Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 189.
-
Ευχαριστώ πολύ.
-
Καλησπέρα σε όλους, Φίλος μου, κάτοχος ενός mi4 με έκδοση GTV 5.12.13 Developer μου διαμαρτυρήθηκε ότι αντιμετωπίζει και ο ίδιος το συγκεκριμένο πρόβλημα δηλαδή συνεχείς επανεκκινήσεις. Μπορείτε να μου προτείνετε μια νέα έκδοση και ας μην είναι η τελευταία για να εγκαταστήσουμε στο κινητό έτσι ώστε να μην ξανά αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα? Ευχαριστώ.
-
Συγχαρητήρια σε όλους για τη δυναμικότητα που δείξαμε ως κοινότητα και φυσικά πάρα πολλά συγχαρητήρια στο διαχειριστή και στους συντονιστές της κοινότητας που μας προσφέρουν πάντα το καλύτερο!!!
-
Μόλις ψήφισα. Καλή επιτυχία στην κοινότητα μας!!!
-
Ειδοποιήσεις Viber
ΜήνυμαΣε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Τη συγκεκριμένη ενέργεια την έχω πραγματοποιήσει αλλά δυστυχώς το πρόβλημα παραμένει.
-
Ειδοποιήσεις Viber
ΜήνυμαΕάν δεν είναι η rom, τι άλλο μπορεί να φταίει? Πως θα μπορέσω να το εντοπίσω? Προτείνεις κάποια λύση? Ευχαριστώ.
-
Ειδοποιήσεις Viber
ΜήνυμαΤο παράλογο είναι ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα το αντιμετωπίζει και φίλος μου που έχει το mi4 που αν δεν απατώμαι έχει εγκατεστημένη την τελευταία ελληνική rom.
-
Ειδοποιήσεις Viber
ΜήνυμαΕυχαριστώ πάντως για την προσπάθεια.
-
Ειδοποιήσεις Viber
ΜήνυμαΔυστυχώς και αυτή την ενέργεια την είχα κάνει και για αυτό με προβληματίζει γιατί δεν δέχομαι ειδοποιήσεις παρά μόνο όταν είναι ανοιχτό το viber.
-
Ειδοποιήσεις Viber
ΜήνυμαΤο είχα δει αυτό, έχω κάνει και τη συγκεκριμένη διαδικασία που αναφέρεται αλλά το πρόβλημα δεν έχει λυθεί οπότε ήθελα κάποια άλλη γνώμη. Ευχαριστώ.
-
Ειδοποιήσεις Viber
ΜήνυμαΜόνο εγώ αντιμετωπίζω αυτό το πρόβλημα? Όλοι στα 1S έχετε εγκαταστήσει σταθερή rom και δεν αντιμετωπίζετε το συγκεκριμένο πρόβλημα?