Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 50.
-
Καλησπερα! Κανω κανονικα την διαδικασια αλλα οταν παω να κανς εγκατασταση το TWRP μου λεει FAIL. Μετα κανω την διαδικασια που λεει παρακατω σε περιπτωση που αποτυχει να κανει reboot σε TWRP και παταω fastboot flash recovery twrp3_by_mic_hennessy.img αλλα οταν παω να το βαλω εγω σε TWRP κολλαει στο logo της MI.
-
Τελικα μετα απο περιπου 13 μερες το κινητο μου επαθε παλι το ιδιο...Ξαφνικα χωρις να πειραξω απολυτως τιποτα και χωρις να μου παισει κατω το σημα χαθηκε ξανα...Τοσες μερες λειτουργουσε κανονικα και ξαφνικα παλι τα ιδια.Ειναι φυσιολογικο αυτο?Τουλαχιστον αν ηξερα ακριβως ποιο ειναι το προβλημα καπως θα μπορουσα να το ψαξω περισσοτερο.
-
Στο MIunlock Μου γραφει : your device isn't support by Mi Unlock οποτε λογικα θελει παλι αιτηση. Αν συνεχισει αυτο με το σημα ναι νμζω δεν εχω αλλη επιλογη μετα. =============== Ιουν 28th 2017, 11:39am =============== Με fastboot rom στην αρχή που την έβαλα δεν είχε σήμα αλλά μετά από λίγο επανηλθε και είχα κανονικά και σήμερα έκανα όλη την διαδικασία από την αρχή και έβαλα την XTRV 7.6.10 , στην αρχή είχε σήμα και μετά από 10 λεπτά έβγαλε πάλι χ εκεί που δείχνει το σήμα.
-
Καλησπερα σας! Εχω ενα προβλημα εδω και αρκετες μερες.Βασικα το προβλημα παρουσιατηκε οταν εβαλα την ρομ ARΩMA 7.5.25 και μετα που εκανα το update σε 7.6.10 συνεχισα να εχω το ιδιο προβλημα. Ξαφνικα εκει που ολα δουλευαν ρολοι μου εβγαλε ενα χ εκει που δειχνει τις γραμμες με το ποσο σημα εχεις.Την πρωτη φορα επιδη νομιζα πως ειχε κολλησει ανοιξα την λυτουργεια πτησης και την ξαναεκλεισα και το σημα επανηλθε.Μετα το ξαναεκανε και για καποιο λογο δεν μπορουσα να το επαναφερω οσπου εκανα factory re…
-
Η προηγούμενη Ρομ που είχα ήταν η XTRV 7.3.23 και το γύρισα στην 7.5.25 όταν έγινε διαθέσιμο το update.Ομως δεν έχω διαβάσει κάποιος άλλος να έχει παρόμοιο πρόβλημα με την συγκεκριμένη Ρομ...
-
Ειναι κομμενη εδω και αρκετα χρονια.Και δεν ειχα θεμα ουτε με αλλα κινητα αλλα ουτε και με αλλες ρομ με το υπαρχον κινητο.
-
Καλησπερα σας! Εχω περασει την 7,5,25 σε kenzo και καποιες φορες εντελως ξαφνικα χανετε το σημα και κανει αρκετη ωρα για να επανελθει.Αυτην την στιγμη που σας γραφω ειναι πανω απο 1,5 ωρα χωρις σημα και τιποτα.(εχω cosmote)και εννοειτε εχω κανει και ενα σωρο επανακιννησεις και παλι τιποτα.Αν γνωριζει καποιος και μπορει να με βοηθησει θα ημουν ευγνωμων.