Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-28 από 28.

• RE:

topdogg - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Επικεντρώσου εδώ...ένα είναι το θέμα, η συσκευή να δουλέψει σωστά η να πάει πίσω στα πλαίσια του DOA που έχεις Θα διαγράψω τα άλλα μηνύματα...συνεχίζουμε εδώ.” Ας πούμε ότι πάει για DOA είναι σίγουρο ότι πάμε για αλλαγή συσκευης ? γιατι στο site υπάρχει μια διευκρίνιση ότι έαν είναι προβλημα hardware μόνο τότε γίνεται αλλαγή. Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

• Sorry.. καινούργιο κινητό και προσπαθώ να βγάλω άκρη και με τα δύο θέματα να δω τι θα κάνω... Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

• Λογικά είμαι μέσα στο 7ημερο αλλά δεν ξέρω πως θα κινηθεί και το κατάστημα (eshop) όταν τους πως για τα reboot. Θα μου την αλλάξουν την συσκευή ή βάλουν άλλη rom και όλα καλά ? Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

• Μέχρι να κάνω την διαδικασία να ανεβάσω την φωτό έγινα ακόμα 2 reboot. Επιστροφή στο κατάστημα ή να περιμένω κάποιο update ή φλασαρισμα ?. Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

• RE:

topdogg - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Παράθεση από topdogg: “Προβλημα στο upload φορτώνει συνέχεια είτε από data είτε από wifi. Μόλις μπορέσω θα ανεβάσω. ευχαριστώ για το ενδιαφέρον” e952fbe8a2c895864ffdeb4c895e8728.jpg Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

• Προβλημα στο upload φορτώνει συνέχεια είτε από data είτε από wifi. Μόλις μπορέσω θα ανεβάσω. ευχαριστώ για το ενδιαφέρον

• Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά :

• Μεσα σε 24 ώρες 5 reboot σε τυχαίο άνοιγμα εφαρμογων το κινητό είναι αγορασμενο στις 18 /7 από το eshop. Δεν έχει πέσει ούτε έχει πέσει νερό . Δεν πρόλαβα να το δουλέψω πολύ πριν το update .