Παράθεση από NasDriver: “Επικεντρώσου εδώ...ένα είναι το θέμα, η συσκευή να δουλέψει σωστά η να πάει πίσω στα πλαίσια του DOA που έχεις Θα διαγράψω τα άλλα μηνύματα...συνεχίζουμε εδώ.” Ας πούμε ότι πάει για DOA είναι σίγουρο ότι πάμε για αλλαγή συσκευης ? γιατι στο site υπάρχει μια διευκρίνιση ότι έαν είναι προβλημα hardware μόνο τότε γίνεται αλλαγή. Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
Λογικά είμαι μέσα στο 7ημερο αλλά δεν ξέρω πως θα κινηθεί και το κατάστημα (eshop) όταν τους πως για τα reboot. Θα μου την αλλάξουν την συσκευή ή βάλουν άλλη rom και όλα καλά ? Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
Μέχρι να κάνω την διαδικασία να ανεβάσω την φωτό έγινα ακόμα 2 reboot. Επιστροφή στο κατάστημα ή να περιμένω κάποιο update ή φλασαρισμα ?. Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
Παράθεση από topdogg: “Προβλημα στο upload φορτώνει συνέχεια είτε από data είτε από wifi. Μόλις μπορέσω θα ανεβάσω. ευχαριστώ για το ενδιαφέρον” e952fbe8a2c895864ffdeb4c895e8728.jpg Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
Μεσα σε 24 ώρες 5 reboot σε τυχαίο άνοιγμα εφαρμογων το κινητό είναι αγορασμενο στις 18 /7 από το eshop. Δεν έχει πέσει ούτε έχει πέσει νερό . Δεν πρόλαβα να το δουλέψω πολύ πριν το update .