Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 72.
-
Την εχω περασει 2 φορες στο Nikel μεσω recovery με wipe τα 2 cache και data wipe, reset και install αλλα στις ρυθμισεις μου δειχνει οτι εχω την προηγουμενη rom 7.11.2 beta.
-
Στο Nikel μου μια εβδομαδα τωρα η 7.11.2 by xiaomi.eu ειναι μια χαρα.
-
Εγω μολις πηρα την MIUI 9.1 by xiaomi.eu 7.11.2 Beta μεσω ΟΤΑ. Μεχρι τωρα ολα ειναι ΟΚ. Μπορει να μου πει καποιος πως θα περασω σε Global ή Stable Rom ?
-
Πριν 2 ημερες περασα την 7.10.19 και τωρα μου ερχετε μεσω ΟΤΑ η 7.11.2 v2 απο το Xiaomi.eu.
-
Παράθεση από instant_diver: “Παράθεση από aetorraxi84: “Το βαζω και εδω μπας και απαντησει κανεις Σε xtrv 7.10.19 για το nikel δεν υπαρχει επιλογη για 160 χαρακτηρες.... Στην προηγουμενη εκδοση υπηρχε...καμια λυση;δεν θελω να βαλω το android messages ” Πάτα το εικονίδιο 'Μηνυματα' . Μετά κράτα πατημένο το κουμπί Ξ κατω αριστερα στο κινητο. Θα σου εμφανιστούν οι ρυθμίσεις των μηνυμάτων. Κάτω-κάτω στις Πρόσθετες ρυθμίσεις ανοιξε τον διακόπτη για τους 160 χαρακτήρες =============== Νοε 2nd 2017, 7:…
-
Εχω το Nikel με την 7.10.12 Rom και εχω συχνα resets. Αν Βαλω την 7.10.19 θα σταματησουν η να κοιταξω για καποιον αλλο λογω που εχω επανεκινησεις ?
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από jvalas: “Υπαρχει AOSP rom για το Redmi Note 4 ? ” Eδω => Xiaomi Redmi Note 4 [Mediatek] ROMs, Kernels, Recoveries, & Other Development κοίταξες? και εδω => [cofface]RedMi Note 4 AOSP ROM - Redmi Note 4 - Xiaomi MIUI Official Forum ίσως ... ” Ok . Ευχαριστω.
-
Adblocker
ΜήνυμαΑν δουλεβεις με firefox βαλε το addblock plus στον firefox. Για πολους ειναι το καλυτερο. Νομοζω δουλεβει και στον Chrome. Προσταθησε αντι για apks να δουλεβεις με Web Apps. Π.χ αντι για το Facebook apk απο το Google Play δοκιμασε να τρεξεις το facebook μεσα απο τον Browser.
-
Υπαρχει AOSP rom για το Redmi Note 4 ?
-
Χωρις να θελω να υποβαθμίζω την δουλεια που γινετε εδω μεσα, μηπως υπαρχει καποιο link για stock android rom για το Redmi Note 4 ? Ευχαριστω.
-
Ψήφισα και εγω !
-
Παράθεση από aos1: “Παράθεση από jvalas: “Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από jvalas: “δεν μπορω να κανω data format (red lines with errors) ” Τι εννοεις? Μπορείς να ανεβασεις screenshot με το σφάλμα? ” Νομιζω οτι βρηκα τη λυση. Βαζετε το cofface_nikel_recovery.img αντι του cofface_nikel_recovery.img. (Αν δεν σας δουλεβη το touch στο recovery δοκιμαστε με OTG mouse) Κανετε format data απο το μενου wipe. Μετα κανετε REBOOT. Με πατημενο το Voloume + ξανα παλι στο recovery mode και μετα wipe, ad…
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από jvalas: “δεν μπορω να κανω data format (red lines with errors) ” Τι εννοεις? Μπορείς να ανεβασεις screenshot με το σφάλμα? ” Νομιζω οτι βρηκα τη λυση. Βαζετε το cofface_nikel_recovery.img αντι του cofface_nikel_recovery.img. (Αν δεν σας δουλεβη το touch στο recovery δοκιμαστε με OTG mouse) Κανετε format data απο το μενου wipe. Μετα κανετε REBOOT. Με πατημενο το Voloume + ξανα παλι στο recovery mode και μετα wipe, advance wipe, διαλεξτε τα Darvick cache, και…
-
Παράθεση από chrdes: “Επειδή βλέπω ότι δεν θέλεις να διαβάσεις αλλά να βασιστεις σε πράγματα που ξέρεις από άλλη συσκευή που μπορεί όμως να μην ταιριάζουν σε αυτή σου δίνω το λινκ. Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK) Αν έχεις αυτή τη συσκευή προχώρα. RN2 Official Global 8.1.2.0 ” Και εγω εχω προβλημα με το format data. Απο global Official με unlocked bootloader δεν μπορω να κανω data format (red lines with errors) H rom (xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_XTRVbeta1_St…
-
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK)
jvalas - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από jvalas: “Το προβλημα που εχω ειναι οτι στο μενου του twrp δεν λειτουργει το touch screen to unlock (swipe right), ουτε πριν περασουν μερικα δευτερολεπτα μπορω να κανω κατι. ” Κάποιες φορές πρέπει να κάνεις το swipe πραγματικά αργά για να πιάσει, και σε όλο το πλάτος της οθόνης.. ” Οσες φορες και αν το δοκιμασα δεν λειτουργει, αργα,γρηγορα, τιποτα. Καμια αλλη ιδεα ισως; =============== Δεκ 17th 2016, 2:32pm =============== Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από jvalas…
-
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK)
jvalas - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΜια μικρη βοηθεια σας παρακαλω. Τελειωσα τον παραπανω οδηγο και προχωρησα στη εγκατασταση twrp συμγωνα με τον επομενο οδηγο. Το προβλημα που εχω ειναι οτι στο μενου του twrp δεν λειτουργει το touch screen to unlock (swipe right), ουτε πριν περασουν μερικα δευτερολεπτα μπορω να κανω κατι. Το αρχειο twrp ειναι το twrp3.0.2_by_mic_nikε και η rom που εχω κανει flash ειναι η nikel_images_6.12.8_20161208.0000.00_6.0_cn_ff1ee600b8. Ευχαριστω για τον χρονο σας.