Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 189.
-
Kάποια λύση ξέρει κανείς για viber σε ανοιχτή ακρόαση που δεν σε ακούει ο άλλος εκτός και αν μιλάς πολύ κοντά στο μικρόφωνο? Επίσης έχω αρκετά χαμηλή ένταση απο το μεγάφωνο σε ανοιχτή ακρόαση απλής κλήσης
-
Προβλήματα Μπαταρίας
GnF - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΣτο ένα τα εβγαλα όλα. Αλλαξα και το θερμό αγώγιμο pad έβαλα και έκανα και την πλακέτα reflow. Αλλαγή δεν ....
-
Προβλήματα Μπαταρίας
GnF - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΚαι έσκασε μόνο σε mi4c? Και όχι σε όλους;
-
Προβλήματα Μπαταρίας
GnF - - Mi-4C (Libra)
Μήνυμα4 στα 4 πάω εγώ σε 1μιση μήνα. Τα 2 απευθείας από μαγαζι της xiaomi εκεί. Το 1 ήταν με 5.12.10 Άλλο 1 με cyannogen. 1 με stable σχετικά καινούργια. Και 1 με xtrv. Αυτό με την 5.12.10 δεν είχε πάει ή μπαταρία ποτέ κάτω από 25%. Ότι να ναι λεμε
-
Προβλήματα Μπαταρίας
GnF - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΌχι. Και στα forum της xiaomi έχουν σκάσει από από να ναι. Το περίεργο είναι ότι σκασανε όλα μαζί. Ακόμα και σχεδόν καινούρια. Ακόμα και με παλιές ρομ.
-
Προβλήματα Μπαταρίας
GnF - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΠίσω και αν μπορείς πάρε κάτι άλλο. Αν είναι καινούριο ακόμα
-
Προβλήματα Μπαταρίας
GnF - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΑυτά είναι. Πριν λίγο μου έσβησε στο 21%. Το βάζω στο φορτιστή το ανοίγω και δείχνει 30%. 9 λεπτά μετά δείχνει 82%. Ποια άλλη εταιρία το έχει καταφέρει αυτό;
-
Προβλήματα Μπαταρίας
GnF - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΛέω με αλλαγή μπαταρίας. Το πιο παλιό είναι νομίζω 11 μήνες. Αυτό το περιμένω να επιστρέψει από το vickmall. Τα άλλα 3 είναι λίγο πιο νέα. Κάτσε να δουμε γιατί αρχίζουν μαζεμένα με το ίδιο πρόβλημα να σκάνε και στα φόρουμ της xiaomi
-
Προβλήματα Μπαταρίας
GnF - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΔεν φτιάχνει με αλλαγή πάντως. Το άλλο κουλο. Στο τηλ που σταματάει τη φόρτιση στο 68 στην πραγματικότητα έχει φτάσει 100. Κάνει ώρες να πάει 67 . Μέχρι να γίνει αυτό τα στατιστικά της μπαταρίας δεν κάνουν καταγραφή τίποτα. Λες και είναι σβηστο
-
Προβλήματα Μπαταρίας
GnF - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΤο πρόβλημα αρχίζει να γίνεται πολύ μαζικό. Πουλάω 4 mi4c και άι στο.... Περιμένω το 1 να γυρίσει από κινα από ότι κατάλαβα αλλάξανε πλακέτα. Βραστά χαραλαμπε
-
Προβλήματα Μπαταρίας
GnF - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΞεκουμπωνεις μπαταρία για κάνα 5λεπτο ή 10λεπτο και για μερικές μέρες δουλεύει σωστά. Το κολπακι αυτό δεν πιάνει πάντα.
-
Προβλήματα Μπαταρίας
GnF - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΔεν δουλεύει πάνω από μερικες μέρες Έκτος από το ξαφνικό κλείσιμο, τώρα ενα τηλ κάνει ένα άλλο. Βάζεις να φορτίζει και σταματάει τη φόρτιση στο 68. Αν για κάποιο λόγο φτάσει 100 μόλις βγαλεις το φόρτιση πάει 68. Σκουπίδι είναι πλέων. Ήδη παροπλισμένα είναι το 1 και μάλλον θα πάω για 2ο αυτή την εβδομάδα.
-
Προβλήματα Μπαταρίας
GnF - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΤο πρόβλημα είναι ότι οι πιο πολλοί πού το έχουν το πρόβλημα δεν τους φτιάχνει πάντα με νέα μπαταρία. Εμένα στο ένα κάνει τα ίδια, στο άλλο δεν φορτίζει πάνω από 80, και το 3ο έχει φτιάξει. Ότι να ναι λέμε. Για γνήσια μπαταρία πραγματικά δεν ξέρω τις είχα πάρει πριν πολύ καιρό.
-
Προβλήματα Μπαταρίας
GnF - - Mi-4C (Libra)
Μήνυμα3 μπαταρίες εδώ και κανει το ίδιο πράγμα σε όλες τις Ρομ. Πλέων κλείνει στο 15%. Παει απο το 15 στο 0 δηλαδή και με τις 3 μπαταρίες. Όταν το ξαναβαζεις για φόρτιση αρχίζει την φόρτιση ειτε απο το 34% ειτε απο το 52%. Όλα αυτά αν κάνω το λάθος να το βάλω επανω σε fast charger. Αν βγαλεις τον κονεκτορα της μπαταρίας για 5 με 10 λεπτα είναι σαν να κανει ρεσετ για λίγο καιρό. Κάνα μήνα σε εμένα. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
GnF - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΠαράθεση από Koulis21: “Σε τι θα βοηθήσει αυτό ?” Θα φτιαξει μέχρι να το κλεισεις επανω σε fast charger. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Προβλήματα Μπαταρίας
GnF - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΟχι Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Προβλήματα Μπαταρίας
GnF - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΚανένα calibration δεν κάνει κάτι. Μεγάλος μύθος. Τα batterystats είναι για το λειτουργικό για να σας δείχνει τα στατιστικά της μπαταρίας. Βγάλε τη μπαταρία για κάνα 5λεπτο, ναι ξέρω είναι λίγο μανούβρα, και ξανά βαλτη και πες μας. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όχι ρε μίλησα άσχημα στο ροοτ. Όχι ρε γμτ Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μιλάς για το ξέσπασμα για το ροοτ? Η για την ονομασία? Αν λες για το πρώτο με το Beta Super Su τα έχω. Για το 2ο έπρεπε η μετάβαση να γίνει σε δικό της θέμα. Απλά πράγματα. Αν μιλάς για το Μανιους είναι απάντηση στο χαρακτηρισμό παιδάκι που ήταν από ότι δείχνει για αλλο μέλος. Κάτι άλλο θες να μάθεις; Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μανιους μίλησα εγώ για official? Μακάρι να ήμουν παιδάκι οπότε ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk