Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 37.

• RE: Mi 9 Ξεψύχησε...

NikosTrikas - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Παράθεση από linuxilakis: “Επειδή σε service δουλεύω θα σας πω πως μου ήρθαν κ εμένα δυο mi9 με το ίδιο θέμα. Ο μόνος τρόπος να τα αναστήσω ήταν να θερμανω την μητρική ένα υποτυπώδες reflow. Κ είναι θέμα μητρικής που μάλλον προκαλείται από υπερθέρμανση. Κάποιο chip που διαχειρίζεται ενέργεια σαν να λέμε PMI ic κάνει την ζημιά. Ειδικα αυτό που όταν μπουταρει μετά από λίγο κάνει ένα σβήσιμο η οθόνη σαν να αργοπεθαινει είναι κάποιο ic . Σίγουρα ένα factory reset πάντα βοηθάει αλλά το θέμα σας είναι…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Θα έλεγα να δοκιμάσεις να ξεκλειδώσεις, αν ανοίγει έστω και λίγο ώστε να περάσεις μία fastboot rom από την αρχή...ίσως και πιο παλιά...” Εμένα έστρωσε τελείως, έκανα επαναφορά εργοστασιακών, από το recovery, wipe σε όλα και reboot, δεν το πειράζω ξανά με μνήμες, δύο μήνες με προβλήματα ήταν, άνοιξε κλείσε,και 4 σέρβις που όλοι έλεγαν θέμα η μητρική Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από johnkoro94: “πως γινεται να την ξαναπερασω ; να το κανω κ αυτο αν ανοιξει ” Έχεις ξεκλειδώσει bootloader ?” Όχι Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από johnkoro94: “πως γινεται να την ξαναπερασω ; να το κανω κ αυτο αν ανοιξει” Μπες στο Xiaomi.gr και θα σε καθοδηγησουν, δοκίμασε μια ξανά από το recovery και όπου λέει wipe , κάντο και μετά reboot, πιστεύω θα στρώσει Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από johnkoro94: “Το ειχα κανει κ εγω wipe data και δουλεψε 4 μερες κ μ εκλεισε δεν ξερω τι παιζει με το κινητο μ περιμενω τον τεχνικο να μ πει ...ο προηγουμενος που το πηγα δεν μπορεσε να βρει τι θεμα εχει” Μάλλον θέλει να ξαναπερασεις την μνήμη, πιστεύω αυτό είναι,δεν έχει κάτσει κάτι καλά και σου κλείνει Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Παράθεση από vassar: “Με wipe data χρειάζεται να ξανά στήσουμε το κινητό; και από που κάνουμε το wipe data; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Power+ volume-, μπαίνεις recoveryκαι από εκεί κάνεις wipe data,και ναι είναι καθαρό factory reset Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από johnkoro94: “Παράθεση από NikosTrikas: “Χθες του έκανα ένα factory reset , από το recovery, με wipe data,και φαίνεται να λειτουργήσε αφού μέχρι στιγμής δεν έχω πρόβλημα,θα δούμε και σας λέω παλι Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Τι λέει το κινητο φιλε σου εκλεισε καθολου ; εγω το πηγα πριν λιγο σε service παλι” Φίλε ούτε μια φορά, τρέχει πολύ καλά χωρίς να ζεστάινεται καθόλου, έστρωσε τελείως,και εγώ δεν το πιστεύω αυτό, Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tap…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από dimitris: “Και σε εμένα δεν άναβε το πρωί αλλά μετά από 2 ώρες σε φορτιστή ξύπνησε μια χαρά. Γιατί το έκανε - ο Θεός και η ψυχή του. Πάντως είναι η πρώτη φορά που το κάνει.” Κάνε επαναφορά εργοστασιακών από το recovery Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Παράθεση από NikosTrikas: “Χθες του έκανα ένα factory reset , από το recovery, με wipe data,και φαίνεται να λειτουργήσε αφού μέχρι στιγμής δεν έχω πρόβλημα,θα δούμε και σας λέω παλι Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μέχρι σήμερα, κλείνει 24 ωρο,δεν έχει κλείσει και έκανε και δεύτερη φόρτιση.Το είχα στείλει δύο φορές για σέρβις και μου είχαν,πει θέμα στην μνήμη στην μητρική, όντως το είχαν ανοίξει το κινητό, είχαν κάνει όλο τον έλεγχο για θέμα ρεύματος στην πλακέτα, φαίνεται ήταν…

• Mi 9 Ξεψύχησε...

Μήνυμα

Χθες του έκανα ένα factory reset , από το recovery, με wipe data,και φαίνεται να λειτουργήσε αφού μέχρι στιγμής δεν έχω πρόβλημα,θα δούμε και σας λέω παλι Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi 9 Ξεψύχησε...

Μήνυμα

Είναι κρίμα γιατί είναι δικό τους το λάθος καί δεν το δέχονται,κοίταξα για μητρική καί θέλει κανένα 150€,πολλά για τριών χρόνων τηλέφωνο Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi 9 Ξεψύχησε...

Μήνυμα

Είχα μιλήσει και με την xiaomi Europe, και δεν το δέχονται,είναι πολλά τα .mi9 με αυτό το πρόβλημα στην μητρική,δεν δέχονται τίποτα έχουν θέμα αρκετά μόλις κλείσουν δύο χρόνια Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi 9 Ξεψύχησε...

Μήνυμα

Έτσι και εμένα σβήνει ξαφνικά αν και έχει μπαταρια,μόλις μείνει από μπαταρία ανοίγει το led,το φορτίζω ανοίγει,μπορεί 10 λεπτά μπορεί μια δυο μέρες και ξαφνικά σβήνει Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi 9 Ξεψύχησε...

Μήνυμα

Παιδιά τα ίδια προβλήματα έχω και εγώ το έστειλα δύο φορές σε σέρβις,μου είπαν ότι έχει καψει μέρος της μνήμης π;νω στην μητρική Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από johnkoro94: “Παράθεση από NikosTrikas: “Παράθεση από johnkoro94: “Το πηγα για service να δουμε ” Εμένα ξαναεκλεισε χθες ,δεν άνοιγε πάλι,το άφησα λίγο και μετά το έβαλα για φόρτιση και άνοιξε.τι τρέλα είναι αυτα Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ειχε ζεσταθει και εκλεισε ?” Μάλλον,δεν ξέρω,θα το ξαναστειλω για σέρβις να δουν πάλι μην είναι και απο την μπαταρία Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από johnkoro94: “Το πηγα για service να δουμε” Εμένα ξαναεκλεισε χθες ,δεν άνοιγε πάλι,το άφησα λίγο και μετά το έβαλα για φόρτιση και άνοιξε.τι τρέλα είναι αυτα Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από johnkoro94: “Παράθεση από NikosTrikas: “Παράθεση από NikosTrikas: “Παράθεση από johnkoro94: “Ποτε σου εσβησε τελευταια φορα ? ” Πρίν κάνα δίμηνο περίπου Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πρώτη φορά μετά κάθε μέρα και ένα μήνα κλειστό δεν μπορούσαν να το ανοίξουν Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εβαλα την καινουργια μπαταρια αλλα δεν ανοιγει ..εισαι απο θεσσαλονικη ;;” Όχι Αθήνα Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NikosTrikas: “Παράθεση από johnkoro94: “Ποτε σου εσβησε τελευταια φορα ?” Πρίν κάνα δίμηνο περίπου Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Πρώτη φορά μετά κάθε μέρα και ένα μήνα κλειστό δεν μπορούσαν να το ανοίξουν Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από johnkoro94: “Ποτε σου εσβησε τελευταια φορα ?” Πρίν κάνα δίμηνο περίπου Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από johnkoro94: “Παράθεση από NikosTrikas: “Παράθεση από NikosTrikas: “Παράθεση από johnkoro94: “Μάλιστα αυριο θα δω αν ανοιξει το δικο μ αλλιως αν δεν θα το παω σε τεχνικο εστω να τ ανοιξει και για 1 ημερα να παρω τα αρχεια που εχω μεσα ” Ναι μόνο σε τεχνικό και όχι όλοι μπορούν,εγώ το έστειλα σε δύο μου το έστειλαν πίσω άθικτο και μόνο στον τρίτο μπόρεσε να επέμβει στην μητρική καί να το ανοιξει Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Τώρα σου μιλάω από το mi9 μου, μέχρι ν…