Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 189.
-
@NasDriver Ναι, η εικόνα είναι από το miui.com και την έκοψα μήπως τυχών υπήρχε πρόβλημα από το forum. Τώρα όσο αναφορά την συσκευή, έχω το Redmi 3 απλώς παρέθεσα την φωτογραφία για να σας δείξω την εικόνα που αντικρίζω όταν εισέρχομαι σε recovery mode. Υπάρχει κάποια λύση? Ευχαριστώ. Υ.Γ.: Μπορώ να ακολουθήσω την διαδικασία αυτή που ακολούθησαν για το Redmi Note 3? [Q & A] Redmi Note 3, cannot enter recovery mode, cannot flash via updater, help
-
Καλησπέρα σε όλους, Μια φίλη μου έδωσε το Redmi 3 για ξεκλείδωμα και εγκατάσταση της ελληνικής rom. Το κινητό την συγκεκριμένη στιγμή έχει εγκατεστημένη την Stable 77.1.1.0 (LHPCNCK) και θέλω να του εγκαταστήσω την τελευταία κινέζικη developer rom προκειμένου να ξεκλειδώσω το bootloader. Από global stable είναι εφικτό να πάω σε κινέζικη developer ή πρώτα πρέπει να εγκαταστήσω στο κινητό την global developer και μετά να εγκαταστήσω την κινέζικη developer? Ευχαριστώ.
-
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σου.
-
Έχω το Redmi 3 όπου ήρθε από το κινεζομάγαζο με MIUI 77. / Stable 77.1.1.0 (LHPCNCK) και δε γνωρίζω εάν η συγκεκριμένη είναι global ή κινέζικη official. Εγώ θέλω να φορτώσω την κινέζικη developer rom και αναρωτιέμαι εάν είναι εφικτό να γίνει με τον συγκεκριμένο οδηγό, από global stable να πάω στην κινέζικη developer rom έτσι ώστε να ξεκλειδώσω το bootloader. Ευχαριστώ.
-
Μια φίλη μου έδωσε το Redmi 3 για ξεκλείδωμα και εγκατάσταση της ελληνικής rom. Το κινητό την συγκεκριμένη στιγμή έχει εγκατεστημένη την Stable 77.1.1.0 (LHPCNCK) και θέλω να του εγκαταστήσω την τελευταία κινέζικη developer rom προκειμένου να ξεκλειδώσω το bootloader. Από global stable είναι εφικτό να πάω σε κινέζικη developer ή πρώτα πρέπει να εγκαταστήσω στο κινητό την global developer και μετά να εγκαταστήσω την κινέζικη developer? Ευχαριστώ.
-
Καλησπέρα σε όλη την κοινότητα. Στο Redmi 3 μιας φίλης μου έχει εγκατεστημένη την κινέζικη σταθερή rom και θέλει να την αντικαταστήσει με την ελληνική σταθερή rom. Ο συγκεκριμένος οδηγός είναι κατάλληλος για αυτή την περίπτωση; Αναρωτιόμαστε γιατί στην αρχή του οδηγού λέει "ΠΡΟΣΟΧΗ !!! πρέπει να έχετε Developer ROM για να δουλέψει". Εννοεί πριν αρχίσει η διαδικασία της αντικατάστασης το κινητό πρέπει να έχει εγκατεστημένη developer rom; Ευχαριστώ εκ΄των προτέρων.
-
Αυτή τη περίοδο δε μπορείς να την αγοράσεις απλώς μπορείς να κάνεις προ παραγγελία της συσκευής αλλά σου προτείνω καλύτερα να περιμένεις να ξεκινήσει η διάθεση της έτσι ώστε να σταθεροποιηθεί και η τιμή αγοράς της.
-
Όντως, μέχρι να κυκλοφορήσει και να σταθεροποιηθεί η τιμή του, θα δούμε πολλές εξωπραγματικές τιμές αλλά έτσι συμβαίνει σε όλα τα προϊόντα.
-
Ελπίζω σε μικρό χρονικό διάστημα να σταθεροποιηθούν οι τιμές των 3 μοντέλων.
-
Εντυπώσεις από την παρουσίαση του Mi Max; Σκέφτεται κάποιος να το αποκτήσει;
-
Έχει αποκτήσει κάποιο μέλος το Xiaomi Mi Smart Temperature and Humidity Sensor έτσι ώστε να μας παραθέσει την άποψη του; Ευχαριστώ.
-
Ελπίζω σύντομα να το αποκτήσω. XIAOMI MI NOTE PRO Qualcomm Snapdragon 810 2.0GHz Octa Core 5.7 Inch 2K Screen Android 5.0 4G LTE Smartphone online - coolicool Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κοινότητα που μας προσφέρει όλα αυτά.
-
Καλό μήνα & καλή επιτυχία σε όλους.