Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 149.

• Παράθεση από masterismos: “@Polizos πάντως αυτοί οι χρόνοι είναι πολύ καλύτεροι από άλλες Ναυαρχίδες σε oreo ” @masterismos εννοώ πως έχω δει καλύτερα στατιστικά στο δικό μου τηλέφωνο σε σχέση με αυτά που έβαλα σήμερα,το τηλέφωνο έχει πολύ καλή αυτονομία σε σχέση με πολλες άλλες συσκευές που έχω δει

• Με την τελευταία global και δεν είναι και από τα καλύτερα στατιστικά που έχω δειforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/52878/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/52879/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/52880/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/52881/[scallout]Παράθεση: “”[/scallout]

• Αα μάλιστα οπότε ας το κάνω και βλέπουμε

• Εγω είμαι ακόμα με την 9.2.3 και περιμένω γιατί διάβασα για διάφορα θέματα που ίσως υπάρξουν αν πάω στην 9.5.4

• Παιδια με το τελευταίο update 9.5.6 διόρθωσαν το θέμα που είχε το προηγούμενο με την κατανάλωση μπαταρίας?

• Αα εντάξει οπότε όσοι έχουμε global κάνουμε άφοβα το update

• gr.gizchina.com/2018/03/25/miu…pragmatiko-prosorino-fix/ Εχει παρατηρήσει κανείς κάτι σχετικό?

• Εμενα ρε παιδιά ακόμα δεν μου έχει βγάλει για update..forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/51885/

• Εμεναακομα δεν έχει βγάλει κάτι για update

• Εγθνε και από εμένα με pol230 σαν nickname

• - Και εγώ με την 9ρα official το ιδιο θέμα έχω πέφτει με ένα μπαμ 10-15% αλλά εκτός απο αυτό και όταν το φορτίζω έχω θέμα γιατί μένει awake οση ώρα φορτίζει και μόλις πάει 100% ξαφνικά αρχίζει και χάνει μπαταρία και πάει πάλι 90% ενώ είναι ακόμα στην φόρτιση.

• stock recovery

Polizos - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

οχι δεν θέλω να έχω την official με το twr.το κανονικό του θέλω,που από ότι κατάλαβα μετα από πολύ ψάξιμο είναι αυτό με το τηλ και όχι με κανονικό μενού όπως στο rmn2 που μπαίνεις και σου δίνει κάποιες επιλογές.

• stock recovery

Μήνυμα

σε fastboot μπαίνει κανονικά και το έχω ξεκλειδωτο μιας και είχα βάλει την ελληνική ροκ πριν,όπως και update παίρνω κανονικά μόνο το recovery δεν έχω,κατα τα άλλα το τηλ δουλεύει κανονικοτατα

• stock recovery

Μήνυμα

Ρε παιδια μια βοηθεια,ειχα την ελληνικη ρομ στο rm3 mtk version μετα γυρησα στην κινεζικη σταθερ με εγκατασταση απο το twrp μετα το πρωτο update επαψα να εχω recovery ουτε το stock ουτε το twrp, τωρα προσπαθω να εγκαταστησω το stock αλλα δεν μπορω με τιποτα.δοκιμασα εγκατασταση τις ρομ απο τον updater τιποτα εκανα εγκατασταση παλι απο το mi flash τιποτα παλι...εκανα εγκατασταση το twrp οπως οταν παμε να βαλουμε την ελληνικη ρομ και δοκιμασα απο εκει να κανω εγκατασταση το stock το οποιο το πηρα …

• ωραια θα το κάνω σήμερα και βλέπουμε

• Καλά ναι δεν είναι θέμα αλλά.. Πάντως το έκανα και αυτό αλλά τίποτα το ίδιο κάνει παλι

• Καλημερα σε όλους Έχω ένα θεματακι με την ένδειξη τις μπαταρίας,με το που το βγάζω από την φόρτιση μέσα σε 5 λεπτά το πολύ πέφτει η μπαταρία στο 94% και από εκεί και μετά λειτουργεί μία χαρά. Το τηλέφωνό έχει την μαμά ρομ έκδοση 8.1.3.0. Υπάρχει κάτι πουπορω να κάνω για να στρώσει?

• η κάμερα του και στο σκοτάδι αξίζει πολύ,έχω φωτό μέσα από κλαμπακια και είναι πεντακάθαρες,browser μπορείς να βάλεις όποιον εσύ νομίζεις δεν σε εμποδίζει κάτι σε αυτο.Τωρα όσο αφορά την εγγύηση στην infoquest θα πρέπει να ρωτήσεις δεν μπορώ να πω κάτι με σιγουριά,αλλά δεν νομίζω να χρειαστεί ποτέ,το έχω από την ημέρα που κυκλοφόρησε η συσκευή και δεν έχει πάθει τίποτα απόλυτος.

• Παιδες καλημέρα,μια ερώτηση αν πάω με το RMN 3 στην μαμά ρομ μετά για να βάλω την δική μας ρομ πρέπει να ξανακανω unlock τον bootloader?

• Συνέχεια ενεργο

Μήνυμα

παιδια τις τελευταίες μέρες το τηλ μένει σχεδόν όλη μέρα ενεργό και από όσο είδα μαλλον κάτι γίνεται με τις υπηρεσίες google,ε χει κανείς καμιά ιδέα??βάζω φωτό να δείτε και τι εννοώ. Έχω την Gtv 6.7. 21