Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 189.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από GnF: “το κακό είναι με την ενσωμάτωση του twrp που αν πατε σε ποιο νέα και έχει πιο νεο twrp το παλιο image μάλλον δεν θα δουλεύει και θα πρέπει να αλλάξετε πρώτα twrp για να σας δουλέψει το παλιο image ” Δεν ισχύει κατ`ανάγκη αυτό Εγώ με το καινούριο twrp έκανα restore backup του τέλη 2015 Απλά είχε βγει ένα twrp που δεν δεχόταν παλιά backups...” Γιαυτό λέω το μάλλον. Δεν θα γινόταν όμως ποτέ αν δεν είχε ενσωματωθεί στην εγκατάσταση της ρομ και είχε μείνει …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Giannisagal: “Παράθεση από faklan: “Καλημέρα θα συμφωνήσω κι εγώ με τους προλαλήσαντες για την μπαταρια! Και έχει τελείως κουφή συμπεριφορά η μπαταρία, στην πρώτη φόρτιση τα κατάφερε καλύτερα από την προηγούμενη ρομ ! Το πρωί που χτύπησε το ξυπνητήρι πήγα να το κλείσω και μαύρισε η οθόνη με κόκκινο λεντ,το προσπαθώ να ανοίξει από τα κουμπιά, το δέρνω και λίγο αλλά τίποτα! Το έβαλα στο φορτιστή και άνοιξε με 1% μπαταρία και το βράδυ που έπεσα για ύπνο είχε 40% Μόλις βρω χρόνο τώρα το…
-
απογοήτευση σκέτη η ρομ των κινέζων για άλλη μια φορά. μπαταρία χάλια μαύρα, και προβλήματα με τον ήχο που παράξενο αλλά σε 4 εγκαταστάσεις είχα και διαφορετικό πρόβλημα. είτε είχε ο ήχος στο Bluetooth πρόβλημα, είτε το ηχείο τσιρίζει, είτε δεν με ακούνε κανονικά σε κλήσεις είτε σε viber με ακούνε λες και παίρνω απο τον Άδη. Αν βάλεις κα να παιχνίδι μετα απο κα να 5λεπτό Δεν μπορείς να ακουμπήσει στο κινητό. Αλλαγή twrp και επαναφορά του image σε 5.12.10. συνεχίστε την καλή δουλειά και ευχαριστώ…
-
θελαμε Dolby και αναπνευστηρες
-
πριν από λίγο και σε εμένα και στα 2 κινητά και το ένα είναι με 5.12.10
-
XIAOMI MI 5 3GB RAM 32GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 1.8GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool για να δουμε
-
Καλή τύχη σε όλα τα παιδιά που παίρνουν μέρος
-
αντ δε ποιντ ις;
-
Εγώ παω πάλι πίσω στην 5.12.10. βασικός λόγος για άλλη μια φορά είναι η μπαταρία.
-
δεν επιλέγουμε Κανένα στις εξαιρέσεις......
-
όποιον θέλεις να μπορεί να σε πάρει ακόμα και όταν το dnd είναι ενεργό. γι'αυτό λέγεται εξαίρεση.
-
όποιος είναι στις εξαιρέσεις δεν πιάνεται απο το dnd
-
έχεις εξαιρέσει όλες τις επαφές σου;
-
αυτό είναι το αυτόματο. θα έπρεπε να του δουλεύει και το χειροκίνητο
-
Καλύτερα σε μπαταρία απο πολλές προηγούμενες, αλλά ούτε καν κοντά με τις παλιές. κάτι δεν πάει καλά με τον ήχο σε Bluetooth. λες και κόβεις ξύλα ποτέ ποτέ.
-
σεφ λέγεσαι όπως και να το κάνεις
-
χωρίς να θέλω να μειώσω την δουλειά κανενός, ξέρουμε την διαφορά developer με μάγειρα; Γιατί και στο xda οι developers είναι μετρημένοι.
-
χοντρικά ναι μετάφραση. βέβαια αν δεις πόση δουλειά είναι αυτο, και πόσα διαφορετικά πράγματα, θα δεις ότι η μετάφραση τελικά είναι το λιγότερο μετα από κάποιο σημείο. στην συνέχεια βέβαια ολο και κάπου μπαίνει και κάνα χεράκι απο δω, κάνα ποδαράκι απο κει. απο ένα σημείο και μετά η μετάφραση ίσως αρχίζει να μοιάζει με μαγείρεμα μιας ρομ, που τελικά στην πραγματικότητα αυτό κάνουν. Τώρα αν το μαγείρεμα γίνεται απο εδώ ή απο το Ευρωπαϊκό Xiaomi ή αν μπερδεύουν τα απο εκεί με καμία πινελιά απο εδώ…
-
5.12.10 ή 5.12.26 σε dev ή κάποια stable που βγήκε κοντά σε αυτές. Όλα μετα είναι για κλάματα. και αφήστε τους κινέζους να αλλάζουν εικονίδια, χρωματακια, και παντελώς άχρηστα πράγματα. εδώ οι τύποι δεν φτιάχνουν υπάρχοντα προβλήματα.
-
και το βασικότερο μην ξεχνάμε. δεν μιλάμε για τα παιδιά εδώ που η προσφορά τους είναι μνημειώδης, οι οποίοι έχουν το φόρουμ, το πληρώνουν, χαλάνε τις ώρες τους για να μας δώσουν τις νέες ρομ, που δεν φτιάχνουν αυτοί, και καμία σχέση με τα κουσούρια μιας ρομ δεν έχουν, κάνουν την μετάφραση και της ρομ και εφαρμογών, κάνουν compile, βρίσκουν λύσεις σε προβλήματα σε ρομ που ξαναλέω δεν φτιάχνουν και καμία σχέση με τα προβλήματα δεν εχουν. δεν ξέρω με τι άλλη λέξη να στολισω κάποιους που χωρίς πραγμ…