Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 413.

• Πάντως δε ξέρω γιατί στο Whyred πχ βάζουν άσχετο build fingerprint, το μόνο που χρειάζεται είναι 3 γραμμούλες στο build.prop Source Code (3 lines)Η τρίτη γραμμή είναι απαραίτητη απο το Μάρτιο και μετά, μου πήρε λίγο χρόνο να το ανακαλύψω.

• Άραγε λειτουργεί το VoLTE με την Cosmote με αυτή την ROM στο Whyred? Αναφέρθηκε ότι άρχισε να λειτουργεί στην global stable. Δε μπορώ να δοκιμάσω καθώς και να έβαζα την ROM δεν έχω πια Cosmote.

• Το Whyred είναι στη λίστα με το global source αλλά παρακάτω αναφέρεται ότι αλλάζει σε China/Xiaomi.eu, ποιο από τα δύο ισχύει;

• Παράθεση από drivth: “Τι να πω ρε παιδιά μπορεί να έτυχε σε καμία παρτίδα.εγω σήμερα στις 11 ημέρες το φορτισα με 29%.” Εγώ ανάθεμα αν θυμάμαι πότε το φόρτισα, και είναι η πρώτη του φόρτιση. Δε το κρατάω συνδεμένο συνεχώς πάντως, μόνο εκτός σπιτιού/δουλειάς.

• Τι στο καλό, εσύ δηλαδή δεν έβγαλες το Duo που αναφέρθηκε πιο πάνω αλλά άλλη εφαρμογή και συνήλθε; Αυτή η ROM του Nikel πραγματικά για τα μπάζα...

• Lol βρε, αφήστε τα παιδιά να κοιμηθούν και λίγο! Προφανώς δεν έχουμε mail ακόμα γιατί είτε δεν είναι έτοιμες ROM είτε προέκυψε πρόβλημα κατά το compile και θα υπάρξει καθυστέρηση.

• RE:

charlie2alpha - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από etsi: “Θέλω να βάλω lineage , θα έχω κάποιο θέμα με τις τελευταίες αλλαγές της xiaomi που μπορεί να κλειδωθεί το κινητό ; H απλά ξεκλειδώνω και προχωράω κανονικά;” Οι αλλαγές αυτές δεν αφορούν το Mido έτσι κι αλλιώς. Προχωρά άφοβα, με LineageOS έχω και το δικό μου.

• Το οποίο εγείρει την ερώτηση, τι ακριβώς συμβαίνει με τα θέματα που παραβιάζει το GDPR? Όλοι διαμαρτύρονται ότι δε δουλεύουν τα θέματα αλλά κανένας δε ρώτησε τι δουλειά έχουν τα προσωπικά δεδομένα μας σε κάτι που θεωρητικά δεν έχει σχέση.

• Δυστυχώς λέτε αλλά δεν είναι έτσι, η Xiaomi πρέπει να τηρήσει τους όρους της αδειοδότησης των εφαρμογών της Google οι οποίες παρεπιπτόντως αποτελούν πνευματική της ιδιοκτησία, είδατε τι έγινε πρόσφατα εξάλλου με την αντιμονοπωλιακή καταδίκη της εδώ στην ΕΕ, πλέον θα χρεώνει την σουίτα εφαρμογών της περίπου $40 ανά συσκευή.. Στους όρους λοιπόν της αδειοδότησης γίνεται σαφές ποιες εφαρμογές πρέπει να περιλαμβάνονται στην ROM. Οι οποίες εφαρμογές δε μου δημιούργησαν ποτέ ιδιαίτερο πρόβλημα, απλά η …

• RE:

charlie2alpha - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Το πρόβλημα είναι καθαρά σε αναβαθμίσεις εφαρμογών της Google και τους συγχρονισμούς που κάνουν... :(” Δε νομίζω ότι είναι τόσο γενικό αλλιώς θα παραπονιόταν και χρήστες άλλων συσκευών αλλά δεν είδα κάτι. Μην τα ρίχνουμε όλα αλλού, η ROM για το Nikel σίγουρα κάπου συμβάλλει στο πρόβλημα

• Συγχρονισμός mi cloud

charlie2alpha - - Mi-Mix 2 (Chiron)

Μήνυμα

Και θέλουν να πουλήσουν και χώρο στο cloud τους χωρίς κανένα service level agreement, χωρίς καμία ενημέρωση αποκατάστασης προβλημάτων χωρίς καμία υποστήριξη; Και μετά μου τη λένε όταν λέω ότι προτιμώ το backup της Google και το Google drive για αποθήκευση στο cloud.

• Για το La Casa de Papel έχω ακούσει 2 εκ διαμέτρου αντίθετες γνώμες. Οι μεν λένε τρομερή σειρά κλπ, οι δε λένε οτι έχει τεράστιες τρύπες η πλοκή σε σημείο που καταντάει για γέλια. Δε το είδα και δεν έχω προσωπική άποψη.

• Τον τρίτο κύκλο παρακολουθώ επίσης

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Magic WormHole

charlie2alpha - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Καλημέρα

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Ναι αλλά όσοι ασχολούνται με την ανάπτυξη των mod gcam περιμένουν τα pixel 3 να δουν τις αλλαγές που φέρνει η google σε συνδυασμό με τον soc 845. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Σίγουρα αλλά δε μιλάω με αυτή την οπτική, η Google δε βγάζει την κάμερα για τους υπόλοιπους εξάλλου, άσχετα το τι γίνεται στο modding community.

• Magic WormHole

Μήνυμα

$800 το Pixel 3 και καθόλου τυχαία συνέκριναν την κάμερά του με το iPhone. Συγκρίνοντας πάντως τη σημερινή παρουσίαση με αυτή 2 χρόνια πριν για το πρώτο Pixel τότε, δεν είδα καμιά σπουδαία καινοτομία που να με ενθουσιάσει. Χαζοχαρούμενα AR stickers, Google Hub που αν δεν έχεις smart home είναι περιττό, και το νέο Tablet τους στα $600 συν άλλα $100 για το πληκτρολόγιο.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παρακολουθώ το live stream της Google, παρουσιάζει τα νέα Pixel κλπ.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα δεν ανοίγει το μάτι με τίποτα σήμερα.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Τιναφτορε ξέρει κανείς? VUVG4PdpGR5rB1ts5” Ξεκινά σε λειτουργία συμβατότητας με BIOS και θα δουλέψει. Διαφορετικά πρέπει να σβήσεις τα πάντα και να μετατρέψεις τον δίσκο σε GPT αντί για MBR που είναι τώρα.