Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-31 από 31.
-
το παραξενο ειναι οτι εχα συμπαθησει πολυ αυτα τα xiaomi και τα προτεινα σε πολλους φιλους και πηρανε. αλλα αυτη ηβλακεια με το ξεκλειδωμα με εκανε να το αντιπαθησω.εχω φαει ατελειωτες ωρες μεχρι τωρα . και στο κατω κατω αν δε μπορουν να κανουν ενα καλο προγραμμα για να ξεκλειδωνει ας μην το προωθουν μεχρι να το διορθωσουν. βλεπω και σε ξενα φορουμ οτι πολλοι ψαχνουν να βγαλουν ακρη με αυτη την ιστορια.
-
ναι τα δοκιμασα και με μειλ και με τον αριθμο τηλεφωνου και με το 10ψηφιο. και εντοπισα και το τηλεφωνο μεσω του find device το περιεργο ειναι οτι οταν παω να ξεκλειδωσω μου παει στο 50 και γραφει οτι current accound is differend from the accound info on the device.
-
ναι ειναι 100% και μπορεσα να εντοπισω και το τηλεφωνο που σημαινει οτι μαλλον τα εχω κανει καλα. τωρα καταφερα να βλεπει τη συσκευη αλλα παει παλι μεχρι το 50 και σταματαει
-
εδωσα id σε μνμ
-
τα εχω κανει και αυτα ισα με διακοσιες πενητα εφτα φορες .απο αυτο τον οδηγο και μετα μου βγαζει το θαυμαστικο.πριν απο αυτο εβλεπε και κατι και εφτανε στο 50% οπως ειπα πριν .τωρα μουλαρωσε
-
δε γινεται τιποτε και το κακο ειναι οτι τωρα μου εβγαλε και προβλημα με τους drivers.στην αρχη μου διχνει android bootloader interface με το θαυμαστικο.μολις πατησω να κανω ενημερωση και δωσω τη διαδρομη C:\XiaoMi\XiaoMiFlash\Source\ThirdParty\Google\Driver τοτε μου λεει οτι η συσκευη δεν αναγνωριζεται. πριν απο την ενημερωση των drivers moy eftane kai sto 50% .τωρα ουτε στο 5.Αρχιζω να κοιταω το παραθυρο της οικοδομης σιγα σιγα και ειμαι στο δευτερο αλλα εχει χαρη που δεν ειναι δικο μου
-
Παράθεση από demakhs: “κάνε αυτό: Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος κ γράψε μας τ αποτελέσματα.. ” Είναι κλειδωμένο όπως έγραψα και πριν. ήρθε η έγκριση δοκιμάζω ,φτάνει στο 50 τοις 100 και δε μπορεί. Τώρα τι κάνουμε οέοοοοοο;
-
είναι κλειδωμενος όπως βλέπω. Unlocked :No Secure:yes Ευχαριστώ προκαταβολικα για τη βοήθεια σας. Να πω επίσης ότι χθες διάβαζα λιγα πράγματα εδώ και έκανα λογαριασμό στην xiaomi και ζήτησα unlock permission. Αν τα λέω σωστά. Τώρα πιστεύω να έκανα σωστά ότι χρειάζεται. Και κάτι άλλο προσαθησα να ανεβάσω φωτογραφίες από τα σχετικά με τη ρομ και ενώ εδειχνε ότι ανέβηκαν δεν τις βλέπω
-
Καλησπέρα σασας. Το ανηψκαι μου πήρε αυτό εδώ Κινητο Xiaomi Redmi Note 4 16gb 2GB Dual SIM LTE White Silver ENG - Κινητο τηλεφωνο (TEL.090502) Το οποίο φοράει helio X 20 .δεν έχει ελληνικά και μου ζήτησε να βοηθήσω. Ποιον οδηγό πρέπει να ακολουθήσω για να μπει σε ελληνικά;
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Lite Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
XIAOMI MI 5 3GB RAM 32GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 1.8GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool νεο μελος.Καλως σας βρηκα