Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 189.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από freekafe: “Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους. Σήμερα το πρωί μου κατέβασε μόνο του μια καινούργια έκδοση του browser και μου ζήτησε να την εγκαταστήσω. Αν το κάνω θα χάσω τα Ελληνικά και θα έχω κινέζικα και αγγλικά στον browser σωστά;; Επίσης αυτή η rom είναι πολύ καλή. Μπράβο σε όλους.” Ακομα και αν το κάνεις μπορείς να κάνεις απεγκατάσταση των αναβαθμίσεων για την εφαρμογή αυτή.
-
Βασικά νομίζω η νίκη έχει ήδη γίνει, ειδικά αν αρχίσουν να μας βλέπουν σαν καλύτερο πελάτη. Άντε να δούμε.
-
Επειδή και εμένα μετά την προηγούμενη μου χάλασε την μπαταρία και είχα προβλήματα ακόμα και με αυτή το πρώτο που έκανα είναι καθαρή εγκατάσταση. Δεν έχω κανένα πρόβλημα πλέων. Κάνε μια καθαρή εγκατάσταση και αστο 2-3 μέρες να φτιάξει το καλιμπραρισμα στην μπαταρία Sent from my Mi-4c
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Παράθεση από GnF: “Έχει κάποιος από το High Life θέμα την φωτογραφία με την Ακρόπολη; Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Mi-4c μου ” Δες εδώ HOW TO Share Your MIUI v5 Theme Backup | Android Development and Hacking Το θέμα εδώ Dropbox - Theme.zip” Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Mi-4c μου
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sideris20250: “καλησπέρα και χρόνια πολλά Από το πρωί που την έχω βάλει όλα μου φαίνονται άψογα και η μπαταρία με όλα ανοιχτά καλά πάει μέχρι τωρα Παράθεση από GnF: “Έχει κάποιος από το High Life θέμα την φωτογραφία με την Ακρόπολη; Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Mi-4c μου ” Γιατί τι το θέλεις” Έβαλα ένα άλλο με το ίδιο όνομα από το μάρκετ που αντί για Ακρόπολη έχει ένα αεροπλάνο και πλέων δεν μπορώ να βρω την φωτογραφία. Τι ακριβώς περίμενες να το κάνω δηλαδή. Το έχει κανείς; Στάλθηκε α…
-
Έχει κάποιος από το High Life θέμα την φωτογραφία με την Ακρόπολη; Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Mi-4c μου
-
μια και από εδω Username: GnFlala
-
Και η μπαταρία φεύγει σαν νεράκι που τρέχει. Προσπάθησα και με Clean install αλλά δεν θέλει. Το βασικότερο πρόβλημα για εμένα το οποίο υπάρχει σε όλες τις ρομ μέχρι τώρα είναι ότι αν ακουμπάς πάνω από 1 δάχτυλο στην οθόνη σταματάει να ακούει το touch σε όλες τις άκρες της οθόνης. Σπαστικό σε μερικά παιχνίδια και κατά την πληκτρολογιση Στάλθηκε από το Mi-4c μου Μην ξεχάσω. Το sync σε Gmail λογαριασμούς μέσω imap δεν έχει φτιαχτεί για κανένα λόγο. Φέρνει μηνύματα με εντελώς λάθος σειρά. Μπορεί να …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ParisDalas: “Για Mi4c μακραν η καλυτερη ρομ που εχω βαλει...Το κινητο αρχισε να στρωνει επιτελους!! Το μεγαλο bug με τα notifications σε μενα τουλαχιστον λυθηκε(στο μαιλ της mi ακομα δεν λειτουργει οταν επιλεγω αυτοματο(push notification)) Η μπαταρια ακομα θελει δουλεια αλλα εχει στρωσει κατα πολυ σε σχεση με προηγουμενα builds(εχει ακομα wifi standby leak) αλλα ξεπερασα επιτελους 3 ωρες SOT ταχυτητα download επιτελους νορμαλ! διαφορα χαζα οπως κινεζικα στο search εφυγαν Το touch ισ…
-
Μου κάνει ένα κουλό. Όταν με παίρνουν κάποιοι από κινητό τηλέφωνο ενώ τους έχω στον κατάλογο την ώρα που χτυπάει δείχνει τον αριθμό του αλλά όχι το όνομα του. Μετά αφού κλείσω στις εισερχόμενες δείχνει κανονικά όνομα. Όλα τα τηλέφωνα τα έχω αποθηκευμένα χωρίς 0030. Και δεν το κάνει σε όλα. Κάνω κάτι λάθος; νομίζω αυτό το είχα παρατηρήσει και με προηγούμενες ρομ Στάλθηκε από το Mi-4c μου
-
Το scroll σε κάποιες εφαρμογές που ποτέ ποτέ ήταν σαν να κόλλαγε, πλέων πάει νεράκι. Νομίζω από τις καλύτερες ρομ για εμένα μέχρι τώρα. Το μόνο που δεν δουλεύει είναι η λειτουργία ανάγνωσης. Ήταν το άτιμο βολικό το βράδυ στο κρεβάτι. Στάλθηκε από το Mi-4c μου
-
Υπάρχει περίπτωση κάποια στιγμή να έχουμε ελληνικά γράμματα κάτω από τους αριθμούς στον dialer? Για να είναι πιο εύκολη η χρήση του t9. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Mi-4c μου
-
Και με το σήμα και σε Vodafone και cosmote πάει καλά πλέων. Στάλθηκε από το Mi-4c μου
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Δεν έχω περάσει ακόμα την σημερινή rom, αλλά με την προηγούμενη μου έβγαλε το Xiaomi market ότι θέλει αναβάθμιση ο κινέζικος βίντεο player. @dnomikos , @MIUI_ART ,αναβαθμίστηκε!? Την κατέβασα και μου την πέρασε στην τωρινή χωρίς πρόβλημα. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8243/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8244/” Αν σου περάσει την αναβάθμιση και γίνει κινέζικο κάνε απεγκατάσταση την αναβάθμιση. Για να μην σου βγάζει ότι υπάρχει αναβάθμιση κλείσε α…
-
Sync δουλεύει επιτέλους και πάλι κανονικά όταν είσαι σε wifi. Το HDR στην φωτογραφική επιτέλους δείχνει να κάνει δουλειά. Έπρεπε να ξανακάνω pair όλα τα bluetooth. Πλέων δεν σε γυρνάει σε ακουστικό μόλις ο άλλος απαντήσει στην κλήση σου αν πριν το σηκώσει ήσουν είτε σε bluetooth είτε σε εξωτερικό ηχείο. Πραγματικά στο playstore κατευάζεις πιο γρήγορα. Μπαταρία δείχνει να πάει καλά. Οθόνη και φωτεινότητα μια χαρά. Ηχος και δόνηση μια χαρά. Τα υπόλοιπα σε καμία 2 μέρες Στάλθηκε από το Mi-4c μου
-
Δεν έχω πια mi4c με όχι imx αισθητήρα για να μπορώ να κάνω σωστά report. Στάλθηκε από το Mi-4c μου
-
Δεν γίνεται develop η rom εδώ η λύση έρχεται μόνο από μακρυά. Στάλθηκε από το Mi-4c μου Κάπως δούλευε στην 5.11.5 απλά ήταν πολύ απαλή η δουλειά που έκανε ακόμα και στο δυνατό.
-
Εδώ είτε το έχω auto είτε σε χειροκίνητα είτε off το ίδιο πράγμα παίρνει. Στάλθηκε από το Mi-4c μου Ξέρεις αν έχεις imx αισθητήρα;
-
Δυστηχώς εγώ διαφορά δεν βλέπω καμία. Σε τι συσκευή είσαι; Στάλθηκε από το Mi-4c μου