Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 928.

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

billphone - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Τοποθέτησες το αρχείο view στον φάκελο adb και έδωσες την εντολή fastboot flash antirbpass dummy.img πριν δοκιμάσεις να περάσεις twrp; ” Ναι αυτό έκανα και μου έγραψε OKAY χρειάζεται να το ξανακάνω;

billphone - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Πρώτα δίνεις την εντολή fastboot flash antirbpass dummy.img Κ μετά το twrp. ” Νομίζω αυτό έκανα, δες φωτο...

billphone - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Κάτι έχουμε ξεχάσει νομίζω. Το αρχείο dummy . Img αν θυμάμαι καλά έτσι λέγεται το κάνεις πρώτα εγκατασταση ; ” Ναι γιατί μου έβγαλε anti 4 forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70903/

billphone - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Βέβαια θα πρέπει να στήσεις μετά τα πάντα από την αρχή.... ” Αυτό θα ήθελα να το αποφύγω, δεν υπάρχει άλλος τρόπος;

billphone - - Recoveries

Μήνυμα

Εν τω μεταξύ το mi unlock tool επειδή ακριβώς το βλέπει ξεκλείδωτο δεν προχωράει σε ξεκλείδωμα. Όταν πατάω unlock δεν κάνει τίποτα... Προσπάθησα να κάνει boot σε recovery χωρίς να το κάνει install με την εντολή fastboot boot twrp.img (twrp είχα μετονομάσει την έκδοση 3.3.0) αλλά πάλι μου έβγαλε την εικόνα με το bunny στο παγκάκι και έμεινε εκεί. Δοκίμασα και με την 3.4.0 αλλά πάλι μου έβγαλε την ίδια εικόνα... Κάτι άλλο που με προβληματίζει είναι ότι όντας κλειστό πατώντας το volume up + power δ…

billphone - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “... Όπως είσαι σε fastboot κάνε κ έναν έλεγχο αν είναι ξεκλειδωτο με εντολή. ” Device unlocked:true Τι κάνουμε τώρα;

billphone - - Recoveries

Μήνυμα

OK το έκανα αυτό. Το mi unlock tool όμως στο Status γράφει unlocked! Να προχωρήσω παρόλα αυτά στο unlock, ή δεν έχει νόημα;

billphone - - Recoveries

Μήνυμα

όταν συνδέομαι στο Mi Account λέει ότι θα στείλει verification code στο κινητό της μικρής, το οποίο είναι off Να βάλω την κάρτα της σε άλλο κινητό ή θα μπλέξουμε με άλλα accounts?

billphone - - Recoveries

Μήνυμα

Θα δοκιμάσω και θα σας πω...

billphone - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Η επιστροφή της εντολής που δίνεις δείχνει ότι είναι κλειδωμένο. Δοκίμασε να το ξεκλειδώσεις πάλι ” Ας γράφει Unlocked? Πώς το ξεκλειδώνω τώρα αφού δεν ανοίγει;

billphone - - Recoveries

Μήνυμα

Το Redmi Note 5 της μικρής σήμερα τα 'φτυσε. Ελληνική συσκευή αγορασμένη από Κωτσόβολο. Εκεί που έπαιζε κόλλησε. Μετά από επανεκκίνηση stucked on Mi Logo... Το είχα ξεκλειδώσει κάποια στιγμή αλλά δεν είχα περάσει TWRP. Τώρα που προσπαθώ όμως μου βγάζει στην εντολή flash recovery ... Sending recovery OKAY Writing recovery FAILED (remote: 'Error flashing partition : Write Protected' ) Στην αρχή δεν το κατάλαβα αλλά όταν έκανα reboot recovery έμεινε στην αρχική εικόνα TWRP με το λαγουδάκι να κάθετα…

• Παράθεση από NasDriver: “Πες του το και ότι κανονίσετε ” Εδώ είναι το ζήτημα. Τον είχα ενημερώσει ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να έρθει και η συσκευή και αυτός στο μυαλό του έκανε σενάρια. Όταν τον ενημέρωσα ότι ήρθε του είπα την άποψή μου ότι δεν ανήκει ξεκάθαρα σε κανέναν και ότι λέω να την πουλήσουμε και να μοιραστούμε τα χρήματα αλλά αυτός ήταν κάθετος ότι είναι δικιά του η συσκευή σαν αποζημίωση από το κατάστημα για την αναμονή, και ότι εγώ δεν έχω δικαιώματα γιατί ενεργούσα κατ' εντολήν του! …

• Για πείτε μου βρε παιδιά τη γνώμη σας... Έχω χρόνια που παραγγέλνω διάφορα και για εμένα και για φίλους από Κίνα, Ευρώπη κλπ, αλλά αυτό δεν μου ξαναέτυχε... Ένας φίλος μου ανέθεσε να του βρω ένα κινητό. Έκανα έρευνα και του πρότεινα κάποια, μου είπε ποιο ήθελε του είπα τι επιλογές έχουμε για αγορές από το εξωτερικό και διάλεξε και μου είπε να το αγοράσουμε. Βρήκα το σωστό μαγαζί με τις περισσότερες ασφάλειες και το παρήγγειλα. Θα ερχόταν από Ευρώπη σε 10 εργάσιμες. Δεν ήρθε όμως. Αφού πέρασαν 30…

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από billphone: “Μέχρι και σήμερα 5-6 μέρες μετά, δεν έχει ξαναβγεί πάλι. Δεν ξέρω τι να έγινε... Υπάρχει περίπτωση να αποσύρθηκε; ” Δεν αποκλείεται... Η τελευταία διαθέσιμη Global version είναι αυτή >> miui_HMNote5Global_V12.0.2.0.PEIMIXM_e714180088_9.0.zip ” Χμμ, το ζήτημα είναι ότι αυτή ακριβώς η ενημέρωση ήρθε και μετά χάθηκε... Φοράει την V11.0.3 τώρα. Να κατεβάσω και να περάσω αυτήν που παραθέτεις ή να περιμένω μήπως ξαναέρθει ΟΤΑ;

• Παράθεση από fanismarg1977: “Μου έβγαλε αυτή την ενημέρωση... Τη έκανε κάνεις; ” Συνέβη το εξής με το Note 5 της κόρης μου. Είδα κάποια στιγμή ότι είχε έρθει αυτή η αναβάθμιση αλλά επειδή δεν είχε πολύ μπαταρία το άφησα για την επόμενη μέρα. Την επόμενη μέρα όμως είχε χαθεί η ενημέρωση αυτή. Μέχρι και σήμερα 5-6 μέρες μετά, δεν έχει ξαναβγεί πάλι. Δεν ξέρω τι να έγινε... Υπάρχει περίπτωση να αποσύρθηκε;

• Νέα αναβάθμιση ήρθε και περάστηκε σήμερα, η V12.0.3.0 με Android Security Patch Δεκέμβριος 2020

• Παράθεση από spideman3: “Για πείτε σύμφωνα με τα νέα δεδομένα με τις αποστολές από τρίτες χώρες πως βρίσκουμε που είναι το δέμα? Προσοχή: Τι αλλάζει στα ΕΛΤΑ ειδικά για τα πακέτα εκτός ΕΕ Στάλθηκε από το Oneplus χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Από ότι κατάλαβα αυτή η αλλαγή αναφέρεται για αποστολή δεμάτων σε χώρα εκτός ΕΕ, όχι από χώρα εκτός ΕΕ

• Παράθεση από tsikos: “Παράθεση από amavroudis: “Στη μπροστινή κάμερα θα συμφωνήσω... Αλλά πραγματικά εσύ τη χρειάζεσαι;;; Εγώ όχι... Στον ήχο θα διαφωνήσω. Ίσως να είναι το τηλέφωνο μ ” Έλεγα για 2ς λόγω lcd και μεγέθους και είμαι τόσο άσχημος που δεν βγάζω σέλφι .... το mi5 και 8 νόμιζα ότι είχε δυνατό ήχο στα ακουστικά μέχρι που άκουσα iphone 8 plus και την άκουσα... δυστυχώς δεν με κόβει με το μενού του και το ενα πλήκτρο ...Λοιπόν βρήκα μια astro cam beta τώρα και δουλεύει καλά.. ευχαριστώ..…

• Δεν υπάρχει ζωή στον πλανήτη Mi Mix2s;; Τέλος πάντων, το έστειλα στην Xiaomi καθώς ήταν στις τελευταίες μέρες της εγγύησης και αλλάξανε το μικρόφωνο. Απόρησαν κιόλας πώς μπορούσα και μιλούσα ακόμη... Προς στιγμήν όλα καλά... Άντε και καλό βράδυ!