Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 94.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Katerina7: “γεια σας παιδια..σκεφτομαι κ εγω να παρω το xiaomi redmi pro ειμαι στο ψαξιμο...απο καμερα τι λεει αξιζει η χαλια” Σημασία έχει φίλε μου κάθε φορά που αλλάζει συσκευή να πας σε κάτι καλύτερο από την προηγούμενη εγώ από nexus5 πήγα στο redmi pro ή κάμερα μπορώ να πω ότι είναι ίδια αλλά στα υπόλοιπα ανεβηκα κατηγορία οπότε ανάλογα πωσ έχεις μάθει πρατεις Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Γιατί να μην κάνει??” Νωμιζα ότι δεν υπήρχαν stable όχι ότι έχω κανένα θέμα αλλά έτσι ψαχνομαι Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από demosthenes7: “Πάλι εδώ. Τι παιζει με flash σε browser όταν είχα το nexus εβαζα το javelin που υποστήριζε flash εδώ έχουμε κάτι αντίστοιχο ? ” Dolphin αλλα να ενεργοποιήσεις το flash ..” Ευχαριστώ και με root? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές.” Λοιπόν έβαλα πάλι την recovery έκανα όλα τα wipe και με reboot system όλα έφτιαξαν το τηλέφωνο άνοιξε με την ελληνική ρομ και πεντακάθαρο. Πλέον μπορώ να δω και από τον υπολογιστή την συσκευή και μέσα.απο την recovery την εσωτερική μνήμη άρα μάλλον δε. Είχε κάτσει καλά ή recovery. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Bodai: “@demosthenes7 ενεργοποίησε το, και ξανα-έλεγξε αν ο η/υ σου βλέπει την συσκευή σου σωστά .. ” σορυ αλλα κατι δεν κανω σωστα ο υπολογιστησ δεν βλεπει την συσκευη ενω ειναι σε recovery mode ουτε μεσα απο την recovery βλεπω τον εσωτερικο χωρο επισησ στην σελιδα 28 ενα αλλο παιδι εχει το ιδιο θεμα δεν μπορει να κανει wipe Η factory reset απ οτι ειδα του ειπατε να ξαναφλασαρε την ρομ μεσα απο otg η καρτα μνημησ αλλα εγω δεν εχω ειχα την αγγλοκινεζικη ρομ με play store δεν ξερω αν…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από demosthenes7: “Ναι γίνετε πατασ άκυρο και βλέπει την συσκευή αλλά και πάλι απλά ανοίγει ή συσκευή και δεν σου δείχνει το εσωτερικό χώρο ούτε σε αφινει να αντιγράψεις κάτι εκει. ” To Usb Debugging είναι ενεργό???” 41625e720532567e890f036a92edb63d.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για να κάνω μία σύνοψη εγώ απ ότι κατάλαβα έχω περάσει την ελληνική έκδοση πανω από την αγγλική που είχε ή συσκευή όταν την πήρα. Απισησ είδα ότι δεν μπορώ να κάνω wipe και δεν μπορώ να δω τον εσωτερικό χώρο της συσκευής μέσα από την recovery. Για αυτό τον λόγο έβαλα και την ρομ με το adb slider Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Σε λίγο θα σου γράψω τι πρέπει να κάνεις, μόλις το βρω... Εκτός κ αν με προλάβουν τα Τσακαλια... Το βρα... Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini) - τους πρόλαβα ούλους !!” Ναι γίνετε πατασ άκυρο και βλέπει την συσκευή αλλά και πάλι απλά ανοίγει ή συσκευή και δεν σου δείχνει το εσωτερικό χώρο ούτε σε αφινει να αντιγράψεις κάτι εκει. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όχι κάτι δεν πάει καλά a704247606fc36f5df0904f46e74479f.jpg. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk =============== Νοε 24th 2016, 11:06am =============== Παράθεση από demakhs: “Ναι, αν στο δείχνει σωστά το τηλεφωνο στο Device manager, μπορείς. SD card ή otg φλασάκι δεν έχεις?? ” οταν ειμαι σε recovery δεν τοβλεπει το τηλεφωνοο υπολογιστης μονο σε bootload
-
οχι δεν το βρησκω με τιποτα θα με τρελανει λεμε το εχω ριξει χυμα μεσα otan to syndev me to pc το βλεπω φαντασου οτι την ρομ την περασα μεσω του adb με εντολεσ δεν την φλασαρισα =============== Νοε 24th 2016, 10:38am =============== Παράθεση από demakhs: “Στο εσωτερικό χώρο θα ναι. Λοιπόν κάνε καθαρή εγκατάσταση πριν το στησεις!! TWRP, Wipes, format data, yes, back, reboot to recovery, Wipes, advanced, format dalvick-cache-data, back, reboot to recovery, install την rom που προηγουμένως θα χεις …
-
Λοιπόν Κατάφερα μέτα από αρκετή προσπάθεια να περάσω την ελληνική ρομ αλλά κάτι μου ξέφυγε και δεν έκανα καθαρή εγκατάσταση δηλαδή άνοιξε ή συσκευή οπωσ ήταν πριν με τα αγγλικά και αλλάξω απλά γλωσα τι γίνετε τώρα? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 76a7b89954710c07258bfce8414053c0.jpg