Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-30 από 30.
-
Καλησπέρα σας, τον τελευταίο (αρκετό) καιρό, κατά τη διάρκεια κλήσης πατάω με το αυτί καταλάθος το κουμπί "σίγαση" είτε μπαίνω στις σημειώσεις με αποτέλεσμα να μη μπορώ είτε να με ακούσει ο συνομιλητής είτε να μπαίνω στις σημειώσεις και να αποθηκεύονται κενά αρχεία. Τι μπορώ να κάνω για να αποφύγω τέτοιου είδους προβλήματα; Ευχαριστώ πολύ, εκ των προτέρων
-
rom
ΜήνυμαΞεκλειδωμενος φαίνεται ο bootloader Απλά δε θυμάμαι από που το είχα δει
-
rom
Μήνυμακαλησπέρα, να ρωτήσω κάτι; δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να έχω 160 χαρακτήρες στα sms χωρίς να φλασάρω άλλη rom ; Γιατί, είναι και χρονοβόρα η διαδικασία και φοβάμαι μην τα τινάξει μετά από λανθασμένο φλασάρισμα, μου είπε συνάδερφος στη δουλειά ότι το φλάσαρε και το κινητό μετά απλά δεν άνοιγε (και είναι γνώστης γενικότερα, όχι αρχάριος) Έχω κατεβάσει μια εφαρμογή που και καλά δίνει 160 χαρακτήρες αλλά βλέπω από την εφαρμογή της vodafone ότι μήνυμα ακόμα και 3 σειρών μου το χρεώνει διπλό....
-
rom
ΜήνυμαΥπάρχει κάποιο link ; Γιατί έχω χαθεί μες την πληθώρα των οδηγών και των διαφόρων posts και να ρωτήσω και μια βλακεία, φαντάζομαι πρέπει να κάνω τα παντα όλα backup (με twrp πχ) γιατί θα χαθούν όλα, σωστά;
-
rom
Μήνυμαη περιοχή ήταν εξαρχής στο "Ελλάδα"... σα rom φοράει miui global 8.2, σταθερή, 8.2.5.0 (mcfmidl) δε μου δίνει κάποια αναβάθμιση προς το παρόν,πριν λίγες μέρες πέρασα την τελευταία εκτός αν εννοείς να το κάνω χειροκίνητα με κάποιο τρόπο
-
rom
Μήνυμαsorry αλλά δεν κατάλαβα τίποτα αν και το διάβασα θα πρέπει να φλασάρω άλλη rom ;
-
rom
ΜήνυμαΚαταρχήν, να σας ευχαριστήσω πολύ για την άμεση ανταπόκριση και βοήθεια Έχω κάνει τις όποιες ρυθμίσεις αναφέρονται στον παραπάνω οδηγό... Απλά με τα μηνύματα και κεφαλαία που τα γράφω, πάλι με περιορίζει στους 70 χαρακτηρες Επίσης, λέτε να μείνω στη rom που είμαι ; να μη φλασάρω; Αυτό με τη b20 σημαίνει πως δε θα έχω σήμα εκτός Κέντρου πόλης; Είχα παει Ασβεστοχώρι και δεν έπιανε internet ούτε με 2g
-
rom
ΜήνυμαΚαλημέρα, στο πίσω μέρος της συσκευής αναγράφεται ο κωδικός 2016101 και όχι 2016202 όπως αναφέρεις Πέραν τούτου δε βρίσκω κάποιο άλλο αυτοκόλλητο στο πλαι όπως αναφέρεις, εκτός αν εννοείς στη συσκευασία του κινητού Παρακάτω παραθέτω μερικά από τα μικροπροβλήματα που μου εμφανιζει 1) δε μου κρατάει αποθηκευμένες τις ρυθμίσεις, πχ έχω βάλει αυτόματη έναρξη 3-4 προγράμματα,τώρα βλέπω ότι έχει μόνο το messenger και το viber 2) ενώ έχω ρυθμίσει το φλας ειδοποίησης για τα μηνύματα αρνείται να ανάψει τ…
-
rom
ΜήνυμαΚαλησπέρα παίδες, μια βοήθεια παρακαλώ... Αγόρασα πρώτη φορά xiaomi, το redmi note 4x για την ακρίβεια (μου είπαν ότι υπάρχουν 3 εκδόεσις, α.RN 4 με Mediatek. β.RN 4X με Snapdragon. γ.RN 4 Global με snapdragon+800άρα μπάντα, εγώ να πω την αλήθεια δεν έχω καταλάβει ακόμα ποιό έχω...) Επίσης, μου βγάζει κάποια μικροπροβλήματα και μου είπαν από άλλο forum ότι είναι θέμα ROM Μπορείτε να μου πείτε αν χρειάζεται να "περάσω" την ελληνική rom ή κάποια global Ευχαριστώ εκ των προτέρων