Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 149.
-
παιδες έχω με το super su παρόλο που το είχα κάνει update όταν ήμουν στην v7 από το score τώρα που έβαλα την 8 με ανάβαθμηση όχι καθαρή εγκατάσταση δουλεύει μία χαρά και δίνει κανονικά δικαιώματα στις εφαρμογες
-
καλησπερα και από εμένα,σ ημέρα έκανα την ανάβαθμηση σε rm3 από την 7 στην τελευταία έκδοση τις Gtv 8 αυτό που βλέπω είναι ότι το τηλέφωνο δεν μπαίνει σε αδράνεια,με την 7 στα στατιστικά της μπαταρίας έβλεπα ότι πχ 2 ώρες που δεν χρησιμοποιούσα την συσκευή ή μπάρα που λέει ενεργό ήταν με κενό και όταν το δουλειά είχε μπλε κομμάτι,τωρα είναι μόνιμα το ενεργο γεμάτο και μέσα σε 3 ώρες έφαγε περίπου 40% μπαταρία,κ αμια ιδέα τι μπορεί να παίζει?
-
Κατανάλωση μπαταριας
Μήνυμαοκ θα το δοκίμασω
-
Κατανάλωση μπαταριας
ΜήνυμαΚαθηστερισα λόγο αλλά ναμαι να απαντήσω,λοιπον φοράει την ελληνική fastboot 6.5.5 και την πέρασα βάση του οδηγού που έχει στο φόρουμ με miflash
-
Κατανάλωση μπαταριας
ΜήνυμαΚαλησπερα σε όλους μία απορία έχω την fadtboot rom την δική μας την ελληνική και βλέπω αυξημένα λίγο τα νούμερα στις υπηρεσίες google και τις xiaomi
-
yeso521.com/xiaomi-mi5-64gb-white.html
-
Rmn 3 (mtk) gps
Μήνυμακαλησπερα Δεν βρήκα με την αναζήτηση κάποιο ποστ γιαυτό και άνοιξαν νέο. λοιπόν έχω ενα θέμα με το gps στην ρομ (Gtv 6.5.12) ενώ βλέπει δορυφόρους δεν τους κλειδώνει από όσο βλέπω,γνωριζουμε κάτι γιαυτό?
-
Παράθεση από isaacgr: “να ρωτησω κατι και εγω?? στην μεγιστη ταχυτητα στο δικο μου redmi note 2 prime ειναι τα 2.2 MHZ γιατι στις πληροφοριες συσκευης εμφανιζει 2,1 MHZ??? ” μηην σε ανησυχεί αυτό πάντα έτσι είναι σε όλους τους επεξεργαστες
-
Οκ ευχαριστώ
-
μια ερώτηση μιας και περιμένω το βραχιολακι μου,με αυτή την εφαρμογή λειτουργεί και ή καταγραφή παλμών και ύπνου?
-
η νέα ρομ μπήκε αυτό που είδα για αρχή είναι ότι όπως και στην προηγούμενη που είχα με την εγκατάσταση βάζει 3αρχεια φωτογραφίας και ένα βίντεο που αν τα διαγράψεις από την συλλογή αυτά ξαναφανιζονται,αν τα διαγράψεις από το root σταματάνε και το λέω γιατί στην προηγούμενη έκδοση όσο τα είχα να εμφανίζονται μόνα τους για κάποιο λόγο έτρωγε μπαταρία(δεν ξέρω αν έχει ξανά αναφερθεί αυτό) Επίσης βλέπω είναι ότι στα στατιστικά τις μπαταρίας δεν εμφανίζει όλες τις εφαρμογές που τρώνε μπαταρία και ότι…
-
Κατεβαίνει τώρα και αύριο με το καλό την δοκιμάζουμε
-
Rm3 anututu score
ΜήνυμαΟκ παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας από ότι καταλαβαίνω είμαι στα λογικά πλαίσια για την συσκευή μου . (Αν θέλει κάποιος διαχειριστής ας το κλείσει το ποστ)
-
Rm3 anututu score
Μήνυμαθα το δοκίμασε και έτσι αύριο να δούμε τι θα πει
-
Rm3 anututu score
ΜήνυμαΕίναι με mtk απλά το βλέπω για χαμηλό το αποτέλεσμα αν συγκριτικά με την κινεζορομ που είχα πριν και σε σχέση με rm2,μιλαμε πάντα βαθμολογικά,σε θέμα χρήσης και απόδοσης εγώ το βλέπω εντάξει το τηλέφωνο