Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 455.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΥπάρχει τρόπος να βρούμε τι φταίει καί διαγράφει τα αποθηκευμένα WiFi έχει καταντήσει σπαστικό
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά καλό μήνα να κάνω την εξής ερώτηση έχω την stable miui 12 και έχω το εξής πρόβλημα μου κάνει διαγραφή τα δίκτυα που έχω αποθηκευμένο από το wi-fi το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος το πρόβλημα αυτό
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από kostas234: “Παιδιά εξακολουθώ να μην βρίσκω την επαναφορά ” Settings, my device, backup and restore, mobile device και βάζεις το μοτίβο σου. Μόλις μπεις σέρνεις αριστερά την οθόνη και σε πάει στην επαναφορά... ” το βρήκα ευχαριστώ πολύ !!!!!
-
Παιδιά εξακολουθώ να μην βρίσκω την επαναφορά για να επιλέξω το αρχείο. Το αρχείο το βλέπω στο φάκελο τις miui
-
Πηγαίνωεκεί ρυθμίσεις αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά δεν μπορώ όμως να βρω πουθενά επαναφορά από το αρχείο που έχω κάνει backup wi-fi
-
Καλημέρα Πέρασα την 12 και θέλω μία βοήθεια έκανα backup το αρχείο με τους κωδικούς wifi και ενώ πηγαίνω δημιουργία και επαναφορά δεν μπορώ να βρω την επαναφορά
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΣε σε μένα που έχω την XTR v δεν έχω κανένα πρόβλημα μου βγάζει ότι είναι πιστοποιημένο το play store
-
Μόλις την πέρασα mi9 μέχρι στιγμής όλα καλά ευχαριστούμε παιδιά!!!!
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
kostas234 - - Recoveries
ΜήνυμαΤο πέρασα το twrp_cepheus_3.3.1-28-10-19_red_ss.img όλα καλά
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
kostas234 - - Recoveries
ΜήνυμαΣε mi9 με android 10 μπορούμε να βάλουμε αυτό το twrp_cepheus_3.3.1-28-10-19_red_ss.img
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΤο ίδιο και σε μένα γιυτο what's up
-
έκανα format data και το mi9 και redmi 5a γιατί είχαν συνέχεια reboot τώρα όλα καλά ευχαριστούμε παιδιά
-
Αυτή είχα πριν βάλω και όταν την έβαλα δεν έκανα format data αλλά μόνο το καθαρισμό change και davilk
-
Και σε μένα το ίδιο για το mi9 συνέχεια reboot
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΣε μένα έρχονται όλες οι ειδοποιήσεις κανονικά
-
Καλησπέρα Σε mi9 και redmi 5a όλα καλώς ευχαριστούμε παιδιά!!!!
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΨάχνω να βρω λειτουργία smart cover στο mi 9 και δεν το βρίσκω το mi8 την είχε
-
Παράθεση από Jordan Nidis: “@kostas234 πως την πέρασες? Δεν είχες θέμα με το να σου ζητάει ξεκλείδωμα στο mi acount? Ποια ρομ είχες πριν? ” Πριν είχα την global με το που ξεκλεισωσα και πέρασα το twrp και έκανα εγκατάσταση την ρομ με το που άνοιξε το τηλέφωνο είχε δύο επιλογές η μια να βάλω τον κωδικό στο mi account και η άλλη να βάλω τον κωδικό για το WiFi οπότε ενεργοποίησα το WiFi και στην συνέχεια το mi account και αυτό ήταν προχωρήσε το τηλέφωνο και έγινε η ολοκλήρωση στις ρυθμίσεις
-
Την πέρασα και εγώ στο mi 9 χωρίς κανένα πρόβλημα
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΛοιπόν παιδιά μόλις ήρθε παρέλαβα. Για το έτοιμα ξεκλειδώματος μου έβγαλε 168 ώρες έτσι είναι? Να κάνω την ενημέρωση ή θα εχω προβλημα με το ant?