Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 61.

• Παράθεση από AlexanderK: “ Με ποια έκδοση; Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk ” Επίσημη dev. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αυτή η μπαταρία... 3d8a5a831887a42aa1722ea5f6d1274c.jpg Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

ypnos - - Pocophone F1 (Berillium)

Μήνυμα

Παράθεση από Kostasthess_82: “Κάτοχος κ εγώ εδώ και κάνα 10ημερο.Ενα θέμα μόνο νομίζω έχω.Σας φαίνεται χαμηλή η φωτεινότητα της οθόνης όταν είναι στην μέση?Τι εννοώ,έχω ένα redmi note 3 pro κ βάζοντας το δίπλα με το po co και την φωτεινότητα στην μέση το redmi note 3 pro έχει αισθητά πιο φωτεινή κ ζωντανή οθόνη!!Δεν είναι ιδέα μου, ίσως έχει θέμα η συσκευή μου.Νομιζα ότι έφταιγε το τζάμι που έχω στο poco κ το έβγαλα κ πάλι τα ίδια.Με έχει ξενερώσει λίγο αυτό...” Το να βάζεις τη φωτεινότητα στη μ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από George 21: “Θα έχουμε αυτή την εβδομάδα ρομ?” Το γράφει παραπάνω. Μπορείς ήδη να την περάσεις manually και από Κυριακή αναμένεται να δωθεί μέσω του updater. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• MIUI 10 9.1.10 Android Pie 9.0 Changelog Sound ✓Casting volume field in Volume UI displays abnormally while casting (all devices) Camera ✓Pictures taken by the shortcut keys to enter the camera will not be saved (MIX 3) Fixes ✓New*App*Options in Recommended Section(App*Vault) ✓New Camera Back Animation ✓Disappearing calendar events issue fixed ✓EU Optimized Network type LTE/UMTS auto (PRL) ✓Updated MIUI scanner app version ✓Hide Notch added for Android 9.0 devices Note -✓This is the usual Friday…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από flowin_through: “Το βραδυ μου κλεινει ολες τις εφαρμογες, ακομα και με λουκετο, ακομα και ορισμενες ως "χωρις περιορισμους", έχω απενεργοποιησει και τη "λειτουργία αδράνειεας". Τι φταιει, το adaptive battery ή η "λειτουργια χωρις αλληλεπιδραση" που ομως λεει οτι απλα δεν φωτιζεται η οθονη και το δακτυλικο αποτυπωμα;” Δες από το κουμπί ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΜΠΑΤΑΡΊΑΣ από το drop down menu, τι έχεις ανοικτό. Εγώ πχ έχω την παρακάτω ρύθμιση και πράγματι το τηλέφωνο κλείνει τα πάντα το βράδυ. 1a…

• Και μερικά πολύ ωραία νέα.. 646a6e375d0b4ae258008f19045fab47.jpg Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από George 21: “Παράθεση από ypnos: “Παράθεση από George 21: “Πάτα παρατεταμένα αρχική οθόνη, ρυθμίσεις, περισσότερα, σημανσεις ειδοποιήσεων αριθμός ” Ποια έκδοση έχεις; Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” 2.6.3.5 beta έκδοση του Poco launcher” 2.6.2.2 είναι η τελευταία stable και δεν περιλαμβάνει αυτό το χαρακτηριστικό. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από George 21: “Πάτα παρατεταμένα αρχική οθόνη, ρυθμίσεις, περισσότερα, σημανσεις ειδοποιήσεων αριθμός” Ποια έκδοση έχεις; Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από dreamrider30: “Καλησπέρα παιδιά, χρόνια πολλά σε όλους! Πήρα πόκο. Ψάχνω να βρω ρύθμιση για να φαίνονται μόνιμα τα 3 πλήκτρα κάτω (σε αρκετές εφαρμογές εξαφανιζονται για να δώσουν χώρο στην εφαρμογή) κ δεν βρίσκω. Μετά συρω λίγο προς τα πάνω την οθόνη κ εμφανίζονται. Θέλω να εμφανίζονται μόνιμα. Γίνεται αυτό;” Αν και μου έχει λύσει τα χέρια η λειτουργία πλήρους οθόνης με τα gestures, ίσως να σου δώσει λύση το παρακάτω, Ρυθμίσεις > πρόσθετες ρυθμίσεις > συντομεύσεις πλήκτρων και χειρ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από apetrop45: “Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά το έχω δοκιμάσει χωρίς αποτέλεσμα.” Βρήκες άκρη τελικά; Του έχεις δώσει τα απαραίτητα δικαιώματα κατά τη σύνδεση; όχι μόνο διαχείρισης μουσικής αλλά και κλήσεων; Δοκίμασες να το διαγράψεις και να ξανακάνεις ζεύξη; Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πρόβλημα αφής

Μήνυμα

Εγώ έχω ένα lag στο scrolling, κάποια υπερευαισθησία στις κινήσεις full screen δεξιά /αριστερά και κάποιες φορές στις άκρες της οθόνες το πάτημα δεν πιάνει με την πρώτη. Έκδοση επίσημη dev 8.12.27 Με τα λίγα που διάβασα στο διεθνές, είναι γνωστό issue που εμφανίστηκε ξανά (?) και λογικά θα διορθωθεί σε μελλοντική αναβάθμιση. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από NasDriver: “Το μοναδικό θέμα που βρήκα προς το παρών σχετικά, είναι αυτό και μιλάνε για bug ---> Password after factory reset : PocoPhones Δεν να έχει σχέση με το mi account, δες τι έχουν γράψει ως πιθανές λύσεις...αφαίρεση sim κατά το reboot, skip wifi connection ώστε να βάλεις αριθμητικό pin... ” Το λοιπον, αισιο τελος αλλα.. ηθελε περισσοτερη δουλεια. Η λυση ειναι συνδυασμος του 1) Source Code (1 line) και του 2) Source Code (1 line)Κανονικα το 1) θα δουλευε αν ειχα κανει LOG OFF…

• κανενας κωδικος δεν ειναι μονο αριθμοι.. το mi account ζηταει και γραμματα, οχι μονο αριθμους. sthn πρωτη οθονη, αφου συνδεθω στο wifi, ζηταει το κωδικο του mi account τον οποιο και δεχεται. αλλα ειναι γραμματα και αριθμοι - οχι μονο αριθμοι. δοκιμασα επισης να βαλω τον κωδικο μελους του mi account - χωρις επιτυχια. οπως και τον αριθμο τηλεφωνου, με ή χωρις το 0030.. - χωρις επιτυχια.

• τιποτα.. confirm your password. επιβεβαιωση κωδικου. edit: δοκιμασα να διαγραψω τη συσκευη από το i.mi.com αλλα δεν πετυχαινει.. με ανανεωση η συσκευη παραμενει στο προφιλ μου.

• εχω βαλει τκαι τη SIM στην παλια. οχι δεν εχει καποιο νεο. ζηταει εναν κωδικο με νουμερα μονο τον οποιο εγω δεν εχω. καθως φανταζομαι αυτο δε συμβαινει συχνα, διαφορετικα θα υπηρχε μια ειδοποιηση - δεν μπορει, μπορω να την επιστρεψω στο (skroutz) μαγαζι απο το οποιο την πηρα; και με τι αιτιολογια; Μιλαμε για κινητο ουτε 2 ημερων.

• εχω παλια συσκευη. δεν ξερω που μπορει να βοηθησει αυτο

• ο κωδικος που ειχα στο ποκο ητανγραμματα & αριθμοι.. μπορω να κανω κατι; εστω να ξαναπερασω stable. με το μι suite δεν το καταφερα.. δεν την βλεπει.

• το εκανα ηδη 3 φορες. επισης δοκιμασα να διαγραψω τη συσκευη απο το i.mi.com μηπως την περασω ως νεα αλλα δεν.. αν διαγραψω το mi acccount μου;