Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 72.
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΈχω κάνει unlock to Redmi Note 7 και με adb πέρασα το TWRP 3.3.1 από το site σας άλλα όταν μπαίνω στο recovery με Power και Vol + βλέπω μόνο wipe data, reboot και connect με Miassisant. Ποιο recovery είναι αυτό που θα μου δώσει επιλογή Install Rom. Έχω Miui 11 και θέλω να γυρίσω στην 10 λόγω Vowifi. Έχω βάλει την 10 στην SSD του τηλεφώνου και θέλω να κάνω format internal storage.
-
Παράθεση από manoszou: “Καλημέρα παιδιά. Με Mi Max 3, Global 10.3.5 και Cosmote, παίζει να λειτουργήσει είτε VoLTE είτε VoWiFi, αν τους ζητήσω ενεργοποίηση; Ή γίνεται μόνο με την xtrv; ” Εγω πιστευω οτι το προβλημα ειναι με την MIUI και οχι με τον παροχο. Με το RN7 και EU 10.3. και Cosmote παιζαν τα παντα. Με την αλλαγη σε MIUI 11. το VoWifi σταματησε. Μηπως καποιος να φτιαξει μια ROM 11. που να παιζει το VoWifi η καποιον οδηγο για αυτο το προβλημα ?
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΕγώ κάνω περίπου την ίδια διαδρομή εδώ και 2 χρόνια με τα πόδια (περπάτημα). Όταν έκανε update στην 11.0.4 PFGEUMX μια στις δυο φορές έχω πρόβλημα με το gps και την εφαρμογή endomondo, (έχω ορίσει να μου λέει πότε το gps σήμα χάνετε) ενώ όσο ήμουν στην 10 κανένα πρόβλημα
-
MIUI 11 σε Redmi Note 7
ΜήνυμαΕγω εβαλα region Ισπανια εκανα reboot και μου την κατεβασε αμεσως γιατι με την Ελλαδα στο Region δεν ειχα τυχη. Το κινητο μου ηρθεμε την European Mui και οχι την Global. (Το ειχα αγορασει απο το Amazon Γερμανιας) Τωρα εχω την 11.0.4 Stable PFGEUXM.
-
Volte
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63766/ Δουλευει αλλα μερικες φορες χανει το σημα του Volte. Μετα μονο με power off το βρισκει ξανα, ή με δευτερη προσπαθεια κλησης.
-
Volte
ΜήνυμαΔεν το εχω δοκιμασει ακομη. Την Δευτερα θα σας πω.
-
Volte
ΜήνυμαΓια οποιον τον ενδιαφερει η COSMOTE μου ενεργοποιησε το VOLTE στο Redmi Note 7 απλα στελνοντας το SMS που αναφερει στο Site της
-
Format Internal Memory
ΜήνυμαΕαν εχω την Rom στην External SD Card μπορω να κανω Format την Internal Sd κατα την διαδικασια Update Rom ( μεσα απο το Boot Recovery) ωστε να διαγραφουν τα παντα πριν την αναβαθμιση η θα κανω Brick το κινητο μου ?
-
Καλησπερα Εχω ενα προβλημα με το Nikel. Κανω flash την επισημη Developer ή την επισημη Κινεζικη Stable rom me to XiaoMiFlash , μετα με το εργαλειο της Xiaomi κανω unlock το Nikel, υστερα μεσω του adb περναω το twrp3.0.2_by_mic_nikel.zip και τωρα θελω να περασω XTRV 7.12.14. Reboot to recovery, και οταν κανω Wipe τα cache και το Data, ή οταν κανω Factory Reset εχω με κοκκινα γραμματα το Failed to mount '/data' (invalid argument). Η διαδικασια τελειωνει κανονικα, εχω XTRV 7.12.14 αλλα νομιζω οτι ε…
-
Αν καταλαβαινω σωστα για το face id lock χρειαζετε android 7.0. Το nikel ειναι 6.0 Οποτε δεν υπαρχει τροπος να λειτουργησει μεχρι τη στιγμη που θα βγει official rom με android 7 για nikel απο τη xiaomi. Σωστα ;
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από jvalas: “Την εχω περασει 2 φορες στο Nikel μεσω recovery με wipe τα 2 cache και data wipe, reset και install αλλα στις ρυθμισεις μου δειχνει οτι εχω την προηγουμενη rom 7.11.2 beta. ” Βγά<ει κάποιο λάθος το TWRP ??? ” Οχι ολα τελειωνουν κανονικα, με ρωτα στο τελος να κανω reboot, να κανω wipe ta cache, ολα τελεια.