Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 147.
-
Παράθεση από sprkrt: “πρεπει να ειναι bug της rom, γιατι αν επιλεξω "allow incoming calls from contacs only", λειτουργει σωστα! ας μας πει καποιο αλλο παιδι που εχει developer αν εκει ειναι λυμενο το θεμα. ” Παράθεση από NasDriver: “Δεν υπάρχει developer rom στην global προς το παρών ” βεβαια αυτο που βρηκα σαν "λυση" δεν λειτουργει απολυτα σωστα γιατι δεν αναβει την οθονη οταν ερχεται η ειδοποιηση παρολο που ειναι επιλεγμενο σε καποια αλλη ρομ εστω!
-
Παράθεση από sprkrt: “καλημερα σε ολους. ενα αλλο περιεργο προβλημα που εχω ειναι πως δεν λειτουργει το DND. ενω εμφανιζεται το συμβολο κανονικα, εχω ρυθμισει να μην ακουγονται τα notifications, αυτα ακουγονται κανονικα. Το εχει αλλος αυτο? ” αυτες ειναι οι ρυθμισεις που εχω κανει. πρακτικα θελω να ακουγονται μονο οι κλησεις και οχι οι αλλες ειδοποιησεις. και ενω το ενεργοποιω, οι ειδοποιησεις ακουγονται! εχω κανει κατι λαθος?
-
Παράθεση από apsogos4ever: “Παρατήρησα τώρα στο σκοτάδι ότι το always είναι σαν μα μην σβήνει εντελώς η οθόνη... Ετσι δουλεύει? ” στις oled, το μαυρο χρωμα σημαινει σβηστο πιξελ, αρα η οθονη σβηνει ολη εκτος απο τα πιξελ που δειχνουν την ωρα. στις δικες μας, το μαυρο χρωμα ειναι αναμμενο πιξελ, αρα σωστα λες πως πρακτικα η οθονη μας ΔΕΝ σβηνει.
-
Παράθεση από sprkrt: “συνδεω ενα bt ακουστικο στο κινητο, μετα απο 3' αποσυνδεεται χωρις να κανω κατι. ισως συνδεθει μονο του μετα απο μερικα λεπτα, ισως οχι τι μπορει να φταιει? το συγκεκριμενο ακουστικο παιζει κανονικα, προσφατα μαλιστα σε ενα xiaomi note 4. και κατι αλλο. Πανω στο notification bar δεν εβγαζαν τα xiaomi το ποσο μπαταρια εχει το ακουστικο? plantronics M70. ” επανερχομαι, δοκιμασα και 2ο BT ακουστικο και εχει το ιδιο προβλημα. σε εσας παιζουν κανονικα? blobal stable 9.1.4.0
-
συνδεω ενα bt ακουστικο στο κινητο, μετα απο 3' αποσυνδεεται χωρις να κανω κατι. ισως συνδεθει μονο του μετα απο μερικα λεπτα, ισως οχι τι μπορει να φταιει? το συγκεκριμενο ακουστικο παιζει κανονικα, προσφατα μαλιστα σε ενα xiaomi note 4. και κατι αλλο. Πανω στο notification bar δεν εβγαζαν τα xiaomi το ποσο μπαταρια εχει το ακουστικο? plantronics M70.