Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-56 από 56.
-
Παράθεση από Octaviastikos: “εκανα ολα τα πιθανα συνδιαστικα καομματια αλλα τιποτα!!! ” ουτε σε αυτην [GTV-6.5.26/28] μπορω να παω με το MI5 οπως ημουν ? αν ναι με ποιον τροπο ???
-
περασα με επιτυχια στο redme note 2 redme note 3 redme note 3 pro και το το mi5 Με απογοητευσε μετα απο πολυ ταλαιπωρια πλεον φορα MIUI 8 6.6.16 BETA πως θα παω στην ελληνικη απο εδω GTV-6.6.16/17 ???
-
την ελληνικη πριν την v8
-
ναι δεν εμπαινε καθολου τωρα με me miflash ebala stable 7.2.11.0 και ανοιξε δεν ειχε twpr το περασα με διαδικασια adp και μπηκε αλλα παω για ινσταλλ την ελληνικη και δεν την βλεπει λογικα πρεπει να βαλω dev και να το κανω σωστα??? εχω και καποιο backup nai
-
καλημερα εχω το to xiaomi mi5 εχτες πριν κατεβασεται την προβληματικη ρομ ειχα ξεκινηση να την περναω το μονο που εκανε ηταν να αναβοσβηνη το TWPR και σε καποια φαση σταματησε και αυτο το προβλημα που εχω πλεον με την συσκευη ειναι πως αναβει μονο το logo χωρις να φορτωνει κατι και μπαινει μονο σε fastboot τιποτα αλλο ουτε μπορω να μπω σε twrp δοκιμασα να το βαλω με τον 3ο τροπο η διαδικασια φαινεται να γινεται σωστα αλλα και παλι δεν ανοιγει την βοηθεια σας να αναστησουμε το κινιτο ευχαριστω εκ…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! xX+nZR9Df+S4wAAAAAElFTkSuQmCC xeuros7.png.pagespeed.ic.XpODDuns-R.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
οχ υπομονη ???? ετρεξα το MiFlashUnlock_1.1.0317.1_en με τον λογαριασμο που ειχα ξεκλειδωση το redme note 3 το ξεκλειδωσα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/14398/ ξανα δοκιμασα το τεστ και εβγαλε forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/14399/ αναμενω οδηγιες σας ειμαστε σε καλο δρομο μαλλον τι κανουμε τωρα ??
-
Καλησπερα ειμαι κατοχος ενος Mi5 64 gb το κινιτο οπως ηρθε φοραει MIUI Global 7.2.94.99 (MAACNDB) Stable Το πρωτο προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι που δεν μπορω να το συνδεσω με το λαπτοπ και την εφαρμογη Mipc suite απο εκει και περα υπαρχει καποις οδηγος που θα βοηθησει να περασω την gtv στο κινητο μου ?? πια τα βηματα που πρεπει να ακολουθησω ?? ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια σας
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμακαλησπερα και απο μενα ειμαι και εγω κατοχος ενος xiaomi redmi note 3 και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα εχω φλασαρη εδω και καιρο την7.1.6.0 stable multi αν και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος θελω να ξεκλειδωσω και εγω τον bootloader αφου μετα απο 20 μερες μου ηρθε μηνυμα πως μπορω να το κανω προσπαθω οπως λεει ο οδηγος μεσα απο το update του κινητου να περασω την Version: 6.2.18 (MIUI7). για να κανω την διαδικασια αλλα δεν γινεται τιποτα μπορει καποιος να βοηθησει ?