Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 54.

• μπορώ να χρησιμοποιήσω το miflash για να κάνω καθαρή εγκατάσταση την τελευταία xtrv για το note 4x (mido); Ή ποια είναι η διαδικασία για καθαρή εγκατάσταση έχοντας το twrp; Ποια wipes να επιλέξω εκτός από το data/dalvic/cache; Πέρασα την τελευταία aroma 8.3.22 και μου έχει δημιουργήσει προβλήματα (φριζαρίσματα οθόνης και απενεργοποιήσεις/επανεκκινήσεις)

• πέρασα την xtrv 8.3.22 και magisk και ησύχασα... ΟΤΑ παίρνει; Γιατί μόλις 4μέρες μου είχε δωσει να περάσει την 9.5

• τι προτείνεις; (αφού διορθωθεί το πρόβλημα δλδ)

• κ άλλο update. Αφού φλάσαρα και την twrp, δεν έκανα read only το system όταν μου το πρότεινε στην αρχή και μπήκα στο μενού του. Μετά θυμήθηκα ότι δεν είχα supersu να φλασάρω οπότε έκανα reboot system. Έπειτα το κινητό δεν ανοίγει (εδώ και μια ώρα το κιν έχει κολλήσει στο mi.com στην αρχή στο bootάρισμα με μια σημείωση unlocked κάτω στην οθόνη). Πατημένο το power κάνει επανεκκίνηση εκτός και αν πατήσω το vol- και μπει σε fastboot. Πριν μου πείτε να φλασάρω νέα ρομ, σώζεται κάπως;

• update. Δεν έχω αλλάξει τίποτα, ξαναδοκίμασα την ίδια διαδικασία και όλα πήγαν ρολόι. Δηλαδή έδωσα την εντολή για να δω αν έχει τελικά ξεκλείδωτο bootloader που τελικά ήταν κλειδωμένος. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/51974/ Τρέχω το mi unclock και το ξεκλειδώνει επιτυχώς αυτή την φορά. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/51976/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/51977/ και σαν αρχεία adb έχω τα εξής: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/51975/ δεν ξέρω τι έπαθε. …

• μου βγάζει failed (command write failed, too many links)

• ναι με το account μου κανονικά έκανα την αίτηση να το ξεκλειδώσω όπου και έλεγε αναμονή 72 ώρες. Μετά τις 72 ώρες και με το που ξαναέκανα την διαδικασία κατά το 90κάτι τοις εκατό μου λέει σφάλμα, η συσκευή είναι ήδη ξεκλείδωτη, δεν χρειάζεται να την ξεκλειδώσετε. Και κουμπάκι από κάτω try again που πετάει το ίδιο μήνυμα. Δοκιμάζω με adb να δω αν όντως είναι unlocked ο bootloader αλλά μου βγάζει command write failed, too many links

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/51604/ Θέλω να το κάνω root και είδα για το magicsk. Προτείνετε κάτι άλλο; Επίσης έκανα την διαδικασία για ξεκλείδωμα του bootloader με το mi unlock και μου έβγαλε no need to unlock, phone already unlocked. Τρέχοντας την εντολή σε adb: fastboot oem device-info μου βγάζει failed (command write failed, too many links) καμιά ιδέα; Μην καταντήσω με bricked κινητό

• καλησπέρα. Ποιον οδηγό ακολουθούμε για περάσουμε την recovery στο κινητό; Ενδιαφέρομαι να του περάσω το magisk.

• κανένα απολύτως. Αυτή την διαχώρηση με ενδιέφερε να μάθω

• το έχω πάρει το κινητό αλλά στις πληροφορίες το λέει redmi note 4. Το έχω πάρει από ελληνικό σκρουτζομάγαζο. το cpu-z στην καρτέλα device το λέει redmi note 4 (mido). Παίζει κάτι με εκδόσεις; Μπορεί να φοράει ρομ του note 4; Ή έπεσα θύμα; Sealed ήταν το κουτί και έλεγε κανονικά 4χ

• καλησπέρα. Θα ήθελα να μάθω από κατόχους του note 4x εάν υπάρχει η αυτόματη απάντηση μέσω bt από τις προηγμένες ρυθμίσεις των κλήσεων καθώς και αυτόματη εγγραφή των κλήσεων που είναι του κινητού και όχι από κάποια εφαρμογή του play store. Είχα το note 2 prime και με είχαν εξυπηρετήσει πάρα πολύ και θέλω να προβώ σε αγορά. Ευχαριστώ.

• καλησπέρα σας. Μια βοήθεια θα ήθελα και την γνώμη σας. Είμαι μεταξύ note 4x και του Mi A1. Σαν κάτοχος του note 2 prime με βοήθησε πολύ η αυτόματη καταγραφή κλήσεων καθώς και η αυτόματη απάντηση μέσω bluetooth. Απ ότι κατάλαβα, το Mi A1 είναι "stock android"; Δηλαδή δεν έχει miui; Άρα και όχι τα "καλούδια" που ανέφερα παραπάνω; Θα εκτιμούσα την γνώση σας στο αντικείμενο για το αν το Mi A1 έχει αν όχι miui τουλάχιστον αυτόματη εγγραφή κλήσεων και αυτόματη απάντηση μέσω bt.

• screenshot απ ότι κατάλαβα πρέπει να του ξεκλειδώσω τον bootloader αλλά ψάχνω οδηγούς πως βλέπεις εάν είναι κλειδωμένος ή όχι

• καλησπέρα. Έχω παραλάβει στα χέρια μου το note 3 hennessy (όχι το pro) με έκδοση 6.1.11 (developer λέει δίπλα) Τι διαδικασία ακολουθώ για να περάσω την τελευταία rom xtrv; (έκδοση

• ποια από τα 2 κατεβάζουμε; την aromα ή την xtrv; Για note 3 πάει (hennessy) έχουν κάποια σημαντική διαφορά;

• miui dialer για sony

gritz - - MIUI Store

Μήνυμα

υπάρχει ανεξάρτητη εφαρμογή dialer της xiaomi για να το εγκαταστήσω σε sony zx premium; Δεν με πειράζει αν πάει πακέτο επαφές & dialer απλά θέλω του xiaomi.

• πότε περιμένουμε να εκδοθεί 8.2 stable για την συσκευή μας; Βλέπω συνέχεια την λίστα με τις συσκευές για την 8.2 αλλά ακόμα δεν έχει link ότι βγήκε

• έχει προσπαθήσει κανείς να χρησιμοποιήσει τον launcher της google; Δεν ανοίγει σε μένα ούτε στην τελευταία stable ούτε στην προηγούμενη ακόμα και με καθαρά install.

• Καλημέρα και πάλι. Ελπίζω να μπορέσω να λύσω το πρόβλημα μου αυτή τη φορά Θέλω να αποθηκευσω μια σελίδα σε pdf από τον chrome από την Εκτύπωση και μετά επιλογή pdf. Μου λέει όμως ότι πρέπει να ενεργοποιήσω τα έγγραφα από τις ρυθμίσεις στις εφαρμογές. Είναι όμως ενεργοποιημένα (και την εφαρμογή έχω εγκατεστημένη) Καμία ιδέα;