Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 47.
-
Καλησπέρα, στον εντοπισμό αντικειμένου απο τα ΕΛΤΑ βλέπω τα εξής: ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ | ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ | ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ | Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ | ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Την γλύτωρα από το τελωνείο ή όχι;
-
Louie, με γειά το κινητό! Πλήρωσες τίποτα τελειωνεία; Περίπου πόσο πληρώνει κανείς άμα γίνει η στραβή; Με τι μεταφορική σου ήρθε και από ποιο μαγαζί; Σε εμενα απο vickmall αν και εγραψα να μην το ανοιξουν επεμειναν να το ανοιξουν για να το ελεγξουν. Θα σε βοηθήσουν τα τσακάλια εδώ για τα ελληνικά, κάνε υπομονή μέχρι να το διαβάσει κάποιος. Είναι η πιο φιλική και βοηθητική online κοινότητα που ξέρω.
-
Φθηνή συσκευή smartphone
ΜήνυμαΚαλησπέρα, έχει κανείς να προτείνει καμιά φθηνή συσκευή smartphone γύρω στα 50-60€; Πρόκεται να παραγγείλω ενα xiaomi από vickmall για εμένα και ευκαιρία είναι να παρω και ενα κινητό για την θεία μου που μου ζήτησε. Θέλω όσο το δυνατόν πιο απλό και με ελληνικά, ή τουλάχιστον να μπορεί εύκολα να πάρει ελληνικά. Χαρακτηριστικά όπως μέγεθος μνήμης, ποιότητα κάμερας κτλ δεν μας πολυ-ενδιαφέρουν, απλά να είναι (τηρουμένων των αναλογιών) κάπως αξιόπιστο και με καλη μπαταρια.
-
Καλησπερα παιδια, πρόκειται να αγορασω αυτην την συσκευή για την ξαδερφη μου. Δεν ειναι απαιτητικός χρήστης, οπότε είναι μια χαρα το κινητό απ'ό,τι διαβαζω. Μάλλον θα βάλω την ελληνική stable rom. Με τι rom να επιλέξω να μου το στείλουν, ώστε η διαδικασία εγκατάστασης της ελληνικής να γίνει όσο πιο εύκολα γίνεται; τι οδηγίες να γράψω στο μαγαζί πχ να αφαιρέσουν τις κινεζικες εφαρμογες κτλ, να βαλουν google play κτλ; Αν έχετε την καλοσύνη να μου δώσετε το σωστό κείμενο με τις αντίστοιχες οδηγίες …
-
Χαιρετώ, αντιμετωπίζω πρόβλημα με την υποδοχή των ακουστικών στη συσκευή μου. Δεν ακούγεται το αριστερό ακουστικό (δοκίμασα 3 διαφορετικά ακουστικά). Αν το ζορίσω-πειράξω λίγο κάνει επαφή, αλλά μετά από λίγο χάνεται. Δοκίμασα να το καθαρίσω, διορθώθηκε για λίγο και μετά ξαναεπανήλθε το πρόβλημα. Ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω ανταλλακτικό audio jack; Αν δεν βρω από τη συγκεκριμενη συσκευή, γνωρίζετε από ποιά άλλη συσκευή είναι συμβατό το audio jack; Βασικά μήπως υπάρχει κάποιος ιδιώτης ή κατάστημ…
-
Το θέμα κάρτας sd το είπα μήπως αν αποθηκεύονται οι φωτογραφίες σε "εξωτερικό μέσο" δεν βαραίνει το κινητό και αποκρίνεται καλύτερα. Την αποσπώμενη μπαταρία το είπα γιατί μετά από πολλούς κύκλους φόρτισης-αποφόρτισης ίσως πέσει πολύ η απόδοσή της και χρειαστεί αντικατάσταση. Επίσης την θέλω μεγάλη την μπαταρία γιατί για αρχή τουλάχιστον δεν μπορώ να διαθέσω λεφτά και για powerbank. ίσως πάρω αργότερα. Μάλλον προς το Note 3 pro συγκλίνω 3/32 χωρίς κάρτα προς το παρόν. Ποιά rom πρέπει να επιλέξω γ…
-
Καλησπέρα, θα χρησιμοποιήσω το υπάρχον θέμα για να μην ανοίγω άλλο. Ψάχνω κινητό για την καλή μου, αλλά είναι τόσα πολλά τα μοντέλα (Redmi 3, 3s, 3x, 3 Pro, Note 3, Note 3 Pro) που έχω καταμπερδευτεί και αν και μου αρέσει το ψάξιμο δεν έχω χρόνο αυτή τη στιγμή για να ξεψαχνίσω. Θέλουμε: - Οθόνη 5-5.5" - Όσο το δυνατόν καλύτερη κάμερα - Μεγάλη μπαταρία (αν είναι δυνατόν και αποσπώμενη) - Να δέχεται 2 sim που να λειτουργούν ταυτόχρονα και επιπλέον να χωράει και κάρτα SD (extra των 2 sim) - Πλήρως …
-
Χαιρετώ την κοινότητα, έχω το Xiaomi Redmi Note 4G/LTE (Dior) και έβαλα χθες την τελευταία stable rom V8.0.1.0 Ενα πρόβλημα που παραμένει εδώ και πολλές rom είναι ότι στην λίστα επαφών, τα γράμματα στο δεξί μέρος της οθόνης που χρησιμεύουν για γρήγορη μετάβαση στα αντίστοιχα ονόματα επαφών, δεν λειτουργούν σωστά (από το Σ και παρακάτω). Αυτό το πρόβλημα είχε επιλυθεί όταν έβαλα την V7.3.1.0 όμως μετά από την πρώτη επανεκίνηση επανήλθε. Η τελευταία rom το έχει εξ' αρχής.
-
Καλές γιορτές σε όλους. Συγχαρητήρια για τη δουλειά σας παιδιά. Άντε και με την νίκη! Ψήφισα με username konstobo
-
Είμαι μερικές μέρες με την 7.05 σε RedMi Note 4G. Η μπαταρία εξαντλείται αμέσως. Κάθε καινούρια rom και χειρότερα, αλλά ειδικά η τελευταία δεν κρατάει η μπαταρία ούτε μια μέρα. Βέβαια δεν ξέρω αν όντως είναι θέμα rom ή η μπαταρια εξασθενεί με τον καιρό κατά κάποιο τρόπο. Σίγουρα όμως η τελευταία rom έκανε αισθητική διαφορά προς το χειρότερο.