Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 183.
-
google feeds and google news
ΜήνυμαΚαλησπέρα! Εχει ασχοληθει κανεις με το google feeds? τα βλεπω σαν widgets στο κιν μου αλλα δεν ξερω ποιο να χρεισιμοποιήσω... Επισης αν μπαινει καπως με swipe να ανοιγει κατευθειαν;; Νεα θελω να βλεπω... Το ενα το λεει ειδησεις google και το αλλο ροη google
-
Καναμε το unlock και ολα καλα... Περασα twrp και latest global dev rom magicsk και rootless pixel launcher..Αγαπησα το κιν με το google feed και ελληνικα!!!
-
Ξεκλειδωσε!!! Πως περναω twrp τωρα?? Fastboot πως εχω στο pc (τον φακελο)
-
πειτε μου λιγο και την εντολη να δω γι arb... εχω china dev 8.31
-
Eιχα στις 10/9 720ωρες αναμονς... Να μπω να κοιταξω μηπως επεσε ο χρονος ή θα ξεκινησει απο την αρχη παλι;;;
-
full tempered και full θηκη?
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Άλλαξε το glass με ένα άλλο που να κάνει με την θήκη, λογικά για να σου το είπαν το έχουν αντιμετωπίσει ξανά και θα ξέρουν και την λύση ” Επειδη η οθονη στο mi8 ειναι πανακριβη προτιμω να αλλαξω θηκη παρα ενα καλο tempered
-
full tempered και full θηκη?
ΜήνυμαΚαλησπερα! Παραγγειλα απο ενα site ενα full tempered glass της MOFI για το mi8 και μια θηκη full cover οπως λεγονται που ειναι σε 3 κομματια... Με πηραν τηλ και μου ειπαν οτι με full tempered glass δεν μπαινει full cover θηκη...Δεν θα τεριαζει επειδη ειναι full η οθονη... Ισχυει κατι τετοιο;; Περιεργο μου φανηκε
-
Pixel launcher
ΜήνυμαΓεια σας έβαλα pixel launcher και βλέπω ωραίες εντυπώσεις .. εσείς τι λέτε; Επίσης Google Fred ότι πιο χρήσιμο για μενα06330f347b794eb45d5139a7a7588529.jpgab5c14120e8626b612d92e41edd6e6cd.jpg Sent from my MI 8 using Tapatalk
-
The Xiaomi Mi 8 (device code-name: dipper) is the latest iteration of Xiaomi’s Mi series flagships. It was launched in May as the successor to the Xiaomi Mi 6. The phone has a high-end list of specifications including the Qualcomm Snapdragon 845 SoC, 6GB/8GB of RAM with 64GB/128GB/256GB storage, 6.21-inch Full HD+ (2246×1080) AMOLED display, dual 12MP + 12MP (telephoto) rear cameras, 20MP front-facing camera, and a 3,400mAh battery. It ships with MIUI 9 on top of Android 8.1 Oreo. XDA Senior Mem…
-
MI8 Lite και PRO γενικα
ΜήνυμαΕμεις ειμαστε η πρωτη γενια που πηραμε MI8... Θελω να ακουσω γνωμες για MI8 Lite και PRO Αδικημενο το explorer νομιζω γιατι υποτιθεται ειναι γρηγοροτερα τα αλλα σε fingerprint "Χωρις καν να εχει κυκλοφορισει"
-
Update παντός εγώ στην China Dev δεν βλέπω....Δεν ξέρω γιατί δεν έχει πάει σε 9 και έχει πάει η eu Όχι ότι θέλω αλλά για την ιστορία... Μάλλον σε eu Dev με βλέπω κ εμένα...6acef7d7cc45093fb59e1aa048dd7eb9.jpg Sent from my MI 8 using Tapatalk
-
Παράθεση από NasDriver: “Μάλλον έχει China Version συσκευή με Global Rom εγκατεστημένη ” @NasDriver Αν το κανει σε κλειδωμενους bootloader να το δεχτω.... Αν το κανει σε ξεκλειδωτους απλα παω oneplus..σκεψου τωρα αντε σαν dev παιζεις...o αλλος που το θελει για δουλεια ειναι απαραδεκτο να πεταει τετοια μυνηματα και να κινδυνευεις με brick
-
Ελπιζω απλα να θελει ενα unlock και τελος...
-
Παράθεση από makisfz: “Παιδια σε ενα redmi note 5 κοιταξτε τις φωτο, η xiaomi αρχισε μαλλον και στελνει προειδοποιητικά μυνηματα σε china version με global rom forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57497/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57498/ ” bootloader ξεκλειδωτος;;
-
Αυτην την στιγμη εδω το Dipper βρισκεται με android P?