Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 183.
-
εβαλα την eu "Silence" download.. 2 βδομαδες ημουν χωρις καμεραα
-
redmi pro camera FIXED και χαλασε το playstore...not respont
-
Παράθεση από derveni: “@georgezaf Μάλλον δεν έψαξες καλά από ότι φαίνεται Καρντάση, τέλος πάντων τι ακριβώς έπαθες πατριώτη αν μπορώ να βοηθήσω ? ” Για προτεινε μου που να το παω; Παράθεση από NasDriver: “Ο καλύτερος τρόπος για να δεις εάν είναι πρόβλημα software or hardware είναι να περάσεις μία λίγο πιο παλιά fastboot rom αλλά φτου και από την αρχή μετά να τα περάσεις όλα ” Δυσκολα μου βαζεις απο θεμα χρονου...
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από georgezaf: “Μου ειπε οτι οι καμερες στα Xiaomi συνδεονται με connectors και οχι με καλωδιοταινιες.. ” Μήπως να πάρεις και μια 2η γνωμη? Στην φωτο φαίνονται καθαρά οι συνδέσεις. Μπορεί να ξεκούμπωσε ο ένας από τους 2 connectors και το "βραχυκύκλωμα" προκαλεί αυτήν την περίεργη συμπεριφορά Ολο το teardown του Redmi Pro θα το δεις εδώ -> Xiaomi Redmi Pro Teardown: Strengths on Dual Lens, Loaded MTK X25 processor | Etkchina-The China Mobiles News,Reviews and guide 1…
-
Παιδια το πηγα και δεν μου το κρατησαν.. Μου ειπε οτι οι καμερες στα Xiaomi συνδεονται με connectors και οχι με καλωδιοταινιες... Οτι ειναι σχεδον απιθανο να κουνηθηκε και να ανοιγει εστω μια φορα... Επισης αδυνατο να το κανει και η μπροστα και η δευτερη πισω... Θεωρει οτι ειναι θεμα της rom και μου ειπε να περιμενω επομενω update....
-
Παράθεση από Bodai: “Κανε και τα test που σου δίνει το CIT και αν και εκει σου δίνει προβλημα αποφασίζεις.. ” Τι τεστ να κανω? αν ανοιξει η καμερα βγαζει success το front camera αν οχι fail.. Παιδια φοβαμαι μηπως ειναι και η Rom.. πχ το κανει και η πισω οταν ανοιγω και την δευτερη(πισω 2 καμερες) Πως μπορω να τα τεσταρω γιατι κατι διαβαζα στο xiaomi.eu για error στις καμερες...
-
Ακουστε τι γινεται... Για να ανοιξει η καμερα ανοιγω 2-3 φορες την εφαρμογη της και δειχνει μαυρο ή κολλαει... Μου λεει παρακαλω επανεκινηστε την συσκευη σας.. Κανω επανεκκίνηση και μετα αν βαλω την μπροστινη καμερα ανοιγει... Αν την γυρισω στην πισω και παλι μπροστα κολλαει και κανει το ιδιο... Τι μπορει να φταιει;;
-
Παράθεση από georgezaf: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από georgezaf: “Κατοχος redmi pro εχω προβλημα με την μπροστινη καμερα...Ανοιγει μια στο τοσο..Αλλιως βγαζει αδυναμια συνδεσης με την καμερα... Τι να κανω? Kανα factory reset ή να ειναι προβλημα λογισμικου; Dev rom latsest xiaomi.eu και τρ εβαλε την ελληνικη αλλα κανει παλι το ιδιο ” Hardware πρόβλημα μοιάζει.Μήπως από κανένα πέσιμο ή ισχυρό τράνταγμα έφυγε κανένα ταινιώτο καλώδιο της μπροστινής κάμερας από την μητρική ? ” πφφ...Απορω παν…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από georgezaf: “Κατοχος redmi pro εχω προβλημα με την μπροστινη καμερα...Ανοιγει μια στο τοσο..Αλλιως βγαζει αδυναμια συνδεσης με την καμερα... Τι να κανω? Kανα factory reset ή να ειναι προβλημα λογισμικου; Dev rom latsest xiaomi.eu και τρ εβαλε την ελληνικη αλλα κανει παλι το ιδιο ” Hardware πρόβλημα μοιάζει.Μήπως από κανένα πέσιμο ή ισχυρό τράνταγμα έφυγε κανένα ταινιώτο καλώδιο της μπροστινής κάμερας από την μητρική ? ” πφφ...Απορω παντος που μερικες φορες ανο…
-
Playstore κολλημενο στο VPN
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Δοκίμασε να κάνεις έναν καθαρισμό dalvik cache + cache από το TWRP ” Το έκανα δεν κάνει τίποτα... Πλεον αλλαξε το locale στο GR αλλα παλι στο playstore δεν εμφανιζονται εφαρμογες που ειναι μονο για Ελλαδα... Αυτο που σκεφτομαι εγω ειναι πως οταν το ειχα αμερικης ειχα παρει free συνδρομη στο youtube RED... Μηπως εμεινε απο εκει.... Αλλα το locale στο gmail ειναι Ελλαδα... Εκανα και delete account και παλι το ιδιο... Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από georgezaf: “κατεβασα ε…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φώτο με αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια ρομ έχεις ?” εδώ ειμαστε... Υπάρχει κάποιο file να αλλάξω από έκει το region?662e17ac7b842c1d7cecc7cbc0eda8b8.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Playstore κολλημενο στο VPN
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Άλλαξε το σε άλλη περιοχή και δες εάν κάνει τα ίδια...άλλαξε και την γλώσσα σε αγγλικά... ” κατεβασα ενα region changer απο το playstore και σρο status μου εβγαζε οτι ειμαι ακομη US... του εδωσα δικαιωματα root και λεει οτι το αλλαξε σε gr...εκανα restart και παλι τα ιδια... Για καποιο λογο δεν αλλαζει το region σε GR