Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-29 από 29.

• ok - τα έστειλα και περιμένω!

• Παράθεση από NasDriver: “Θα πρέπει να μιλήσεις με το support της Xiaomi ---> Mi Global Home ” Έστειλα mail στο [email protected] και μου απάντησαν με email τα ακόλουθα: I would request you to help us with the below mentioned details: Complete Name: (First and Last name) Phone Number: (Associated to your Mi Account ID along with the Country code) Email Address: (Associated to your Mi Account ID) IMEI 1 and 2: (Can be found at the back of your phone, remove the battery first (If it is remo…

• sos - video recovery

macovet - - Official MIUI Rom

Μήνυμα

Το έκανα. Δεν τα βρίσκει. Ίσως θέλει να είναι rooted η συσκευή. Με κείνα και με τ άλλα, κάτι έγινε και μετά από reboot εξαφανίστηκαν όλα τα widgets..

• sos - video recovery

Μήνυμα

στην εσωτερική μνήμη του κινητού - δεν έχω κάρτα

• Πριν πέντε ημέρες έληξε το δωρεάν micloud vip account μου (5+20GB για ένα χρόνο) και ο λογαριασμός γύρισε αυτόματα στα 5GB με αποτέλεσμα να χάσω μεγάλος μέρος των backups. wacko.png icon_eek.gif icon_e_sad.gif Υπάρχει τρόπος να τα ανακτήσω; Αν αγοράσω ίσως πάλι πχ το πακέτο vip; Που μπορώ να απευθυνθώ για μια σίγουρη απάντηση;

• sos - video recovery

Μήνυμα

Κάνοντας 'select all'+delete για να σβήσω τα camera's videos της ημέρας, επέλεξα κατά λάθος όλα τα videos της συσκευής και πάω να τρελαθώ. icon_eek.gif icon_e_surprised.gif icon_e_confused.gifΥπάρχει τρόπος να τα ανακτήσω; Το micloud δεν είναι updated, κάποια προγράμματα recovery (video recovery by tasty blueberry pi κλπ) που έτρεξα δεν τα βρίσκουν.. Note, η συσκευή δεν είναι rooted, τρέχει Miui global 9.5 stable.

• sos - video recovery

macovet - - Recoveries

Μήνυμα

Κάνοντας 'select all'+delete για να σβήσω τα camera's videos της ημέρας, επέλεξα κατά λάθος όλα τα videos της συσκευής και πάω να τρελαθώ. Υπάρχει τρόπος να τα ανακτήσω; Το micloud δεν είναι updated, κάποια προγράμματα recovery (video recovery by tasty blueberry pi κλπ) που έτρεξα δεν τα βρίσκουν.. Note, η συσκευή δεν είναι rooted, τρέχει Miui global 9.5 stable.

• Πριν πέντε ημέρες έληξε το δωρεάν micloud vip account μου (5+20GB για ένα χρόνο) και ο λογαριασμός γύρισε αυτόματα στα 5GB με αποτέλεσμα να χάσω μεγάλος μέρος των backups. Υπάρχει τρόπος να τα ανακτήσω; Αν αγοράσω ίσως πάλι πχ το πακέτο vip; Που μπορώ να απευθυνθώ για μια σίγουρη απάντηση;

• Καλησπέρα & καλή χρονιά! Είναι δυνατόν αν κάποιος γνωρίζει να μας πει από τα παραπάνω ποια υποστηρίζουν NFC;