Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 413.
-
RE:
charlie2alpha - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Είναι γνωστό bug και δεν μπορεί να φτιαχτεί!! Οποιοδήποτε custom Mi Fit έχει αυτό το πρόβλημα! :)” Κατάλαβα. Κρίμα
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση 3.5.0 - fw: 1.6.0.16]
ΜήνυμαΠρόσεξα πριν λίγο ότι η ελληνική έκδοση του Mi Fit που υπάρχει εδώ δεν υποστηρίζει σύνδεση με το Google Fit στους λογαριασμούς. Η έκδοση του Google Play Store το έχει, γιατί αυτή η διαφορά;
-
Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
ΜήνυμαΈκανα κι εγώ τη διαδικασία αλλαγής σήμερα, μου ήρθε χτες το global version αλλά ενώ δε με ενοχλούν τα αγγλικά μενού (στα αγγλικά δουλεύω πάντα τα κινητά μου) τα κενά και τα κουτάκια στα ελληνικά μηνύματα με εκνεύρισαν! Το firmware που βγάζει και σωστά και το about δε θα μπω στον κόπο να το βάλω αν αυτή είναι και η μόνη αλλαγή, απλά θα περιμένω το επόμενο.
-
Άρθρο στο xda-developers σχετικά με το θέμα, έχουν πλήρη λίστα με τις συσκευές που επηρεάζονται καθώς και ποιο κομμάτι της ROM προκαλεί το reboot στο recovery. Δείτε το άρθρο: PSA: Flashing MIUI Global on these Xiaomi devices may brick your device
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από kodorevi8ulis: “εγώ λέω να σπαμάρετε το φόρουμ το αγγλικό με τα κλασικά προβλήματα (ηχος ακουστικα , dialer , google smart lock και δε ξέρω γω τι άλλο) γιατί εμένα μου τα σβήνουν (απορώ πως δεν έχω φάει ban ) ” Μπα, χάνεις τον καιρό σου. Κι εμένα με ενοχλούν διάφορα και διάλεξα απλά να αποχαιρετήσω το MiUI, κάνω μια χαρά τη δουλειά μου με custom ROM.
-
-
-
-
Phone Miui
ΜήνυμαΔύσκολο το βλέπω ακόμα κι αν βρεθούν τα APK μια και οι εφαρμογές αυτές χρειάζονται και κάποια APIs του MiUI για να δουλέψουν.
-
RE:
Μήνυμα@George 21 Ότι πουν οι διαχειριστές, δε ξέρω κάτι παραπάνω αλλά αυτό συμπεραίνω.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από George 21: “Εμένα σε rn5 έχει αρκετά lag. Ουτε με επανεκκινήσεις δείχνει να στρώνει..λεω να γυρισω στην 13.” Δες το μήνυμα 109 πιο πάνω