστούμε παιδιά να είστε πάντα καλά!!!!! να ανοίξουμε και ένα σύνδεσμο για το poco x3 pro γιατί γραφούμε στο poco x3 nfc
καλησπέρα πέρασα και εγώ την ρομ για το poco x3 pro η ρομ παιδιά δεν παίζεται καμία σχέση με αυτή που είχε το κινητό ευχαριστούμε παιδιά να είστε πάντα καλά!!!!! να ανοίξουμε και ένα σύνδεσμο για το poco x3 pro γιατί γραφούμε στο poco x3 nfc
καμιά βοήθεια παιδιά έχω μείνει με το τηλέφωνο στο twrp και δεν το βλέπει τώρα τι να κάνω ? ξανα κανω format data και μου βγαζει πανω αυτο με κοκκινα γραμματα unable to mount /data/media/twrp/.twrps τώρα το βλέπει όπως και την πρώτη φορά
παιδιά βοήθεια έχω πρόβλημα με το κινητό poco x3 pro ξεκλείδωσα έβαλα twrp(TWRP-3.5.1-vayu-Nebrassy-1) έκανα format data και wipe dalvik - data- cache κάνω επανεκκίνηση σε recovery πάω να περάσω την ρομ στο τηλέφωνο και δεν την περνάει το τηλέφωνο το έτσι M2102J20SG
Παράθεση από amavroudis: “Εδώ δες [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Ενημέρωση 07/04/2021 Μόνο xtrv stable θα βρεις... Δεν νομίζω ότι έκανες καλά και έδωσες ένα από τα καλλίτερα κινητά που έβγαλε η Xiaomi.... ” το ειχα περιπου 2 χρονια και ειπα να το αλλαξω. τωρα με προβληματισες λες να μην εκανα καλη επιλογη με το poco x3 pro? το πηρα και σε καλη τιμη απο banggood κοντα στα 190 ευρω μαζι με θηκες και τζαμακια 6/128
καλησπέρα παιδιά πούλησα το mi9 και παρήγγειλα το poco x3 pro και δεν βλέπω για το συγκεκριμένο τίποτα εδώ και γι αυτο γράφω εδώ έχει βγει τίποτα από την ελληνική xtrv για το poco και αν υπάρχει twrp ευχαριστώ