Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 598.

• μεσω σερβερ εννοείς επι πληρωμη?? οχι δεν χρειάζεσαι ουτε καν μι λογαρισμο στη συσκευη για αυτο

• mi11pro

jimxai - - Mi 11 PRO (Mars)

Μήνυμα

youtube.com/watch?v=3GTVi7pVnUU&t=212s

• mi11pro

Μήνυμα

Mi 11 Pro/Ultra/Mi 11 Ultra (star) HyperOS Downloads | XM Firmware Updater

• απο γιωργος κολυδακης πηραμε βοηθεια γτ δεν μπορει να απαντησει τωρα εδω στο φορουμ Για το volte θα γράψει #*#86583#*#και όταν του βγάλει volte was enable είναι απενεργοποιημένο. Αν του γράψει volte was disable,το κάνει άλλη μια φορά. Φυσικά αυτό θα το γράψει εκεί που παίρνει τηλέφωνο

• οπως λεει δημητρης πληκτρολογεις καποιους κωδικους αριθμους στη κληση και απενεργοποιτε και ενεργοποιητε με αυτο το τροπο δεν θυμαμε ποιο συνδυασμο

• μπραβο σας ρε παιδια ετσι με το ψαξιμο ολο κ καποια τρυπα θα βρεθει το κακο ειναι οτι εγω δεν εχω διαθεσιμη συσκευη νεα με hyper os για να κανω δοκιμες να βοηθησω και γω τη κατασταση ολες οι συσκευες μου ειναι ηδη ξεκλειδωτες και παλιοτερες

• παιδια εγω δεν το κανω σε κανεναν ακομη οσο ειναι τοσο το κοστος 60 και 80 γ μενα ειναι μαμακια της σαομι τωρα που μας παιδευει απο τζαμπα ηπηρεσια να πληρωνουμε ενα καρο λεφτα!!! και οπως ειπα ειναι μεσω σερβερ κ οχι με το δικο μας μι λογαριασμό αν θελει καποιος τοσο πολυ ας το κανει με οποιον θελει, αν βρω εγω κατι σε κανα xda η github θα ενημερωσω μπας και το παρακαμψουμε να κανουμε καμια δοκιμη σε οτι βγει νεο

• Παράθεση από Oneironaut84: “Poco f6 το peridot πουθενα δε το βλεπω..Ευχαριστουμε Τζιμ!! Ελπιζω συντομα να υπαρξει κατι ” οποια συσκευη δεν γραφει ειναι στη πρωτη στα 79 π λεει ολες οι συσκευες το κατω το v2 ειναι το πιο φθηνο με περιορισμενες συσκευές

• σε αλλα τουλακια που ειχαν την υπηρεσια μεσα οπως πχ xiaomikey και αλλα ο προγραμματιστής τους λεει να μην κανουν παραγγελιες για bootloader γτ δεν υποστηριζει πλεον και σε αλλα τουλ ειναι μονιμα off-line η επιλογη για bootloader μεγαλη προσοσχη λοιπον εμενα η γνωμη μου ειναι υπομονη δεν αξιζει γ μενα τουλαχιστον κ για αυτο δεν ασχολήθηκα με αυτο μονο edl auth flash κλπ κατι θα βγει πιστευω ακομη τωρα ειναι φρεσκο που εγινε ντορος με τον bootloader ολο και κατι θα βγει γ παράκαμψη free

• αυτη την στιγμη ναι μονο αυτα δουλευουν Xiaomi Unlock Bootloader V1 (By Fastboot) All Models Supported [NEED Micloud OFF] $ 79.99 Xiaomi Unlock Bootloader V2 (By Fastboot) Not All Model [NEED Micloud OFF] Remotly $ 57.99 SUPPORTED MODEL: BABYLON CANNON CEZANNE CETUS CRUX DAUMIER DAGU ENUMA GARNET GOLD LIUQIN LILAC LIGHTCM MATISSE MAYFLY MANET MONA ODIN PEARL PICASSO PICASSO_48M RAPHAELS REMBRANDT RUBENS SELENES SOCRATES THYME VANGOGH VELA VIDA VERMEER YUDI UNSUPPORTED MODEL ❌ shennong ❌ houji ❌ …

• mi11pro

Μήνυμα

αναβαθμισεις θα εχει οσο την υποστηριζει η σαομι την συσκευη και δεν καταλαβαινω ποια ευρωπαϊκή εννοεις οτι φορας!! θες να το δουμε καποια αλλη στιγμη γτ ειμαι και σαλονικη αν χρειαστει κατι αλλα να μιλησουμε μια και να μ δειξεις κ με καμερα να δω τι ακριβως φοραει xiaomi eu custom ? η eea stock Greekflashandupdates το προφιλ στο φ.μπ και 6980085654 το τηλ μου να δουμε μια τι ακριβως γινετε τι φοραει κλπ και μετα αν ειναι κατι απλο το κανεις κ μονος σου αν θες εχω εδω αρκετους οδηγους videos

• Παράθεση από Oneironaut84: “Παράθεση από jimxai: “κανε υπομη λιγο ακομη κ αυτα ειναι αναλογα με τα εργαλεία α και τους σερβερ τους ποιο θα ναι online εκεινη τη στιγμη να ψαξω κ λιγο τιμες καθε τουλ κ σερβερ που ειναι τωρα πανω κατω και βλεπουμε ” Τι παθαμε..να μας ενημερωνεις μην πρηζουμε ” οκ

• κανε υπομη λιγο ακομη κ αυτα ειναι αναλογα με τα εργαλεία α και τους σερβερ τους ποιο θα ναι online εκεινη τη στιγμη να ψαξω κ λιγο τιμες καθε τουλ κ σερβερ που ειναι τωρα πανω κατω και βλεπουμε και ποια συσκευη εχει ο καθενας με ποια ενημερωση μπας και υπαρχει καποιαο παραθυρο

• κινεζικη συσκευη και κλειδωμα με global rom = brick παντα...!! κλειδωμα μονο με κινεζικη μαμα

• κινεζικη συσκευη και κλειδωμα με global rom = brick παντα

• mi11pro

Μήνυμα

καλημερα εννοεις με xiaomi.eu custom rom το εχεις??? mi 11 pro kai ultra νομιζω μονο κινα ειταν οποτε κλειδωμα μονο με κινεζικη stock rom αλλιώς θα μπρικαρει..!! αν θυμαμε καλα δλδ για ψαξτο λιγο καλύτερα

• Παράθεση από TziMcN: “Παράθεση από Oneironaut84: “γεια σας ρε παιδες.Μιλησα σημερα με εναν που με ειχε ξεμπρικαρει το F3..μου ζητησε να του στειλω το αυτοκολλητο της συσκευης πισω.μου ειπε ξεκληδωνει..αναμενω τιμη,τι να πω ” Ξεμπρικάρισμα έκανε και ο jimhai από εδώ. Είχε κάνει το δικό μου, εξαιρετικός!!!! Αλλά απ' ότι καταλαβαίνω, ούτε αυτός έχει τη δυνατότητα να ξεκελιδώνει bootloader. Όσον αφορά το κόστος, μου είναια απραίτητο το ξεκλείδωμα. Θα μπορούσα να πληρώσω, αλλά όχι 80 ευρώ. 20-25, βαρ…

• Παράθεση από TziMcN: “Αυτό λέτε να γίνεται? Υπόσχεται Indonesian rom χωρίς ξεκλείδωτο bootloader και χωρίς απώλεια δεδομένων. ” αν δεν περασει σωστα η ρομ ομως και πεσεις σε κανα brick θα χρειαστεις edl flash η mtk brom preloader γ αυτο ξεκλειδωνουμε πρωτα και δεν περναμε με flash all and lock παρα μονο με flash all και αφου περασει σωστα η ρομ και δεν κοληση σε τιποτα fastboot απλα κλεινουμε με cmd με εντολη fastboot oem lock γτ η σαομι τα εχει κανει σκατα γενικα και με τις fastboot roms

• ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ 168 ΩΡΕΣ ΠΧ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕΤΑ ΑΛΕΣ 20 ΩΡΕΣ ΠΧ ΓΙΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ, ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

• youtube.com/watch?v=KR3JKOy8O5U χειροκινητη ενημέρωση οδηγων