Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 94.
-
Εχω περάσει δύο φορές την ρομ με fr και wipe data σε mi max 2 και συνεχίζει να λαγκαρει στους ήχους κλήσης και στην κάμερα
-
Παράθεση από tuxx: “„“Με την ελληνική developer το μόνο που χρειάστηκε ηταν να βάλω το apk: Google Camera Port with HDR+, 60fps video and slow motion Από όσα έχω δοκιμάσει, το πιο σταθερό είναι το: Arnova's 5.1.018_v1.6 Ορίστε και ένα δείγμα τραβηγμένο σήμερα: Τροποποίηση7c03ca91bbf32970b136b628f3082001.jpg Προσωπικά δε μου αρέσει το hdr look, αλλά το θεωρώ αναγκαίο κακό για τη συσκευή μας. Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk ” [scallout][/scallout]. Μπα μου κρασαρει σινεχεια δεν γίνετε
-
Παράθεση από makis1024: “Αυτόν: Ξεκλείδωμα του Bootloader. Δικαίωμα ξεκλειδώματος διαθέτει ο mi λογαριασμός σου; Δοκίμασε να κατεβάσεις το τελευταίο mi unlock tool από en.miui με τον λογαριασμό σου. Εάν σε αφήσει, έχεις ενεργή άδεια. ” ναι με αφήνει απλά όταν ειχα ζητήσει να ξεκλειδώσω την προηγούμενη συσκευή είχα συμπληρώσει κάτι στοιχεια και μου ήρθε μήνυμα στο κινητό τώρα δεν θα γίνει έτσι ? =============== Φεβ 19th 2018, 5:13pm =============== Λοιπον μπήκα στις επιλογές για προγραμματιστές κ…
-
motorola defy plus + greek
demosthenes7 - - MOTOROLA
ΜήνυμαΠαιδιά για να μην αγχώνεσται υπάρχουν κάτι ωραίο βίντεο στο youtube από ινδούς που τα ανοίγουν ολαμ οπότε πήρε τέλος το θέμα Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Για δοκίμασε κι εδώ ---> Contact us - Google Account Help” Όχι σε αυτό σε πάει να κανεισ ανάκτηση το οποίο δεν μπορώ θέλω κάτι να στείλω ένα μέιλ στη google να ρωτήσω τι γίνετε με τον λογαριασμό γιατί δεν γίνετε να άλλαξε κάποιος τον κωδικό Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΥπάρχει κάποιο λινκ για επικοινωνία με την google να στείλω μήνυμα γιατί όλα είναι με απαντήμενα ερωτήματα Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Δεν κάνεις μία επικοινωνία με το google support πας και... ---> Επικοινωνήστε μαζί μας – Google” Ναι θα στείλω δεν γίνετε αλλιώς Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΝα δοσω ένα μέιλ για να μου στείλουν έναν κωδικό το οποίο το κάνω μια χαρά βαζω τον κωδικό που στέλνουν και μετά λέει ότι δεν μπορούμε να σας ταυτοποιήσουμε. Μετά άλλη επιλογή είναι η ημερομηνία δημιουργίας του μέιλ που δεν την ξέρω και άλλη επιλογή να βάλουμε το τελευταίο πασγουορντ που θυμόμαστε που παλι δεν το δέχεται Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΤο τηλέφωνο είναι δικό μου λοιπόν αυτό που υποπτεύομαι είναι να έχει μπλοκάρει η google για κάποιο λόγο το email γιατί του έκανα fr επειδή δεν επερνε ενημερώσεις οπότε μάλλον ο λογαριασμός google δεν λειτουργούσε ετσί κι αλλιώς. Το κακό είναι ότι δεν είχαμε δώσει ούτε εναλλακτικό email ούτε τηλεφωνικό αριθμό ώστε να κάνουμε ανακτήσω των κωδικών οπότε πάει απατη η συσκευή Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk