Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 94.

• Παράθεση από Giwrgos_Gkre: “Παράθεση από demosthenes7: “Το έχεις ανεβάσει το saturation? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ναι στο 2 τα έβαλα. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Για βάλε 2 και 2.5 γιατί μου φαίνεται ξεθωριασμένη Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το έχεις ανεβάσει το saturation? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από lorenzo81: “BSG και τα μυαλά στα κάγκελα... Δουλεύει νύχτα μέρα το παιδί να φτιάξει τις μ$#ακ#ες τις xiaomi. Αντε γιατί και το mi5s με την στοκ miui camera δεν είναι να το βγάλεις το βράδυ. Και με miui 9 ήταν ακόμα χειρότερα. Ήρθε το παλικάρι αυτό και μας άνοιξε τα μάτια. Για να δούμε σε τι επίπεδο θα φτάσει και το mi8 Sent from my MI 8 using Tapatalk” Και εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος πιστεύω θα το απογειώσει στα επόμενα Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

demosthenes7 - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από MrAntonis: “Εμένα πάντως η gcam στην φωτογραφία πάει καρέ καρέ η οθόνη. Ενώ στο βίντεο είναι οκ. Είμαι με global stable και κλειδωμένος” Ενεργοποίησε το κουμπί του hdr+ να φαίνεστε στην αρχική οθόνη το γράφουν τα παιδιά πιο πάνω Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Techfreak: “Παράθεση από Octaviastikos: “Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από thanostonia: “προτεινόμενες ρυθμίσεις με την νέα gcam? ” Ανέβασε το saturation sto 2.0 & 2.5 ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58121/ ” Παιδιά μας λέτε εντυπώσεις για την νέα gcam?? Καλύτερη από μαμα, Global version?” Εμένα μου φαίνεται καλυτερη ελπίζω να την αναβαθμίσουν ακόμα Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από demosthenes7: “Εγώ είμαι σε global 10 χωρίς να ξεκλειδώσω μπορώ να περάσω την global dev ? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Global version συσκευή ή china version ?” Global Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εγώ είμαι σε global 10 χωρίς να ξεκλειδώσω μπορώ να περάσω την global dev ? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Βγήκε καινούρια gcam για τσεκαρετε Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Γεια σε όλους υπάρχει περίπτωση να βγει καποιος οδηγός για την συσκευή ώστε να περάσουμε διάφορα καλουδια όπως η google camera . Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα γίνετε να βάλουμε την gcam σε mia2 lite για hdr+ Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Γινετε να δουλέψει σωστά η bsg σε global 10.0.2.0 γιατί την έκανα εγκατάσταση Κάι τα χρώματα είναι ξεθωριασμένα Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

demosthenes7 - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από Antretng: “Μου φαίνεται πάρα πολύ δύσκολο το mi8 να είναι χειρότερο από mi max 2 έστω και με gcam.” Ίσως δεν το έχω βρει ακόμα στην ρυθμίση αλλά αρχικά αυτή την εντύπωση έχω . Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αλλος ένας απογοητευμένος στην παρέα. Είχα πριν το max2 με gcam πέταγε σε φωτό. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από spirosmeg: “Καλησπέρα, μου κάνει εντύπωση που δεν έχει αναφερθεί κάποιο μέλος στο θέμα Google camera και Mi8 αφού στο build.prop το api2 είναι ενεργό εξ ορισμού από την μαμά! Προσωπικά λοιπόν εδώ και δυο ημέρες χρησιμοποιώ το BSG, 2018-09-27 και με έχει αφήσει άφωνο καθώς το HDR+ στις νυχτερινές λήψεις κάνει την διαφορά! Όσοι πιστοί λοιπόν θέλουν να εγκαταστήσουν ένα από τα apk που απευθύνονται στο Mi8 θα τα βρουν ΕΔΩ: Google Camera Port” Ποιες ρυθμίσεις χρησιμοποιείς ? Στάλθηκε από…

• Ο Βλαχάκης με το ζορι κάνει ριβιου στα xiaomi ρε παιδα δεν τον βλέπετε φανταστείτε τι ζημεια έχουν κάνει στη αγορά. Ένα καλό λόγο δεν έχει πει για μια συσκευή οι ουτε καν τώρα με το mi8 . Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Επειδή τις αμολεντ τις φοβάμαι λίγο τι πρέπει να προσέχουμε για να γλιτώσουμε το burnin Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από alvin1983: “Παράθεση από Jordan Nidis: “Το face unlock υπάρχει μόνο σε china rom? Ένας φίλος αγόρασε σήμερα global version και δεν το βρίσκει. Μόλις αναβάθμισε σε miui 10. ” Πες του να βάλει χώρα Ινδία.” Οκ παιδιά ευχαριστώ το έβαλα Ινδία και δουλεύει κανονικά Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• μηπωσ πρεπει να βαλω την twrp 3.2.1-1 γιατι εω την 3.2.1-0 πως την αναβαθμιζω την φλασαρω απλα?

• Παράθεση από Jordan Nidis: “Κατέβασε την ξανά μήπως δεν κατέβηκε σωστά. Αν μπορείς από υπολογιστή και μετά πέρασε την στο τηλ. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” το τελευταίο που μένει είναι αυτό θα το δοκιμάσω

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από demosthenes7: “Εχω περάσει δύο φορές την ρομ με fr και wipe data σε mi max 2 και συνεχίζει να λαγκαρει στους ήχους κλήσης και στην κάμερα ” Εχε υπόψιν σου οτι μετά απο κάθε φλασάρισμα και για αρκετές ώρες τρέχουν διάφορες διεργασίες που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την απόδοση της συσκευής.. Οπότε λίγη υπομονή.. ” Ο κακό είναι ότι την είχα πολλές μέρες οχι ωρες. Τι μπορεί να πήγε λάθος ?