Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 229.
-
Παράθεση από ergali: “ολα καλα, εκανα ληψη ενημερωσης απο πακετο,Ευχαριστω πολυ” Αυτό πάντως με τη SIM θα στο ξανακάνει περιστασιακά σε κάποια restart, εγώ επιμένω ότι αυτό είναι bug της έκδοσης.Όταν δε σου δουλευε το SIΜ λογικά δεν έβγαινε καν το keypad να βάλεις το pin έτσι δεν είναι; Και μετά βάραγε force close το com.android.phone ?
-
Παράθεση από Pallaros: “Παράθεση από MIUI_ART: “Ξαναπέρασε από επάνω την 5.5.23 ώστε να υπάρχει και στα 2 συστήματα. Φυσικά από την αναβάθμιση (Updater) της MIUI.. ;)” Καλημέρα admin μας ! Το δοκιμάζω και σου λέω, ευχαριστώ !! EDIT : Σ' ωραίος admin !! Φαίνεται να δουλεύει υποδειγματικά, ευχαριστώ και πάλι !!!” Τελικά παιδιά το κάνει το προβλημα. Που και που μετά από restart δε βγαίνει η οθόνη με το numeric keypad και εκεί το τηλέφωνο μπαίνει στο έλεος των FC...
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Ξαναπέρασε από επάνω την 5.5.23 ώστε να υπάρχει και στα 2 συστήματα. Φυσικά από την αναβάθμιση (Updater) της MIUI.. ;)” Καλημέρα admin μας ! Το δοκιμάζω και σου λέω, ευχαριστώ !! EDIT : Σ' ωραίος admin !! Φαίνεται να δουλεύει υποδειγματικά, ευχαριστώ και πάλι !!!
-
Παράθεση από arisgkogkas: “Παράθεση από Pallaros: “Παιδιά καλημέρα, έβαλα την 5.5.22 και γίνεται της παλαβής στα FC, τηλέφωνο, acore, gapps, όλα σκάνε. Έκανα διαγραφή dalvik και cache, τα ίδια. Δε θα ήθελα να διαγράψω τα δεδομένα, υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω; Διέγραψα δεδομένα μόνο στην εφαρμογή τηλέφωνο αλλά πάλι τα ίδια! Καμμία ιδέα;” Αφου εχει θεματα η συγκεκριμενη ρομ απο οτι λενε και αλλα παιδια εδω μεσα γιατι δεν ξαναπερνας της προηγουμενης εβδομαδας ?(που απο οτι διαβαζω ηταν καλη). Κα…
-
Υπάρχει περίπτωση να ανεβάσετε κάπου τα σωστά gapps να τα φλασαρουμε μπας και στρώσει;
-
Παιδιά καλημέρα, έβαλα την 5.5.22 και γίνεται της παλαβής στα FC, τηλέφωνο, acore, gapps, όλα σκάνε. Έκανα διαγραφή dalvik και cache, τα ίδια. Δε θα ήθελα να διαγράψω τα δεδομένα, υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω; Διέγραψα δεδομένα μόνο στην εφαρμογή τηλέφωνο αλλά πάλι τα ίδια! Καμμία ιδέα;
-
Παράθεση από mparaxir: “Παράθεση από maddoctor: “Αντιβίωση δίνω μόνο στους ασθενείς μου εάν έχουν πυρετό, όχι στο κινητό μου Εγώ πάντως άλλο launcher δεν έχω βάλει” Γιατρέ είσαι φάουλ στον πυρετό αντιβιωση; συνιθως αντιπυρετικα δεν δίνετε; αντιβιωση σε ιογενη λοίμωξη η σε ιωση” Σε ιογενή λοίμωξη όχι. Σε μικροβιακή ναι. Επίσης σε ίωση δε δίνουμε ποτέ αντιβίωση, ισοφαρίσατε στα φάουλ χαχαχαχα.
-
Παίδες καλημέρα, Έχουμε καμμία ιδέα περί του τι μπορεί να σημαίνει το 5.5.9 που έχει αναρτηθεί στον Xiomi Server για το Mi3; 5.5.8 δεν ήταν η τελευταία;
-
Παιδιά προσπαθώ να κάνω update από τον updater αλλά δε μου βγάζει εενημέρωση γιατί; Λέει τελευταία εέκδοση την 5.5.1
-
Έπαιξε, yeaaaaaaah! Ευχαριστούμε παίδες!
-
Τελικά την πατήσαμε εμείς με το Mi3 που δεν γίνεται το τελευταίο update έτσι; Δε θα δούμε update ποτέ πια... κλαψ... λυγμ...
-
Τελικά τα έκαναν πάλι σ...τά οι κινέζοι, ανακαλείται και πάλι η νέα έκδοση λόγω προβλημάτων λέει;
-
Παιδιά καλησπέρα, έχουμε κάνα νέο με τα mi3 που κολλάει το update;
-
Καλημέρα στο παρεάκι ! Τελικά με το Μi3 βρήκατε καμμία άκρη, κάτι έλεγε ο admin για τον binary updater...
-
Έχουμε κανένα νέο ρε παίδες, έστειλα το log, βρήκατε κάτι;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Πρέπει να βρούμε για ποιο λόγο δεν περνάει στην συσκευή σας. Αν έχετε Root Explorer ή άλλη αντίστοιχη εφαρμογή, κάντε το εξής.... - Δοκιμάσετε να κάνετε Flash την ROM - Αφού αποτύχει πηγαίνουμε στο φάκελο cache/recovery - Κάνουμε copy to αρχείο last_log στην Sd_Card - Και μας το δίνετε ως συνημμένο. (αλλάξτε το όνομά του ως last_log.zip για να μπορέσετε να το ανεβάσετε) ” ΟΚ θα το κάνω σε λίγο και θα στο στείλω, το παράτησα απλά για να μη …
-
Παίδες η ROM για το mi3 έχει πρόβλημα, τη δοκίμασα με όλους τους πιθανούς τρόπους σε 2 διαφορετικές συσκευές... Θα περιμένω την επομένη εβδομάδα δε χάθηκε ο κόσμος, από το να δημιουργήσω πρόβλημα στις συσκευές, ευχαριστούμε πάντως για το χρόνο και τον κόπο σας να είστε καλά!
-
Παιδιά τα έχω δοκιμάσει όλα, update δε γίνεται, είτε με recovery είτε χειροκίνητα είτε αυτόματα
-
Παιδιά ελέγξτε αν μμπορείτε και την mi3 έχει πρόβλημα