Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 147.
-
LineageOS σε mido
ΜήνυμαΠαράθεση από makisfz: “οπως τα λες πρεπει να εχασες imei και modem κοιτα σχετικα για το τηλεφωνο να δεις την baseband και τα imei, λογο οτι εχεις RR δεν ξερω αν ισχυει το *#06# για να δεις τα imei ” baseband: Unknown IMEI ειναι κενα. να φλασαρω την Redmi Note 4G Latest Global Stable Version Fastboot που ειπε ο φιλος μας πριν;
-
LineageOS σε mido
Μήνυμαredmi note 4 με τον 625. η αγγλικη που λες πρεπει να ειναι dev ή stable? Oυσιαστικα το κινητο εχει την Resurection τωρα.
-
LineageOS σε mido
Μήνυμαστη συνεχεια, εβαλα την RR που ειναι οντως πληρης. ομως, για καποιο λογο που δεν ξερω, δεν εχω δικτυο καθολου! Oυτε wifi, gsm, bluetooth. απο οτι καταλαβα χαθηκε το ΙΜΕΙ? προσπαθησα να φερω το backup που ειχα απο την miui, αλλα δεν προχωραει, κολαει στο mi logo... δοκιμασα παλι να περασω slim & RR, αλλα παλι ολα τα radio ειναι νεκρα... τι θα πρεπει να κανω;;;
-
LineageOS σε mido
Μήνυμαευχαριστω παιδια, ολα πηγαν μια χαρα. απλα να πω οτι η slim ειναι αυτο ακριβως που λεει, εχει ελαχιστα πραγματα, ελαχιστη παραμετροποιηση, αλλα τρομερη ομαλοτητα. θα δοκιμασω και αλλες τις επομενες μερες...
-
LineageOS σε mido
Μήνυμαnougat ειναι.
-
LineageOS σε mido
ΜήνυμαΠαράθεση από makisfz: “θα κανεις οτι λεει εδω [ROM][OFFICIAL][Slim7 STABLE v1.xx][7.1.2r_x… | Xiaomi Redmi Note 4 και γραφει για το firmware: [Flash this zip before ROM in case you are coming from miui] ” κοιτα τι λεει... When coming from either stock or another custom ROM you must preform a clean install. Boot into custom recovery Select Wipe/Advanced wipe Check system, data, dalvik cache and cache (if you select internal you will lose all internal data, so please make sure you have a back up) …
-
LineageOS σε mido
Μήνυμαενα ενα τα θυμαμαι... πρεπει να φλασαρω και το αρχειο cm-14.1-mido-firmware ?
-
LineageOS σε mido
Μήνυμαευχαριστω. κατι αλλο. Ειμαι με global stable 8.5.4.0 και ξεκλειδωσα τον bootloader για να παω στην slim πρεπει να βαλω developer πρωτα ή μπορω κατεθειαν να φλαραρω twrp και μετα τη slim?
-
LineageOS σε mido
Μήνυμακαλησπερα σας. Ψαχνω για custom rom με πιο σημαντικη προυποθεση την σταθεροτητα. Δεν με ενδιαφερουν: μπαταρια, καμερα, ταχυτητα, customization. Να προχωρησω με lineage ή εχετε να προτεινετε καποια αλλη;
-
Xiaomi R1D router
Μήνυμακαλησπερα. τον σκληρο δισκο μπορουμε να τον δουμε απο το κινητο οταν δεν ειμαστε στο wifi του router? Πχ, εκτος σπιτιου.
-
του Gkalen ειναι ομως ηδη μερικως πειραγμενη. η XTRV τι παραπανω προσφερει απο αυτη;
-
ποια η διαφορα μεταξυ XTRV, Gkalen & GTV?
-
εμενα μου κανει κατι αλλο κουλο που δεν το εχω ξαναδει: οποια νεα εφαρμογη και να εγκαταστησω και μου ζητα δικαιωματα, πχ read contacts, read sms, ΔΕΝ με αφηνει να κανω αποδοχη το αιτημα της εφαρμογης, παρα μονο το "deny" μπορεις να πατησεις!
-
εχει δοκιμασει καποιος xposed που να λειτουργει; καποιο λινκ;
-
ολα καλα, εκτος του οτι χαθηκε η δονηση οταν ξεκλειδωνω με το αποτυπωμα. θελει καποια ειδικη ρυθμιση;