Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-229 από 229.
-
Παράθεση από spideman3: “Πολλές φορές εξαφανίζεται η Επιλ. για προγραμματιστές από τις ρυθμίσεις και το επαναφέρω από το ρυθμίσεις - εφαρμογές -ρυθμίσεις εκκαθάριση δεδομένων. Είναι κάτι φυσιολογικό ή πρόβλημα της beta rom να μην ανησυχώ?” Επιβεβαιώνω και εγώ ότι ισχύει το συγκεκριμένο issue.
-
Ευχαριστώ πολύ, συνεχίστε την προσπάθεια, είστε φοβεροί!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “H μοναδική ROM που είχαμε φτιάξει βασισμένη στη STABLE 17 έκδοση ήταν η GTV-3.13, και αυτή υπάρχει στα Downloads => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…3-GTV-3-13-Kit-Kat/#files Oι υπόλοιπες ROM είναι βασισμένες σε εβδομαδιαίες Developer και όχι Stable.” Α μάλιστα, άρα η 3.21 είναι κάτι σαν beta ας πούμε για το miui 5, σωστά;
-
Παίδες έχω λίγο μπερδευτεί. Τα φώτα σας πλήζ !! Πήγα στο downloads section και ήθελα να βάλω την τελευταία stable για το ΜI3. Η τελευταία που αναφέρεται είναι η GTV 3.13. Εντούτοις εδώ βρήκα την GTV 3.21 η οποία δεν υπάρχει πουθενά στα downloads. Τελικά τι παίζει; Την αφαιρέσατε για κάποιο λόγο και να αφήσω την 3.13 ή να περάσω από πάνω την 3.21; Ευχαριστώ πολύ !
-
Μία ερώτηση : Επειδή σχεδιάζω να βάλω την 4.9.19, κάπου διάβασα ότι θα βγάλετε νέα version σήμερα ή αύριο, ισχύει; Να περιμένω; Ευχαριστώ !
-
Παράθεση από tora33: “θα κρατήσει τα πάντα, δεν θα χαθεί τίποτα (και από recovery το ίδιο , αν δεν κάνεις τα wipes) καλωσόρισες” Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου και για το καλωσόρισμα !!
-
Παιδιά καλημέρα και από εμένα και καλώς σας βρήκα (νέο μέλος). Είναι εκπληκτικό αυτό που κάνετε !! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Μία ερώτηση αν δεν τρώω τον πολύτιμο χρόνο σας. Έχω περάσει τη Stable GTV και όλα δουλεύουν ρολόι. Μέχρι στιγμής δεν μου άρεσε (περίεργο;) περισσότερο η MIUI 6 και δεν ξέρω γιατί όλος ο κόσμος έχει πάθει πλάκα με δαύτην. Αλλά θέλω να της δώσω μία ευκαιρία ακόμα. Εάν περάσω την 4.9.19 από update μενου (όχι recovery) από πάνω, θα κρατήσει τα προγράμματα και τις …